login |

2017/18 – Az NBC újoncai (3.) – Good Girls

2017. 05. 14. 21:55 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: 2017/18,

GOOD GIRLS

Készítő: Jenna Bans (Off The Map, The Family) (pilotrendező: Dean Parisot)
Szereplők: Kathleen Rose Perkins (Episodes), Mae Whitman (Parenthood), Manny Montana (Graceland, Conviction), Matthew Lillard (The Bridge), Reno Wilson (Mike & Molly), Retta (Parks and Recreation)
Várható indulás: 2018. midsaeason

Sztori: komikus dráma, Thelma and Louise némi Breaking Bad-del három kertvárosi anyukáról, akik megunja, hogy alig van pénzük megélhetésre, ezért közösen (játék)fegyveres rablást hajtanak végre. Egyiküket azonban meglátják, a lopott áru értéke pedig jóval nagyobb, mint azt várták, akkor a hősnőink rájönnek, hogy nehezebb lesz megúszni ezt, mint gondolták. Az évad során meglátjuk, hogy mire képesek az elkeseredett helyzetükben.

winnie szerint látatlanban: na, ez már ezerszer inkább, legalábbis az alaphelyzet rendben van, kérdés, hogy középhosszú távon ebből mit lehet kihozni, hiszen nem szólhat csak a bujkálásról. Tippre irány a bűn útja, és ha ez történik, akkor jó is kisülhet belőle. Az azért segítene, ha tudnánk, ki lesz a főszereplő, hiszen KRP-t lecserélik. 65%.

human szerint látatlanban: eskü tetszik az alaphelyzet, de valahogy mégis a nulla felé tendál a várási faktorom. 20%.

3 hozzászólás Ne habozz!

LaCRossE - 2017. 05. 14. 22:02

Ezt sem fogom nézni.

fireblade"pistike" - 2017. 05. 14. 23:23

ez meg a tipikus erőltetett megoldások, és történések zagyva egyvelege lesz
nem kell.

Thomas - 2017. 05. 15. 00:06

Ebben sincs semmi, ami különösebben megfogna, de ha jók a szereplők, még valami szórakoztató is kijöhet belőle. Legalább nem krimi (de az), vagy nincs benne nyomozó (ki tudja?), így 15%-ot azért megérdemel.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz