login |

Délelőtti videó 1.: Arrow

2017. 04. 21. 10:08 - Írta: winnie

20 hozzászólás | kategória: video,

Elég szerény 2 perces trailert dobtak össze az Arrow hátralévő részeihez – ez van a tovább mögött. Azt már korábban megírtuk, hogy kik térnek vissza a sorozat szezonzárójára, de aki nem olvasta és meglepetést akar, az az előzetest is hanyagolja.

20 hozzászólás Ne habozz!

LaCRossE - 2017. 04. 21. 10:39

Szerény, de elég sokat megmutattak azért. :)

Silver-sama - 2017. 04. 21. 10:52

1:32: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
Nehogy már megint összehozzák őket -_-“. Akkor már tényleg kaszálom a büdös francba, a k*rva isten b@ssza meg -_-” (bocsánat, de nem tudok mást mondani rá).

Alexejevic - 2017. 04. 21. 11:58

Silver-sama! Elvileg flashback lesz csak, ahol magyarázatot kapunk arra, hogy miért is szakított Oliver és Felicity. Elvileg a 19. részben lesz ez, amikor is beragadnak együtt egy liftbe… Bár én biztos vagyok benne, hogy a végén újra együtt lesznek. Ez a nép akarata:D Nem is lenne ezzel baj, csak ne heréljék ki a karaktereket meg a sorozatot ezért.
Amúgy nagyon úgy néz ki, hogy a szigeten az utolsó részben bizony Oliver nem csak Prométheusszal, hanem magával a Ligával és az oroszokkal is felveszi a harcot. És ezért kell majd valakinek a segítsége…:)
Nagyon várom a részeket. Brutál jónak néz ki.

lotta - 2017. 04. 21. 12:12

Az, hogy a nép akarata, erős túlzás, amit a nézettség is jól mutat. Az Olicity tábor egyszerűen csak hangos (elég undorító amúgy, amit Stephen feleségével meg pl. Katie-vel művelnek egyes oda tartozók). Én külföldi fórumokon inkább már meg sem szólalok a témával kacsolatban, mert huszan minimum rögtön ráugranak az emberre és elhordják mindennek, szétszedik, egyebek és nyilván nem csak én kerülöm a felesleges vitákat. Nálam ez már rég a “nem éri meg” kategória.

ecsillag - 2017. 04. 21. 12:25

Alexejevic
“Silver-sama! Elvileg flashback lesz csak, ahol magyarázatot kapunk arra, hogy miért is szakított Oliver és Felicity. Elvileg a 19. részben lesz ez, amikor is beragadnak együtt egy liftbe…”
Kijavítanálak, 5×20-asban lesz. :) De lehet, hogy már az 5×19 végén is mutatnak ebből valamit, és úgy van, ahogy írod, az 5×20-ban a flashback a 4. és 5. évad közötti “szünetből” lesz.

Chiplecsap - 2017. 04. 21. 13:23

lotta
Éerdekes hogy felhozod a nézettséget mert olicity most nincs együtt, és a nézettség pedig szar LOL. Uton utfélen tényleg az ovlasom, hogy a minősége a sorozatnak, jobb mint a 4 vagy 3. évadban, és ez köszönhető annak is hogy nincs olshity dárma, de valahogy a nézetségen ez nem látszik hogy most hu tömegesen vissza tértek volna hogy jaj de jo az évad, inkább zuhano tendenciát mutat a téli visszatérés óta.

egyébként én sem szeretem öket, de én Felicity-t sem, én amiatt a karakter miat tulajdon kép kiszáltam, és csak félszemmel olvasva figyelem néha hogy mi van, majd a black serin részeket megnézem esetleg ha jok, és nem megitn arra megy ki hogy jol le alázák az ő karakterét is hogy másokat feltupirozzanak, mint tették azt Laurel-el

lotta - 2017. 04. 21. 14:46

Chiplecsap
Én nem egy helyen olvastam, hogy valaki a negyedik évadot tisztességből még kihúzta, de utána nem tért vissza, mert nem volt kíváncsi nagy reunionra, meg egy újabb évadnyi Felicity & Friendsre. Most meg nem térnek vissza, mert amíg Felicity él, megint jöhet bármikor a szappan. Én is nagyon közel voltam a kaszához a negyedik évadnál és ha kiszálltam volna, én se jöttem volna vissza, bármit olvastam is volna. Az elvesztett bizalmat nehéz visszanyerni. (Pedig most tényleg rohadt jók a részek – el ne rontsák megint a szerelmi drámával -.-)

Az az érdekes, hogy én az elején még szerettem is Felicityt, aztán jött ez a borzalmas kapcsolata Oliverrel + teljesen és tökéletesen Mary Sue lett belőle és úgy megutáltam, ahogy még Lanát se rühelltem annak idején a Smallvilleban.

Egyébként meg ha az Olicity szakítás miatt az Olicity fanok egy bizonyos hányada abba is hagyta a sorozatot és ők visszajönnének egy esetleges reunion miatt, az nem sokat mentene a nézettségen, főleg, ha az ellentábor megmaradt, eddig kitartó tagjai is lelépnének.

Vielon - 2017. 04. 21. 16:00

ez elég bitangnak ígérkezik….helló “visszatérő szereplő” :):)

Olicity:

Nem az a gond, ha összejönnek (előfordul), hanem az, hogy amikor együtt vannak, akkor mindkettő karakter átmegy önmaga paródiájába…Oliver 12 éves gyerek lesz, Felicity pedig a hisztis anyukája (bár ezt a tulajdonságát sajnos vastagon megtartották a szakítás után is…meméne…olyan jó az…)

lotta - 2017. 04. 21. 16:10

Vielon

Ezt szépen megfogalmaztad. :D Valahogy nem megy ez a kapcsolatépítés az Arrow háza táján. Hagynák inkább a fenébe, végleg. Nem követelmény a hősködéshez, hogy valakinek legyen csaja. -.-
Felicity meg már így is SOK ebben az évadban. Komolyan félek tőle, hogy a végén még képesek vele legyőzetni valahogy Prométheuszt, de akkor tényleg hagyom a fenébe az egészet.

A “helló” visszatérőt meg… hát komolyan ez az, amit a legjobban várok most. Az előzetes végén a hangja… beleborzongtam. :D Csak azt remélem nem meghalni hozzák.

tuning7 - 2017. 04. 21. 16:42

Adrian hangja az esőben nagyon fura, nagyin eltorzította, de rohadt jó! Még mindig a legjobb gonosz!

DarkEagle - 2017. 04. 21. 18:23

“Nem követelmény a hősködéshez, hogy valakinek legyen csaja.”

Ennek semmi köze a hősködéshez, ez emberi létünk legfontosabb eleme. :D Nem azt mondom, hogy tök jó lenne ha megint Olicity lenne mert nagyon nem várom de azért ne keverjük a dolgokat.

Egyébként ez a “szerény” jelző elég merész egy ilyen brutál jó előzetesre. :D

Azt viszont nagyon ajánlom hogy jövőre is ez a gárda készítse a sorozatot!

lotta - 2017. 04. 21. 18:37

Oké, hülyén fogalmaztam meg, na. :D Csak a sorozatra vonatkoztatva beszéltem. Mármint… nekem teljesen jó lenne, ha Olivernek egyáltalán nem lenne állandó nője és inkább tényleg csak a küldetésére fókuszálna a sorozat. A múltja és a jelleme miatt sem lenne elképzelhetetlen a dolog. Annál legalábbis sokkal hitelesebb lenne, mint hogy egyik pillanatról a másikra csak úgy belezuhan Fefe Királynőbe, aki a fény lesz az éjszakában, minden rózsaszínűvé változik és mehet a konyhába főzőcskézni, meg a babérjain üldögélni.
Itt gyakorlatilag az első pillanattól kezdve erőltetés volt ez a kapcsolat. Mintha enélkül nem is működhetne -.-

DarkEagle - 2017. 04. 21. 21:55

Azért egy idő után kell egy komoly kapcsolat neki mert a karakterfejlődéshez elengedhetetlen. Persze ehhez Felishitty kevés. :D

lotta - 2017. 04. 21. 22:17

Erősen kevés. De Laurel is az volt. Én egyedül Shadot tudtam volna elképzelni mellette hosszabb távon. Ugye ő pontosan érthette volna, min ment át és a kis igazságosztásban is mellette állhatott volna egyenlő félként. De persze őt már a szigeten kinyírták. :”D Azóta valahogy egy olyan nőt se vonultatott fel a széria, aki hozzá való lett volna. Felishitty tényleg csak egy igen elbaltázott Mary Sue (aki gyanítom, hogy soha nem volt Oliverbe szerelmes, csak valami idealizált képbe, amiről elhiszi, hogy tényleg az az igazi Oliver… vagy simán csak szereti nézegetni edzés közben, micsoda szerelem), Laurel karakterfelépítését nagyon elmérték… még talán Sarával volt a legnormálisabb a második évadban.

benő - 2017. 04. 22. 11:55

Asszem nem bánom, hogy a tavalyi évad felénél kaszáltam a sorozatot…

Dean - 2017. 04. 22. 11:55

Én kajak nem vágom, hogy mi bajotok van Felicity-vel… :D De hát mindig utálni kell valakit.

Fragohol1C - 2017. 04. 22. 13:13

Na baszki, ha ilyen jó lesz, azt hiszem jövök vissza :D

vérnarancs - 2017. 04. 22. 16:34

Itt szinte mindenki csak Olicityről beszél? Gyerekek, a lényeg, a ‘visszatérő’! Hell yeah!

VvD - 2017. 04. 22. 23:52

A végén abba a pár szóba amit a visszatérő mond, én is beleborzongtam :) Alig várom basszus.

Marianna - 2017. 04. 25. 17:26

Zseniális az előzetes. A végén az a bizonyos személy viszi a pálmát.
Amúgy meg jókat mosolyogtam azon, hogy a vita a Felicity & Oliver párosról szólt :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz