login |

Hírkedd – Versailles 3. évad! Baroness von Sketch Show 2. évad!

2017. 05. 09. 09:08 - Írta: winnie

44 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Loaded S1, Inside The Gang Young Blood S1, The Wall S2, The Therapist S1, Southern Charm Savanah S1 + Finálé: Kevin Can Wait S1, The Great Indoors S1, Superior Donuts S1, The Twins: Happily Ever After? S2,
 • Magyar premier – HBO3: 06.02 Graves (Graves) 1. évad
 • Magyar premier – AXN Black: 06.02 Teen Wolf – Farkasbőrben (Teen Wolf) 6. évad
 • A FEUD: Bette and Joan szinkronhangjai.
 • Az NBC berendelte sorozatnak az A.P. Bio című Glenn Howerton-komédiát is.
 • Ha a Once Upon a Time megkapja a 7. évados berendelését, akkor Jennifer Morrison (Emma) nem fog visszatérni a sorozatba állandó szereplőként, max egy részre – itt a színész búcsúüzenete, ez pedig egy interjú vele. Vagyis Lana Parrilla, Robert Carlyle és Colin O’Donoghue maradna a régi gárdából, plusz jönne a két új karakter a fináléból.
 • Az NMHH kiadta 2016-os nyilvántartását az itthon forgatott filmek és sorozatok költségvetésével. Ezek szerint az Emerald City 12,6 milliárd forintba kerül (részenként 4,2M dollár), a Tyrant S3 6,6 milliárdba (részenként 2,3M dollár), a The Last Kingdom S2 5,9 milliárdba (2,6M/rész), a Jamestown 4,3 milliárdba (1,9M/rész), az X Company S3 2,1 milliárdba (700e/rész).
 • A Master of None 2. évad még az elsőnél is epizodikusabb lesz.
 • A The Late Show 05.09-i epizódja különleges, The Daily Show-s reunion lesz, mely révén Stephen Colbert 20 éves tévés évfordulóját ünneplik meg olyan vendégekkel, mint Jon Stewart, Samantha Bee, John Oliver, Ed Helms és Rob Corddry.
 • Az Atlanta kizárólagos streaming otthona a Hulu lett. És a Hulu megszerezte a This Is Us-t, melyen az NBC streaming felületével fog osztozni.
 • A The Handmaid’s Tale premierje volt a Hulu eddigi legnézettebb sorozatpremier a szolgáltató kínálatából, akár saját, akár a vásárolt sorozatok között.
 • Az HBO Nordic megvette a The Good Fight jogait a régiójukra – itthon is HBO-s lesz a sorozat?
 • Új sorozat: Ghost Wars – Syfy (nemzetközileg Netflix), 13 rész, kanadai, készítő: Simon Barry, természetfeletti akciósorozat egy elszigetelt alaszkai városban, amire paranormális erők törnek rá. A főhős egy helyi kitaszított figura, akinek felül kell kerekednie a lakók előítéletein, és saját személyes démonain, hogy saját mentális képességei segítségével megmentse a várost a pusztulástól. Szereplők: Vincent D’Onofrio, Kim Coates, Avan Jogia, Kristin Lehman, Meatloaf. Pilotrendező: David Von Ancken, további rendezőik: Leslie Hope, Michael Nankin, Mathias Herdndl, Jason Priestley, Simon Barry.
 • A Teen Wolf 6. évad második fele nyáron kezd az MTV-n.
 • A CBC berendelte a Baroness von Sketch Show 2. évadját.
 • A Canal+ berendelte a Versailles 3. évadját.
 • Justin Spitzer, a Superstore készítője beszél az idei fináléról. Itt is.
 • Roberto Aguirre-Sacasa, a Riverdale készítője nyilatkozik a jelentős legutóbbi részről, többek között elmondja, hogy hogy választották ki, hogy ki legyen a gyilkos, és az is kiderül, hogy kik voltak azok, akik szóba jöttek a szezon elején, míg el nem döntötték, hogy kit válasszanak.
 • Kaitlin Olson (Mickey) ír a The Mick fináléjáról.
 • Interjú: Holly Taylor (Paige – The Americans), Miss Piggy (a Masterchef Junior vendégzsűri-tagja), Adam Horowitz és Eddy Kitsis (a Once Upon a Time készítői), Chris Zylka (Tom – The Leftovers), Damon Lindelof és Tom Perrotta (a The Leftovers showrunnerjei), Bryan Fuller és Michael Green (az American Gods készítői),
 • Vendégszerep: Emily C. Chang – The Bold Type (visszatérő), Izzie Steele – Dirk Gently’s Holistic Detective Agency (visszatérő), Joel Johnstone, Caroline Aaron – The Marvelous Mrs. Maisel (visszatérők), Shaquille O’Neal – The Simpsons,
 • Új sorozat: A Suitable Boy – BBC, 8 rész, angol, készítő: Andrew Davies – Vikram Seth 1993-as regénye alapján. Az 1951-es Indiában játszódó felnövés történet egy fiatal nőről, aki sajátmagát és a szerelmet keresi a függetlenné vált országban. Indiai forgatás, és most először lesz a BBC-n fehér szereplő nélküli főszereplő gárda.
 • A Lionsgate UK megvette Simon Sebag Montefiore Jerusalem című dokukönyvének (itthon: Jeruzsálem – Egy város életrajza, ez a hivatalos fülszöveg) tévés adaptációs jogait. A könyv az izraeli város történetét meséli el Dávid királytól az 1967-es Hat napos háborúig. A sorozat karakterközpontú lenne, háborúról, hitről, árulásról, fanatizmusról, mészárlásról, mindenféléről szólna.
 • Új sorozat: The Exchange Principle – izraeli, 10 rész, készítő: Noah Stollman és Oded Davidoff, thriller egy elismert törvényszéki nyomozóról, aki csavargóvá válik, majd összeáll egy különc fiatal ügyésszel és együtt mennek szembe az izraeli rendőrséggel és jogi rendszerrel.
 • A ProSiebenSat.1 és a Discovery Communications Németországban közös streaming szolgáltatást gründol.
 • A Lifetime berendelte a Glam Masters című versenyreality-t, amiben szépségbloggerek fognak versengeni azért, hogy Kim Kardashian West szépségbirodalmában kapjanak munkát. Hetente négyen fognak egymásnak feszülni, aki továbbjut, az elődöntős, majd döntős lesz.
 • Az E! berendelte a sportolófeleségekről szóló dokureality-je, a WAGS újabb spinoffját, a WAGS Atlanta-t. A WAGS Miami 2. évad 06.29-én, míg a WAGS LA 3. évad 08.24-én fog egyébként kezdeni.
 • Faith Hill napi életmód talkshow műsorvezetője lesz ősztől.

44 hozzászólás Ne habozz!

SWL - 2017. 05. 09. 09:20

Nem kifejezetten sorozatos tema, de talan elfer itt a hvg.hu cikke a szinkronrol:
http://hvg.hu/kultura/20170508_szinkron_vs_felirat_nyelvtanulas_nyelvtudas

Szula 25 - 2017. 05. 09. 09:39

Ha a Once Upon a Time megkapja a 7. évados berendelését, akkor Jennifer Morrison (Emma) nem fog visszatérni a sorozatba állandó szereplőként, max egy részre – itt a színész búcsúüzenete, ez pedig egy interjú vele. Vagyis Lana Parrilla, Robert Carlyle és Colin O’Donoghue maradna a régi gárdából, plusz jönne a két új karakter a fináléból.

Ez nagyon kezd a Castle sorsára hasonlítani. Amúgy meg szerintem nagyon megfáradt már a sorozat, ráadásul a nézettsége miatt is kockázatos lehet a berendelése.

Linda - 2017. 05. 09. 09:39

Ha Jennifer Morrison kiszáll, jobban teszi az ABC ha kaszálja a OUAT-ot.

Danee - 2017. 05. 09. 09:43

Lesz Psych film decemberben.

winnie - 2017. 05. 09. 09:54

“Ha Jennifer Morrison kiszáll, jobban teszi az ABC ha kaszálja a OUAT-ot.”

ha pedig nem kaszálja, akkor a néző abbahagyja, ha nem kíváncsi a folytatásra. a helyzet akkor is ugyanaz lesz.

Linda - 2017. 05. 09. 10:09

“ha pedig nem kaszálja, akkor a néző abbahagyja, ha nem kíváncsi a folytatásra. a helyzet akkor is ugyanaz lesz.”

Én a csatorna szemszögéből gondoltam a kaszára, nem a nézőéből. A néző persze maga eldönti, hogy nézi-e a sorozatot, ha lesz 7.évad ha nem.
De a csatorna spórolhatna magának, ha már most elkaszálja, mert szerintem felesleges megint egy évi költséget beleölniük amikor már most sem sokat profitálnak belőle. Hisz eleve a költségcsökkentés miatt maradt volna csak 4 állandó szereplő.

CsuDa - 2017. 05. 09. 10:09

Ez a Ghost Wars érdekes lehet, de főleg Vincent D’Onofrio miatt.

winnie - 2017. 05. 09. 10:15

Linda: a gyártó stúdiót és a sugárzó csatornát külön kell választani. a költséget a stúdió csökkenti, hogy olcsóbban adhassa a csatornának a sorozatot, hogy annak megérje a kisebb nézettség mellett is adni, s így a csatorna profitja jó eséllyel nem változik, csak a stúdióé. és a stúdió, mint a szerződésekből is látszik, folytatni akarja, nekik a céljuk, hogy a csatorna berendelje.

DarkEagle - 2017. 05. 09. 10:29

És még csodálkoznak miért utálom az ABC-t. Már a sokadik sorozatommal történik ez. Főszereplő le akar lépni de ők lehet berendelik a következő évadot. Pár résszel le vagyok maradva szóval nem igen tudom mi van vagy lesz de ha Jen kiszáll úgy hogy közben a sorozatbeli férjecskéje benn marad, mármint gondolom az, a promók alapján, hát nem tudom mit gondoljak. Kaszálják a fenébe, mert én megint csak baromira nem értek egyet Winnie-vel hogy a néző is kaszálhatja. Mármint nyilván kaszálhatja de amikor valaki nem akar kaszálni valamit hanem konkrétan rákényszerítik az már durva. Nem is kicsit. Más dolog úgy kaszálni valamit mert fos és megutáltad meg más ha azért mert a főszereplő dobbantani akar akivel egyébként semmi bajod nem volt, sőt. Ugyan ez volt az említett Castle-el is btw. Nagyon remélem, hogy kaszálják a sorozatot mert én csak akkor kaszálok ha valamit már nem akarok nézni és nem azért mert annyi a változtatás benne hogy kénytelen vagyok. Nem tudom ki hogy van vele de szeretem befejezni úgy a sorozatokat hogy ugyan azok a főszereplők végig benne maradnak és nem csak a márkát tartjuk meg csak hogy folyhasson a pénz tovább.

Ez olyan mintha a csokinak nem lenne íze.

Roxi - 2017. 05. 09. 10:30

Nekem nem fog hiányozni Jennifer, mindig is Lana Parrilla és, Robert Carlyle vitte hátán a sorozatot. remélem megkapják a 7.évadot.

winnie - 2017. 05. 09. 10:34

“baromira nem értek egyet Winnie-vel hogy a néző is kaszálhatja. Mármint nyilván kaszálhatja”

konundrum.

winnie - 2017. 05. 09. 10:39

DarkEagle: “És még csodálkoznak miért utálom az ABC-t.”

csodálkozott bárki bármikor, hogy te melyik csatornát utálod? egyáltalán, te komolyan úgy gondolod, hogy bárkit egy percig is érdekel, hogy melyik csatornához milyen érzelmekkel viszonyulsz?:) nem tudom, de ilyet feltételezni, kicsit fontoskodó dolog. (mármint félre ne érts, nyilván az sem érdekel senkit, hogy én vagy más melyik csatornát utálja vagy szereti. más kérdés, hogy nekem eszembe nem jutnak nagy szórakoztatóipari cégeket szeretni. vagy utálni.)

de a témára. (mondjuk abból, amit leírtál, látszik, hogy félreérted a szituációt, és azért stresszelsz, mert attól tartasz, hogy folytatódik, és nem tartod magad elég erősnek, hogy kaszáld. ez nem a sorozat hibája.)

a castle más volt. azt akarta csinálni az összes színész, csak nem vihették tovább mindet. ezt nem akarja az egyik színész. nem mindegy. csak azért, mert egy színész kiszáll a sorozatból, a sorozat még mehet tovább. mint ahogy ment is nagyon sok. még akkor is, ha főszereplő szállt ki. ennek naná, hogy nem kell örülni. akinek ez sok, az abbahagyja a sorozatot nézését, ezt meg lehet érteni tökéletesen.

winnie - 2017. 05. 09. 10:40

nyilván morrison most összeteszi a kezét és szurkol, hogy még véletlenül sem az ő lépése miatt veszítse el több száz ember a munkahelyét, ő örülne a legjobban, ha folytatódna. de lejárt a szerződése, ilyenkor sokan elgondolkodnak. és meglehet, hogy az is sokat jelentett, hogy nem kaphatott annyi pénzt, amennyit szeretetett volna.

DarkEagle - 2017. 05. 09. 10:41

Roxi most nem az a lényeg ki vitte a sorozatot vagy ki nem. Történet szempontjából semmi értelme kiírni a főhőst hisz vele kezdődött minden ő volt a középpontja mindennek. A többi már ízlés kérdése és nyilván nekem ős nagy kedvenceim Lana és Robert plusz a karaktereik de azért, na. Ez olyan mintha a 7 törpéből akarnál csinálni 6-ot. :D

Anno a, talán 4. évad környékén, most nincs kedvem utána járni, volt talán az hogy Emma és a fia elmentek 1 évre és a többiek visszatértek a helyükre. NA, ott be lehetett volna fejezni a sorozatot szépen, itt, tuti hogy nem!

winnie - 2017. 05. 09. 10:46

“Történet szempontjából semmi értelme kiírni a főhőst hisz vele kezdődött minden ő volt a középpontja mindennek.”

na, akkor megvan, itt a félreértés.

a sorozatok nem így működnek. épp ez a lényeg, hogy történet szempontjából ki KELL írni a főhőst. mert az lesz a történet, ami a 6. évados fináléban, meg a 7. évad premierben (ha lesz) elmesélésre kerül. hogy Emmával történik valami, amiért távoznia kell.

jézusom, ezt nem hiszem, hogy el kell magyarázni: a történet az a történet. ami történik. amit megírnak az írók. ami képernyőre kerül. amit látunk. nem az a történet, amit egy néző elképzel, hogy lehetne, ha egy ember a való életben másképp döntött volna. (akkor is más lett volna a történet, ha mondjuk valamelyik korábban pár részre szerződtetett színész nem akar állandó lenni és visszatérni. nem lehet a való életre mutogatni, max tudomásul venni, vagy olyasmit mormolni magunk elé, hogy ez így volt megírva.)

el kell dönteni, hogy a sorozatot nézed, vagy újságot olvasol. ha a sorozatot nézed, akkor azt fogod látni, hogy a karakter elmegy, meghal, tudomisén. és azt fogod mondani, hogy így alakult a történet, csak ennek van értelme. annak ellenére, hogy te úgy gondoltad, hogy ha vele is kezdődik, akkor vele is ér véget. mert nem vele ér véget. új információ. az ember nem tudhat mindent előre. (megjegyzem, a készítők sem. a 6. évad elején fogalmuk nem volt, hogy mi lesz a 7. évadban. még most sem tudják jó eséllyel. azt sem tudták, hogy csak 4 színészt vihetnek tovább. azt is csak pár hete tudták meg, hogy csak 3-at. év elején azt sem tudták, hogy 2 új karaktert hoznak be majd a fináléban.)

mondjuk én továbbra is azt tartom, hogy várjuk meg, mit dönt az abc, utána elég szeretni vagy utálni. mert jelenleg azért “utálod” az abc-t, mert…, mert semmit sem csinált még.

Neoprimitiv - 2017. 05. 09. 11:19

Nagyon régen, valamikor a 2. évadban hagytam abba az OUAT-ot, de hacsak nem dolgozták át teljesen, akkor Jennifer Morrison távozásával nem dől össze a világ. Ez nem a Castle, ahol két fontos szereplő volt és az összes többi csak végszavazott nekik.

Itt legalább nyolc fő szereplő van, folyamatosan változik, hogy éppen melyik pároson van a nagyobb hangsúly. Ettől még persze bárki érezheti úgy, hogy neki pont ő volt, akiért megmaradt nézőnek, de nem kell erőszakot tenni a sorozat egész narratíváján, ha távozik.

Lehet, hogy mostanra már tényleg megfáradt annyira a sorozat, hogy nem kellene tovább nyúzni, de egy ensemble cast-nál mindig sokkal könnyebb újítani – éppen ez a lényege ennek a felállásnak.

Ráadásul itt nagyon korrekt módon előre megbeszélték a dolgot és az ő döntése volt, hogy kilép.

LaCRossE - 2017. 05. 09. 11:28

Én sem ítélem meg Jennifer távozását rtragédiának. Kis spoiler, de mondhatni, Emma sztorija pont ezzel lesz kerek, a mostani finálé pont arról szól, hogy számára egy szakasz (Saviour) be fog fejeződni, elvégre minden a “Final Battle”-ről fog szólni. Szóval innen nagyon sok irányba el lehet mozdulni, ami Emma karakterét már alig, vagy egyáltalán nem mozgatja meg, ergó feleslegessé teszi. Szóval az írókat nem kell félteni, Emma távozását nagyon könnyedén bele fogják írni a sztoriba.

Ha Hook marad, hát az úgy már egy picit furcsább, az esküvővel, meg minden, de ez sem egy elgördíthetetlen akadály.

LaCRossE - 2017. 05. 09. 11:30

És igen, az ABC még nem döntött (erre van még néhány röpke napjuk), szóval várjuk ki a végét. Szvsz, ha be kéne vetnem a csodálatos jósképességeim, akkor azt mondom, hogy szerintem az OUAT ezzel az évaddal búcsúzni fog.

Lottószámokat nem tudok mondani sajnos.

mucus@freemail.hu - 2017. 05. 09. 12:08

OUAT
szerintem elég volt belőle már régen…

123456 - 2017. 05. 09. 12:12

Sziasztok,
lesz leltár valamikor?
köszönöm,

Szaby59 - 2017. 05. 09. 12:58

Szerintem sem fogják berendelni, túl sokan téptek le idő előtt. Mondjuk ha Lana, Robert, Rebecca marad az még mindig elég, sőt… a többiek csak lehúzzák évek óta a sorozatot.

dragon1986 - 2017. 05. 09. 13:05

Winnie

Lesz masterchef Australia s9 iras? :)

LaCRossE - 2017. 05. 09. 13:12

dragon1986: én válaszolok, mert én ígértem.
Kissé le vagyok maradva, de az első hét részeit megnéztem, szóval valójában nem lenne akadálya, hogy valamit összedobjak.

Viszont durván el vagyok havazva, és mostanában az ígéreteim nem többek üres lózungoknál, szóval… fogalmam sincs.

winnie - 2017. 05. 09. 13:20

123456: nagyon kéne, lehet, hogy mára megcsinálom, ha nem érkezik valami olyan írás, ami megérdemli az estére kintmaradó slotot.

Bigmonster - 2017. 05. 09. 13:31

Legalább lesz valami tétje a Final Battle nevezetű valaminek.
Persze, ha Emmát kiírják, akkor Hooknak is mennie kéne vele. Boldog befejezés és cső. Igazság szerint ebben az évadban Emma nem csinált úgy semmit. Mármint az egész évad a Saviorokról, vagyis róla szól, mégis folyamatosan a háttérben találom. A Musical epizódra nem vettem rá magam, de például az előttiben bementek az álomvilágba Rumple bával és ott sem csinált semmit. Kis túlzással az évad akkor is ugyanabban a mederben zajlana, ha nem lenne Emma.
Ha lesz hetedik évad, akkor adok neki esélyt, természetesen, annyira nem érdekelt Emma. Ha pedig elkaszálják, nos, rendeljék be a SHIELD-et és akkor nem bánkódok.

LaCRossE - 2017. 05. 09. 13:40

Na megembereltem magam és megírtam a Masterchef: Australia írást.

Ha hazaérek, szedek hozzá néhány képet és átküldöm.

dragon1986 - 2017. 05. 09. 14:03

Remek LaCrossE :) jó hogy rákérdeztem xD

Egyik szereplő nekem tisztara Mr. Robotbol a főszereplő :))

LaCRossE - 2017. 05. 09. 14:18

A másik meg Eddie Redmayne a Fantastic Beasts-ből, még a bamba arckifejezés is megegyezik.

Egyik, akinek szurkolok.

checkmate - 2017. 05. 09. 14:29
Thomas - 2017. 05. 09. 14:50

Egy kis adalék az OUAT-vitához: Ha tényleg jön az ABC-re az Idol márciusban, akkor könnyebben be fognak rendelni az OUAT-ből egy rövidebb évadot, ami lemegy decemberig vagy legkésőbb a Super Bowl-ig. És még mindig nézettebb egy csomó sorozatuknál, ha az árát is lenyomják, ennyi kockázatot lehet vállalni egy reboottal.

Thomas - 2017. 05. 09. 15:10

El se hiszem, de most már tényleg hivatalos, a GMA-ban jelentették be az Idol visszatérését!:)

LaCRossE - 2017. 05. 09. 15:21

Tyuuuu, na ez jo hir. Utoljara vagy 10 eve neztem, de ha jo lesz a garda, lehet, visszaterek

sinyster - 2017. 05. 09. 16:24

Na hogy kivegyem a részem OUAT témából:
Én egyenesen örülnék, ha Emma eltűnne a képből. Az elején jó karakter volt, de manapság már halálosan kimerült. És fura, de nekem ez valahogy teljesen tükröződik Jennifer Morrison arcán is, mintha végképp belefáradt volna már.
Emiatt a hír miatt most remélem, hogy egy röpke 13 részes évadot berendelnek, Lana Parilla simán megérdemelne egy teljesen rá koncentráló évadot. Az összes Charming meg mehet a levesbe.

heidfeld - 2017. 05. 09. 16:36

Azt írta Winnie, hogy a történetet az írók írják, és sok mindent figyelembe kell venniük.
Hát ige. az unalmas, borzalmas 5. évad egyik fele Lily bosszúja körül alakult volna, de az őt játszó színésznő terhes lett. Pár színész azért nem tért vissza, mert vitáik voltak a készítőkkel, vagy más meló miatt nem tudtak időpontot egyeztetni. Szerencsétlenségemre ezek a kedvenceim voltak. Hook-ból meg nyafogó meleget faragtak.
Szilárd meggyőződésem, hogy a készítők baromságai is képesek rengeteg nézőt elüldözni egy sorozattól, de lehetnek olyan okok is, amiről nem tehetnek.

Desmond Wallace - 2017. 05. 09. 16:38

Kiderült, hogy a Korhatáros szerelem lesz a TV2 új magyar sorozata.

LaCRossE - 2017. 05. 09. 16:57

Na akkor küldtem a galambot a Masterchef AUS írással, winnie. :)

dragon1986 - 2017. 05. 09. 17:25

LaCrossE

Csak szerintem volt változás az ide MC Aus-ban? Mar a 6. reszben kiesett a masodik versenyzo. 1-2. ugye audition volt.

3-4 foztek aztan egy valaki mar kiesett azta 4-5 mystery box es pressure test azaz kieses

Vagy en vagyok hülye hogy azt hiszem hogy eddig egy esett ki 4-5 részeként.

LaCRossE - 2017. 05. 09. 17:50

@dragon1986: egy héten két versenyző esett ki ugye.

1. nap: Mystery Box + Invention Test
2. nap: Pressure Test/Elimination Challange (kiesés)
3. nap: Immunity Challange
4. nap: Offsite Challange (nem emlékszem pontosan a nevére)
5. nap: Pressure Test/Elimination Challange (kiesés)

És most ugye a 9×04-05 egy nap volt, dupla epizódként, így ott adott volt a kieső.

Tény, hogy most kimaradt egy Invention Test a Mystery Box és Pressure Test között, de szerintem ez csak most volt így.

Ahogy nézegetem előre Trakt.tv-n az epizódok leírását, a fenti szerkezet megmarad a továbbiakban is, így nagyobb változást én egyelőre nem vizionálok.

Már azon kívül, hogy elvileg Jean Pierre White ebben az évadban nem lesz benne. :(

LaCRossE - 2017. 05. 09. 17:59

*Marco Pierre White

kiskiraly - 2017. 05. 09. 21:09

Rami Malek-instantgram 288ezer követővel. És két képpel. Csak akkor amikor Late Showban van :)
https://www.instagram.com/ramimalek/

kiskiraly - 2017. 05. 09. 21:21

*instagram

dragon1986 - 2017. 05. 09. 22:56

tényleg a dupla rész és immunity challenge hiánya miatt zavart be nálam, eddig ugye inkább darálva láttam ezért nem rémlett hogy elején nincs immunity. így már világos

Köszi :D

kiskiraly - 2017. 05. 09. 23:51

Azért a cseheknek is van humorérzéke:

https://www.youtube.com/watch?v=ZDD8XafONaw

Kozmo :)

kiskiraly - 2017. 05. 10. 08:52

Vajna-interjú
Egy kevés infó a tv2-ről, inkább filmekről van szó
https://www.vg.hu/vallalatok/ket-harom-ev-mulva-nyereseges-lehet-tv2-516204/

“úgy számolok, hogy két-három év múlva nyereségesek leszünk.”

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz