login |

Délelőtti videó 1.: Invader Zim

2017. 04. 13. 10:22 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: animáció, tévéfilm, video,

A Nickelodeon berendelt egy Invader Zim-tévéfilmet a régi animációs tévésorozat alapján. Ennyi a hír, szerintem sokan csápolni fognak, akik ismerték az eredeti sorozatot, amiről én kábé semmit sem tudok, csak annyit, hogy kvázi a 9/11 nyírta ki a témája miatt. (Azért 2001/02 után 2006-ban még kapott egy második évadot.)

A tovább mögött megnézhető a tévéfilm folyamatosan röhögős (mármint Zim röhög gonoszul) teaser videója. Ha valaki tudna erről írni egy ajánló posztot, mert gőzöm sincs, hogy mennyire állja meg ma a helyét, és mennyire szól nem gyerekeknek, akkor kirakjuk természetesen.

2 hozzászólás Ne habozz!

vorti - 2017. 04. 13. 15:03

Megtörténhet, hogy én láttam egyedül az országban, azért egy posztot megért. :)

dddgdgshshhdhhsh - 2017. 05. 23. 18:03

A lenti hozzászólónak megemlítem, hogy én is láttam a sorozatot. Sőt nemcsak láttam, de imádom is. Zseniális remekmű, 10/10. Kár, hogy itthonra sosem jutott el.
Egyébként pedig amikor hallottam, hogy az Invader Zim kap idén egy TV-filmet, nem tudtam hinni a szememnek és a fülemnek. Végre megjött a Nickelodeon esze, annyi év után? Van csoda? Naná hogy van!
Az Invader Zim a címszereplő űrlény és ütődött robotja különös kalandjait mutatja be. Nem igazán gyerekeknek való, inkább tinédzsereknek a humora és a kinézete miatt.

Egyébként pedig nem a 9/11 miatt kaszálták el, hanem mert sok kisgyerek panaszkodott állítólag, hogy nagyon ijesztő. Semmi köze a szeptember 11-i dologhoz. Bezzeg mostanra mekkora kultuszdolog lett ez a sorozat… Nagyon várom a filmet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz