login |

Hírszerda – Underground-kasza! Sr. Ávila 4. évad! Sr. Ávila-kasza!

2017. 05. 31. 09:05 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Mike és Molly 5. évad
 • Premier: Animal Kingdom S2 (vendégblogger?), Broken S1, America’s Got Talent S12, World of Dance S1, Fear Factor S8, Good Bones S2, Fear(less) with Tim Ferriss S1, Man Fire Food S6 + Finálé: The Americans S5 (vendégblogger?), Prison Break S5, If Loving You Is Wrong S4, Motives & Murders S6, Cooper’s Treasure S1, Jungletown S1, Love Kills S1 + az ABC leadta az Imaginary Mary kimaradt epizódját
 • Magyar premier – STORY4: 06.12 Hope klinika (Saving Hope) 3. évad
 • Magyar premier – Prime: 06.13 The Originals – A sötétség kora (The Originals) 3. évad
 • A Making History szinkronhangjai.
 • Tegnap a FOX rossz szinkronnal adta az Empire új részét. Az ismétlés csütörtök és vasárnap 23:00-kor lesz, akkorra tippre javítani fogják a hibát.
 • Paul Scheuring továbbra is nyitott a Prison Break folytatására, de ismét csak azt mondta, hogy akkor lesz 6. évad, ha találnak megfelelő történetet. És persze, ha a FOX igényt tart rá.
 • Az NBC húzott egy elég érdekeset: mégsem csütörtök 21:00-kor kerül adásba a This Is Us ősszel, hanem marad kedd 21:00-kor, a The Voice mögött. Ez volt az eredetileg kiadott 2017/18-as program, az új szerint pedig a This Is Us-szal a csütörtök 22:00-ra tervezett Law & Order True Crime: The Menendez Murders is megy keddre (22:00-ra), cserébe pedig megy csütörtökre a Superstore/The Good Place-páros (20:00-ra – ahol eddig is volt), valamint a Chicago Fire (22:00-ra). Értelemszerűen a Will & Grace és a Great News 21:00-ra kerül csütörtökön. Az okokról nem tudni, de tippre az jelenthet valamit, hogy így a This Is Us-t nem kell megszakítani több hétre az amerikai foci miatt. (Cserébe a csütörtökre került sorozatokat igen.) A Chicago Med a LO-spinoff kifutása után dettó keddi lesz.
 • Kínában is bemutatják a Doctor Who-t, de a hírben nem ez az érdekes, hanem az, hogy a szerződés a 12-15. évadot is fedi. Nyilván nem kötelező ezeket elkészíteni, de azért jelzi, hogy a BBC hosszú távra tervez. Nem mintha ez meglepetés lenne.
 • A Charlie’s Angels tervezett mozis rebootja a Sony-tól Elizabeth Banks rendezésében premierdátumot kapott: 2019. június 7-e. Vajon ez tényleg krimi lesz, vagy megint inkább akció? Költői a kérdés.
 • Pilotszkript: Genesis – csatorna nélkül (gyártó: Belldonna Productions és ZDF), készítő: Narina Jabari, angol nyelvű scifi-thriller egy egyetemistáról, aki testét és elméjét egy földalatti kísérlet-mozgalom számára ajánlja fel, egy az első transzhumán lesz így belőle, hogy aztán lassú átváltozása folyamán a Hibrid Generáció vezetője legyen.
 • A Game of Thrones 7. évados előzetese 24 óra alatt 61M megtekintést ért el.
 • A Roseanne upfronts trailerje most tart 33M megtekintésnél.
 • A WGN American elkaszálta az Underground-ot. Nyilván a Sony stúdió megpróbál új csatornát keresni neki, de egyelőre nem biztató a helyzet.
 • Az HBO Latin America berendelte a Sr. Ávila 4. évadját, ezzel kaszálta is a sorozatot.
 • A Stephen King-féle Mr. Mercedes 08.09-én kezd az Audience Network-ön.
 • A Bloodline 3. évadjáról beszélnek: Todd A. Kessler + itt is és itt is és itt is (az egyik készítő) + Linda Cardellini (Meg), John Leguizamo (Ozzy)
 • A Survivor évadzárójáról beszél: a győztes (itt is), a második, a harmadik, a negyedik, az ötödik és a hatodik helyezett, valamint Jeff Probst, a műsorvezető-showrunner itt is és itt is – a 35. évadról), itt pedig Probst a készítő-producerrel, Mark Burnett-tel nyilatkozik.
 • Interjú: Melissa James Gibson és Frank Pugliese + még egy (a House of Cards új showrunnerjei), Tiffany Little Canfield (a This Is Us castingosa), Nina Diaz (a VH1 reality-s főnöke), Tom Broecker (a Z: The Beginning of Everything jelmeztervezője), Ludacris (a Fear Factor műsorvezetője), Nicole LaLiberte (Dayra – Twin Peaks),
 • Állandó szerep: Robert Lindsay, Charity Wakefield, Sophie Thompson, Bradley James, Ben Bailey Smith, Olga Merediz, Nigel Betts, Corey Johnson, Kyle Soller és Christian Ochoa – Bounty Hunters (Sky One),
 • Vendégszerep: Denise Boutte, Jeffrey Combs, David Koechner, Steven Ogg, Patty McCormack – Stan Against Evil,
 • A TV2 berendelte sorozatnak a Korhatáros szerelem című dramedy-t (13 részre), amiről itt írtunk bővebben. A főszereplők (Kovács Patrícia, Dobó Kata, Kamarás Iván) maradnak, de nyilván nem mindenkit visznek tovább a külön leforgatott pilotból. A sorozat az új-zélandi Step Dave alapján készül, a gyártója az a ContentLab, amely A mi kis falunk-at készíti az RTL Klub-nak.
 • Pilotszkript: Alternatino – Comedy Central, készítő, műsorvezető, főszereplő: Arturo Castro – digitális sorozat alapján tervezett szkeccs-sorozat, aminek főhőse modern latino fiatalként próbál élni, jelentsen ez bármit is.
 • Új sorozat: Apple & Onion – Cartoon Network, animációs, készítő: George Gendi. “Kifinomult nagyvárosi ételnek lenni nem könnyű, ha új vagy. De ez nem rettenti el a szeretetre méltó Almát és Hagymát, akik a nagyvárosba kerülést kalandként élik meg és új barátságokat is kötnek.”
 • A Federation Entertainment dolgozik a francia Le Bureau des Légendes (The Bureau) angol nyelvű feldolgozásán, valamint egy Joan of Arc-sorozaton.
 • Vanessa Hudgens lesz a So You Think You Can Dance új szezonjának új zsűritagja Nigel Lythgoe és Mary Murphy mellett.
 • Mike Greenberg és Joe Tessitore lesz az ABC-s Battle of the Network Stars műsorvezetője, míg a csapatkapitányok Ronda Rousey és DeMarcus Ware lesznek.
 • Meghalt Jared Martin (Dallas).
 • Emmy Rossum összeházasodott Sam Esmail-lel.

14 hozzászólás Ne habozz!

Snoopyzit30 - 2017. 05. 31. 09:37

Underground-kasza!

Ó, hogy a fene vigye el őket! Bár már sejteni lehetett, de így az Outsiders kaszája után, ez most nagyon, de nagyon nem esik jól.
Kíváncsi leszek arra a giga szuper új koncepcióra, ami alapján a WGN ezután fog működni.

Mérges vagyok, na.

GeoCucc - 2017. 05. 31. 09:37

The Americans fináléról küldök majd valamit a napokban.

winnie - 2017. 05. 31. 09:45

geocucc: örök hála, köszi!

Goku90 - 2017. 05. 31. 10:02
LuPuS0 - 2017. 05. 31. 10:59

House of Cards premier/finálé ?

winnie - 2017. 05. 31. 11:19

LuPuS0: tegnap megvolt.

LuPuS0 - 2017. 05. 31. 11:29

winnie: uuupsz

LaCRossE - 2017. 05. 31. 11:59

winnie, a Girlbossról (1. évad) lesz írás?

winnie - 2017. 05. 31. 12:00

LaCRossE: a teljesről? én, ha megnézem, mindenképp írok, a többiek (ketten vagy hárman látták már) nem tudom, hogy tervezik-e. szeretném, ha lenne, szóval nem mondtam le róla.

mark - 2017. 05. 31. 13:39

A hét idézetének szövegében jobb oldalt szerintem van egy hiba: nem “you’re”, simán “you”.

Thomas - 2017. 05. 31. 13:45

Nem tudom, mit szóljak az NBC új műsorrendjéhez, nem tűnik jobbnak. Az egyetlen, ami tetszett, hogy a This Is Us kikerült a Voice mögül, és a sitcomok kapták a felvezetést, azt visszacsinálták. Ez persze jó a This Is Us-nak, mert nem megy a csütörtöki darálóba, jó a True Crime-nak, meg jó a Will & Grace-nek, mert nem kell a TBBT ellen mennie. Viszont nagyon rossz a Superstore-nak, visszakerül abba a sávba, ahol már eléggé gyengélkedett a végén, és még rosszabb a Chicago Fire-nek, ami remek volt kedden, kár volt elmozgatni. Bár ha valamivel életet lehetne lehelni a csütörtök 22.00-s sávba, akkor ez az, szóval jól is elsülhet, csak nem látok rá nagy esélyt.

Én így csinálnám:
Kedd: változatlan (Voice – Superstore – TGP – CF)

Szerda
20.00 Will & Grace/Great News (inkább a gyengülő Goldbergék ellen kéne megpróbálkozni a sitcomokkal, mint csütörtökön, ami évek óta nem működik, és inkább külön 1-1 óra, mint egyben a kettő)
21.00 Law & Order: SVU (nem érdekes, hogy nem kompatibilis a sitcomokkal, megvan a kialakult nézőtábora)
22.00 Chicago PD

Csötörtök:
20.00 This Is Us (nem nagyon hiszem, hogy a TBBT lehúzná, az meg már részletkérdés, hogy a GA vagy a Scandal ellen megy, viszont felhúzhatja az egész napot)
21.00 Chicago Med (de ha mindenáron sitcomozni akarnak csütörtökön, akkor a Med menjen keddre a Voice mögé, mert ott nagyon jól hozott az 1. évadában)
22.00 Menendez / The Blacklist

Másik lehetőség, hogy a Blindspot megy csütörtök 21.00-re, a Med kedd 21.00-re, és mivel az ABC megszünteti a pénteki sitcom blokkját, megpróbálják ott a Superstore/TGP párost. El tudnám képzelni, hogy még nőnének is, ha a Last Man Standing nézői áttalálnak az NBC-re.

Silver-sama - 2017. 05. 31. 16:39

“Kínában is bemutatják a Doctor Who-t, de a hírben nem ez az érdekes, hanem az, hogy a szerződés a 12-15. évadot is fedi.” Így kell ezt :DD

Deny - 2017. 05. 31. 17:26

Thomas: Nagyon tetszik a műsorrended, de ne, ne kapjon szegény GA ekkora konkurenciát, hadd csillogjon még pár évig. :D

A Fire-rel szerintem nem lesz gond, nagyon stabil a nézőtábora, és crossover ide vagy oda, szerdára is szépen követték. A TIU-nak örülök, hogy nem kell megszakítani. A Med visszaesése után talán az is közrejátszott a döntésben, hogy az NBC megijedt, hogy talán a TIU is megzuhan majd a költözéssel (mondjuk szerintem ez nem történt volna meg).

Szegény szitkomokat sajnálom csak. A Good Place-nek lehetett volna esélye jó számokra, így viszont félek, hogy elvérzik, mivel a Superstore sem volt már erős az utolsó hetekben.

kiskiraly - 2017. 06. 01. 07:55

Alonso – effekt:
Fizetős spanyol csatornák nézettsége vasárnap. Indy 500 lenyomta F1-es monacoi futamot. Mondjuk más idősávban is voltak.

http://www.formulatv.com/audiencias/2017-05-28/tematicas-pago/

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz