login |

Stranger Things a’la Mystery Science Theater 3000

2017. 04. 18. 21:45 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: fun, video, ,

A Netflix által felélesztett, pénteken bemutatott Mystery Science Theater 3000 előzetesét nagyon nem bírtam, viszont az a koncepció, miszerint zséfilmeket kommentálak benne, kifejezetten jópofa. A tovább mögött pedig, amikor a “srácok” a Stranger Things pilotjának egyik jelenetén köszörülik a nyelvüket, kifejezetten jót röhögtem. Lehet, hogy mégis nézős lesz?

1 hozzászólás Ne habozz!

westhammer - 2017. 04. 19. 10:05

Most darálom éppen a MST3K-t és eléggé jó. Jó, a kitöltő jelenetek erőltetettek, nekem csak azért elviselhetőek mert nagyon bírom Felicia Day-t meg Patton Oswaltot, de maga a riffelés meg az átkötő robotokkal beszélgetések is nagyon jók. Egy próbát megér az egész, igazából az új évad második részével érdemes kezdeni, mert az nagyon nagyon vicces, könnyesre röhögtem magam. Korábban soha nem néztem az MST3K-t csak jeleneteket itt-ott, de sokat hallottam róla és eddig három rész után nagyon bejön. Olyan az egésznek a hangulata, mintha a haverokkal néznél béna filmeket, amit mi is szoktunk csinálni, itt meg konkrétan a tv-ben megy ez.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz