login |

Itt vannak az Inhumanek

2017. 05. 05. 19:50 - Írta: human

36 hozzászólás | kategória: 2017/18, kampány,

Nem tudom, érdekesnek tűnik a gárda, jók a jelmezek? Mert nekem egyelőre a gagyi süt a Marvel’s Inhumans-ből, ami az ABC nagy képregényes dobása lesz lehet ősszel, és az Iron Fist showrunnerjétől érkezik. Itt írtunk bővebben róla.

A képen szereplők: Eme Ikwuakor (Gorgon), Ken Leung (Karnak), Anson Mount (Black Bolt), Serinda Swan (Medusa), Isabelle Cornish (Crystal), Iwan Rheon (Maximus) – hiányzik a képről Lockjaw, az egy tonnás kutya.

36 hozzászólás Ne habozz!

hokuszpk - 2017. 05. 05. 19:59

irta : human :D)

Fakocka - 2017. 05. 05. 20:06

“Mert nekem egyelőre a gagyi süt a Marvel’s Inhumans-ből”
Messzemenő következtetést nehéz levonni egy fotóból, de semmivel sem tűnik gagyibbnak, mint bármelyik maskarás képregény sorozat promóképe.

winnie - 2017. 05. 05. 20:15

fakocka: leírta a véleményét, ahhoz, bármit gondolsz, nem tudsz hozzátenni, mert az ő véleménye:)

de egy képről le lehet vonni következtetést a képre vonatkozóan. attól pedig, hogy te mindegyiket gagyinak tartod, neki nem kell gagyinak tartania, lehet, hogy némelyik bajön neki. megesik. én speciel egyiket sem tartottam gagyinak (azt hiszem, a daredevilt még védtem is), sőt, a többség elég jól nézett ki.

zzzzzz - 2017. 05. 05. 20:18

Szerintem szarok a jelmezek.

Főleg az a piros fejű.

zolkó - 2017. 05. 05. 20:19

A kép szupergagyi, meg hát Scott Bucknak köszönhetjük a Dexter végét (blöehh), és az Iron Fistet, amit egy rész után _nem merek_ folytatni, annyira műmájer volt. Szóval részben case closed, nem várom remegve az Inhumanst. Persze bármi lehet, cáfoljanak rám.

Skate - 2017. 05. 05. 20:21

Ki más kaphatná Maximus szerepét. :) Remélem mozgóképen Medúza azért jobban fog festeni.

Lantaar - 2017. 05. 05. 20:37

Black Bolt fejéről nekem nagyon hiányzik a maszk, nagyon ikonikus része az öltözködésének. Egyébként annyira nem gáz, kivéve Medusát, nála is leginkább a haja. Annak aki esetleg nem ismerné a képregényeket, neki baromi nagy haja van, amit meg tug nyújtani és gyakorlatilag extra testrészként tudja azt használni, harcra, tárgyak mozgatására stb. De a lényeg, hogy mindig hatalmas hajkoronával ábrázolják és inkább a vérvörös a színe, nem pedig ez a nagyon rikító narancs.

energy - 2017. 05. 05. 21:01

Szerencse, hogy ülök! Ilyet otthon is lehet csinálni! És ezt komolyan moziban akarják bemutatni?!

Neoprimitiv - 2017. 05. 05. 21:21

abszolút nem ismerem a képregényt, de ez látványra egy gimis háziszínpad színvonala. Szegény Serinda Swan olyan, mint egy elrontott playmobile figura, aminek ráadásul erővel beletolták a fejét a testébe.

Közben kiadtak hozzá egy rövid trailert is (no kép, csak hang alámondás):
https://www.youtube.com/watch?v=XdRWLeCqYGk

Saszta - 2017. 05. 05. 21:24

Tényleg elég gyenge lett ez a plakát, teljesen mű az egész, rossz ránézni.
Pedig Iwan rheon miatt bele akartam nézni… Mondjuk majd a trailer lesz a döntő. Attól még, hogy ez a plakát ócska a sori még lehet jó… *reménykedik*
Bár az, hogy az IF készítője csinálja ezt is, nem sok jóval kecsegtet sajna. :(

energy - 2017. 05. 05. 21:42

Medúza az Addams Family – A galád családból jött, míg Ken Leung a Végjátékból:)

Cardas - 2017. 05. 05. 22:06

ez nagyon rosszul néz ki. ugyanúgy nem bírok megbékélni vele mint a Cloak and Dagger előzetessel. mintha lenne egy jobb irány amit választhatnának, de inkább ezt a gyengébbet pártolnák. hátha a végeredmény jó lesz, de maga a kép iszonyúan tükrözi az inhuman családot.

Balumedve - 2017. 05. 05. 22:10

Nem vagyok nagy képregény rajongó, de annyit még én is tudok, hogy Black Boltot és Medusát piszok nehéz képernyőre vinni (televíziós keretből). Ha kicsit is hűek akarnak lenni a képregényhez, akkor a sorozat költségvetésének a fele Medusa embertelen hajkoronájának CGI effektjeire menne el. De úgy látom az olcsóbb megoldást választották, és csak akcióban fog Medusa haja életre kelni, ami nem baj, csak állóhelyben ne lenne ilyen természetellenes a kinézete. Igaz, ez csak egy kép, lehet képernyőn jobb lesz. Black Boltot pedig egy teljesen más sztori. Elvileg ő sosem beszél, de nagyon-nagyon fontos része a csapatnak, ezért az őt játszó színésznek beszéd nélkül kell magára vonnia a figyelmet. Értitek mire gondolok, egy olyan karakterre, aki ha belép egy szobába, rögtön mindenki tekintetét magára vonja. Nem tudom milyen színészi vénával rendelkezik Anson Mount, de erről a képről hiányzik az a jellegzetes karizma.

emese - 2017. 05. 05. 23:44

Ez olyan, mont valami gagyi cosplay-es csapat. :D Főleg ha összevetem a SHIELD mostani szárnyaló teljesítményével, akkor pláne rossznak, nagyon nagyon rossznak tűnik ez.

galocza - 2017. 05. 06. 07:16

mint képregényadaptációhoz nem tudok hozzászólni.
de tán elárul vmit, hogy megpillantva a képet az jutott eszembe, hogy tán csak nem vmi munsters/addams family-szerűség van készülőfélben?
(válasz: nem.)

jesustomer - 2017. 05. 06. 07:36

Ne haragudjatok de ez borzalmasan fest.
Ezt nem kéne kép alapján moziba küldeni..
Iwan miatt érdekelt volna de ez így ubergáz.

Silver-sama - 2017. 05. 06. 09:58

Szerintem okés. Van hova fejlődni.

Odin - 2017. 05. 06. 11:12

A Bolton fattyúra kíváncsi leszek, de ez a plakát borzalom, élén a karótnyelt művörössel…

DarkEagle - 2017. 05. 06. 12:57

Kép alapján olyan mint egy pornófilm plakátja kb. :D

Medúza hogy néz már ki emberek? Neki vörös haja van nem narancssárga basszus. Sötét vörös!

Black Boltot meg inkább nem is mondom, maszk nélkül ő nem Black Bolt. Lehet dicsérni a Marvelt szidni a DC-t de a DC legalább nem fél attól ha képregény-hűre kell csinálni a karakterek külsejét. Nagyon remélem, hogy sorozatban máshogy festenek majd de erősen kétlem. Mindenesetre a net az fel van háborodva szóval talán javítanak a dolgokon bár kétlem.

Egyébként ez event sorozat tudtommal szóval bőven lenne ott keret a minőségre hisz moziban is leadják nem? A mai világban meg már nem olyan nehéz megcsinálni egy Medúzát, ha fanok képesek rá akkor nagy cégek is.

winnie - 2017. 05. 06. 13:07

mit tesz az olvasatodban az event? mert valóban kiemelten kezelt, rövidebb szezon (ld. mág a shots fired idén, vagy a we will rise), de egyébként más jelentősége szerintem nincs az elnevezésnek.

DarkEagle - 2017. 05. 06. 16:30

Ha jól tudom az eventet ilyen rövidebb sorozatokra szokták használni nem mint pl a Prison Break is. És mivel rövidebb az évad több pénz is marad másra. Már ha jól gondolom de azért egy Marvelnél nyilván van pénz hisz ha már le akarják adni moziban csak nem egy szimpla ABC minőségű gagyi CGI-jal csinálják mert valljuk be az ABC-t vizuális effektekben még a CW is lekörözi. :D

Mondjuk lehet bármilyen a CGI ez a narancs paróka fertelem. Pedig nagyon vártam a sorozatot, kvázi az egyetlen Marvel sorozat országoson aminek lett volna értelme is hisz a SHIELD már nagyon lejtmenetben van. Legalábbis nálam. A többi új Marvel ami készül meg totál no name shit, ráadásul gyerekes. Szó szerint és tartalom szerint is.

Egyébként lehet én vagyok ezzel csak így de ilyenkor elgondolkozok hogy a milliárdokkal rendelkező céget minimális energiát fektetnek ilyen sorozatokba, utána meg csodálkoznak ha megbuknak, a fanok meg akár csak egy Youtube videó formájában messze felülmúlják őket néha még színészi teljesítményben is pedig ugye azok saját zsebből vagy gyűjtés alapján készülnek. És azok közül még ha bénára is sikerül a végtermék de legalább a karakterek külsejére figyelnek. És akkor nem mondtam a hivatalos posztereket a fanmade poszterek ellen. Elég csak pl Bosslogic posztereire gondolni. Nem is értem miért nem vették még fel őt. Lényegében a semmiből csinál epic posztert.

DarkEagle - 2017. 05. 06. 16:31

Az első mondat kérdő mondat akarna lenni egyébként. :D

z - 2017. 05. 07. 10:07

“DC legalább nem fél attól ha képregény-hűre kell csinálni a karakterek külsejét”

:’DD Nem tudom milyen anyagot szívsz, de ne stoppold :D Az egész Arrowverseben egyetlen karakter nincs, ami akár megközelítőleg hasonlítana bármire, amit képregényesnek nevezhetnénk akár jóindulattal is és ez nem csak külsőleg, hanem belsőleg is igaz :D A filmekről nem is beszélve… közröhej, amit művelnek…

Sehol az égvilágon nem írták, hogy event sorozat lenne… 8 részes… amúgy az egyik általad no-name gagyinak titulált széria a Cloak & Dagger pl épp 10 részre kap akkora büdzsét, hogy a CW egy évig kihúzná belőle a képregénysorozatait :DDD

“ABC minőségű gagyi CGI-jal ”

Bocsika, de az Agents of SHIELD speckó több díjat nyert a kategóriában, mint ahányat a CW eddigi léte során látott… vagy az már superior technológia, mikor egy ’90-es évek elején gyártott videojáték élethűbb?

“SHIELD már nagyon lejtmenetben van. Legalábbis nálam.”

Nálad fixen, elvégre az ABC elnöke bőven meg van elégedve a kreatív színvonallal, amit hoz…

“no name shit”

Szerintem itt már mindenkit megértette, hogy nem ismered a képregényeket igazán lapozhatnál nem kell ennyire görcsösen bizonyítanod :D

Nagyon örülök, hogy tetszik pár fanart, de bárki össze tud ollózni pár képet némi PS 101 effekttel…

Odin - 2017. 05. 07. 11:17

“Mindenesetre a net az fel van háborodva”

Miért az élő, lélegző dolog? Tudom, néha röhögni vagy felrobbanni is szokott…

z - 2017. 05. 07. 11:57

Tiszteltet a “netnek” elvégre Scott Buckot Finn Jones frizurája miatt feszítették keresztre nemrég :DD Most meg Medusa haja miatt ezek a showrunnerek és a hajkoronák komolyan… :D

DarkEagle - 2017. 05. 07. 14:45

@z: Szerintem te szívsz hallod. Ennyi baromságot életemben nem olvastam még. :D

Először is, ha valamiben akkor a külsejükben nagyon is hasonlítanak a DC-sek a képregény verziókra, mármint ruhákra célzok, nyilván. Nem 100%-osak de attól még az alapok megvannak. Marvel ellenben sehol sincs ezen a téren. Filmekben még csak csak de a sorozatokban hát ja.

Ami a CGI-t illeti hát akkor linkelj már nekem valamit basszus mert sehol se olvastam, hogy a SHIELD kapott volna bármire is díjat nem hogy a CGI-ra. :D

Az ABC elnöke meg nem érdekel. Nem neki készül a sorozat hanem a nézőinek. Szóval az ő véleménye nem mérvadó.

No name shit: Cloak and Dagger, Runaways? 20 éve olvasok képregényeket hallottam róluk de sose voltak nagy címek.

z - 2017. 05. 07. 16:33

Mármint a sorozat debütálása előtt vagy után? Mert oké, hogy a DC fogja a karaktereit kibelezi és a mozgóképekhez igazítja non-stop – post-Flashpoint agybaj részükről – mert előtt csöppet sem hasonlítanak… de nyugodtan nézz utána, keresgélj rá olvasgass…

Biztos vagyok benne, hogy a wikipediáig még te is el tudsz mászni…

Csak ő dönt a sorozat jövőjéről :D A te véleményed na az a nem mérvadó elvégre közvetve vagy közvetlenül sem hatsz a sorozat nézettségére így a sorsára :D

Minden tiszteletem Jim Davisé, de a Garfield csíkok olvasására a megyei lapban nem verném a mellem :D

Hardy - 2017. 05. 07. 17:04

Azért egy runawayt ismeretlennek nevezni súlyos tájékozatlanságra vall a témában…

Sancho Pansa - 2017. 05. 07. 18:44

Azt nem hiszem, hogy komolyan lehet venni, aki szerint a Runaways noname. Jézusom…

Brynden Rivers - 2017. 05. 07. 20:22

Az EW Trónok Harcás képei is nagyon műk voltak, szóval ebből nem vonnék le nagy következtetést

Viszont Scott Buck egy nagy red flag, őt el kellene tiltatni a sorozatozástól, mert eddig csak tönkretett amúgy remek alapanyagokat

z - 2017. 05. 07. 21:08

Brynden Rivers: Szubjektív konkrétan volt, aki abban látta Buck showrunnerségének gyengeségét, hogy neki nem jött be Finn haja…

winnie - 2017. 05. 08. 04:44

azért azt tegyük hozzá, bár én ilyet nyilván sehol sem olvastam, hogy furcsa mód finn hajáért valóban a showrunner felel, mint ahogy minden másra is neki kell rábólintania:)

z - 2017. 05. 08. 07:15

winnie: Sure, de érted, ha végiggondolod Danny utoljára K’un-Lun-ban vágatta a haját :D Ott mit várnak? :D

Odin - 2017. 05. 08. 09:37

Sőt, pont ezért kellett volna egy szerzetesnek megfelelő haj neki.:D Tehát full kopasz vagy nagyön rövid, “katonai” frizura.

z - 2017. 05. 08. 13:36

Odin: Igen, mikor pont a sztereotípiák miatt ekézték már előre a karaktert, akkor tuti kopaszra kell nyírni :’D

Odin - 2017. 05. 08. 18:30

Hát de ha egyszer olyanok a shaolinok.:D Az apácákat se lehet kurvának öltöztetni. De bárcsak a külső lett volna vele a fő probléma…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz