login |

Vasárnapi országos kaszák és berendelések (folyamatosan frissítve)

2017. 05. 15. 00:20 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

  • A FOX berendelte a New Girl 7. évadját, és ezzel kaszálta is a sorozatot. Az utolsó szezon 8 részes lesz.
  • A CBS berendelte a Code Black 3. évadját.
  • A CBS elkaszálta a Criminal Minds: Beyond Borders-t.

5 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2017. 05. 15. 00:56

Na igen, ezek még várhatóak is voltak (a New Girl legalább kaphat lezárást a 2 Broke Girls-től eltérően), de valahogy idén mintha nem fenték volna olyan élesre a kaszáikat a csatornák:)

Lantaar - 2017. 05. 15. 01:15

@Thomas: Azért a 2BG-nél annyira nem fáj a kasza meg a “rendes” lezárás hiánya, mert eléggé pozitív hangnemben zárták az évadot.

SPOILER

A desszertbár jól megy, Maxet eljegyezte Randy, Caroline is beújított egy pasit, igazából ezekkel el is varrták a főbb szálakat. Sőt, pont ehhez a sorazthoz nem is illett volna szerintem egy szirupos megszokott sitcom finálé egy hatalmas, kihangsúlyozott happy enddel mindenkinek.

Roxi - 2017. 05. 15. 08:34

Beyond border-st sajnálom.Egy-egy unalmas estére kellemes szórakozás volt.

winnie - 2017. 05. 15. 08:49

roxi: én továbbra is tartom azt, amit írtam, hogy ezzel még egyet is értek, van pár krimi, amit megnézek panaszkodás nélkül, mert leköt valamilyen szinten, de adja magát a kérdés, hogy akkor miért ne olyat nézzek, ami sokkal jobban leköt, ami elvarázsol, stb. mert sok olyan sorozat van, és én inkább olyat veszek elő.

(a másik dzsóker indokom, de azt itt nem vetem be, mert van, aki mindenképp új tartalmat akar: hogy egy CM:BB-rész helyett inkább megnézek egy régi CSI-t, vagy még inkább, egy Cold Case vagy Without a Trace epizódot, amiket jó eséllyel már láttam (vagy nem). Mert azokat már rég elfelejtettem, és mert a sorozatokat magukat sokkal, de sokkal jobban szerettem, mint mondjuk ezt.)

Szaby59 - 2017. 05. 15. 15:17

Scream Queens cancelt kapott.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz