login |

Önmagad elől nem futhatsz el

2017. 05. 19. 13:13 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: 2017/18, kampány,

Nagyjából a The Gifted az egyik a leghype-osabbja upfronts keretében bejelentett új sorozatoknak. Ez talán nem meglepő, hiszen Marvel-képregényre épül. A leírás és a trailer mellé plakát is jár, nem?

3 hozzászólás Ne habozz!

m76 - 2017. 05. 19. 15:32

Számomra a marvel szó már inkább elrettentő mint hype-os. A csapból is marvel folyik. Néha egy kis dc-vel keveredve.

winnie - 2017. 05. 19. 15:45

m76: már akinek. nyilván te sem gondolod komolyan, hogy a többség így gondolja, vess egy pillantást a mozis bevételekre. de…, szóval fura ez a csap dolog. évi 2 vagy 3 marvel-film tény, hogy több minden más franchise-nál, de attól még csak az összes filmnek a parányi része. sorozatos téren is van egy országos sorozatuk (alig nézett), most jönnek a kábelesek (alig nézettek), persze ott a netflix. viszont a dc dettó tévében alig nézett sorozatai megint csak elég keveseknek jelentenek csapot. nem egy kategória mondjuk a walking deaddel.

seven - 2017. 05. 19. 16:40

gyakorlatilag ugyanúgy van felépítve az összes marvel film. egy ideig én is néztem őket, de az avengers 2-nél úgy voltam vele hogy elég. elképesztő mennyire “corporate” az egész, fényesre vannak csiszolva, de tényleg nem hagy semmilyen maradandó élményt.

a cw képregénysorozatokról meg inkább nem nyilatkoznék, addig amíg ilyen jelenetek vannak: https://www.youtube.com/watch?v=p9TgdDpVLS8
addig inkább nem fejteném ki a véleményemet :D ehhez képest még a 10 éves legrosszabb Tim Kring által írt Heroes epizód is egy masterpiece.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz