login |

2017/18 – Az NBC újoncai (1.) – The Brave

2017. 05. 14. 21:05 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: 2017/18,

THE BRAVE (eddig: For God and Country)

Készítő: Dean Georgaris (pilotrendező: Brad Anderson)
Szereplők: Mike Vogel (Pan Am, Under The Dome, Miami Medical), Anne Heche (Aftermath, Men in Trees, Save Me, Dig), Demetrius Grosse (Banshee, Game of Silence), Hadi Tabbal, Natacha Karam, Noah Mills, Sofia Pernas, Tate Ellington
Várható indulás: 2017. ősz, hétfő 22:00

Sztori: az elit amerikai háborús hősök komplex világát mutatja be, azokét, akik beépülnek, ahol kell, és személyes áldozatokat hoznak, miközben hatalmas kihívást jelentő, veszélyes küldetéseket hajtanak végre az ellenséges vonalak mögött, hogy mentsék az ártatlanokat a világ minden részén. És akiket a washingtoni központból elemzők válogatott különítménye és a legfejlettebb követő technológiák segítenek.

winnie szerint látatlanban: a múltban a hasonló sorozatok, mint az E-Ring vagy a The Unit, nem nagyon hoztak lázba, ez nem az én műfajom. 15%.

human szerint látatlanban: ha nem viszik túlzásban a központban levő Heche karakterét és erősek lesznek a bevetések, akkor talán valami jó is kisülhet ebből. Egy 70% mondjuk.

6 hozzászólás Ne habozz!

LaCRossE - 2017. 05. 14. 21:15

Nem fogott meg semmi a leírásból, szóval ezt ki fogom hagyni.

Yoakedvem - 2017. 05. 14. 21:23

Nem hétfőn lesz?

Tyberius06 - 2017. 05. 14. 21:29

Megnéztem a trailert és nem értem az NBC koncepcióját vele, mert hogy kb elmeséli az egész pilotot (feltételezem ha procedural, akkor a pilotból csináltak trailert), pedig összességében nem tűnt rossznak a maga módján, de felesleges megnézni ezek után a részt, mert a trailerből látjuk az elejét-közepét-végét meg még a lényges fordulatokat is lelövik. Hacsak nem az a szándék, hogy újraforgatják az egészet és új Pilot lesz…
Szóval nemtom, egyékbént picit nekem necces az alaptéma, mert országoson képtelenségnek tartom, hogy megfelelően árnyalják mind a sztorit mind a karaktereket, de főleg a sztorit.

zolkó - 2017. 05. 14. 23:04
fireblade "pistike" - 2017. 05. 14. 23:19

eddig ez az egyetlen ami valamelyest érdekelne..

Thomas - 2017. 05. 14. 23:46

Elhatároztam, hogy idén még szigorúbb leszek, mert kb. minden megtartott újoncomat berendelték, és amúgy is épp elég nézős, és darálásra váró sorozatom van, szóval tényleg nagyon érdekesnek kell lenni a sztorinak, vagy valami nagy kedvencemnek szerepelni benne, hogy felkeltse a figyelmemet (50%-ot kell elérni a bepróbáláshoz). Hát ez nem olyan, és gondolom epizodikus cucc lesz, de! Azért nem nullázom le reflexből, mert Mike Vogelt kedvelem, gondolom lesz benne bőven akció is, és ha ezt az egészet megfejelik elég változatos helyszínekkel, még valami érdekes is kisülhet belőle. De nehéz elképzelnem, hogy ez nézős maradhat, ezért egy óvatos 30%-kal indítok, amit az előzetes még feljebb tornázhat.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz