login |

A hét dumája

2017. 06. 06. 16:25 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: a hét dumája

Még nincs miért elbíznunk magunkat, de:

I have conversations with Martha De Laurentiis. I have conversations with Mads and Hugh. We’re all excited about the prospect of returning to the story. There’s some hurdles to get through. The rights revert back to Martha in September I believe and then it’s a matter of do we do it with Gaumont? Which would be the only way to do it if we wanted to use those characters….
/Bryan Fuller, a Hannibal készítője a Post Mortem with Mick Garris-podcastben/

Kell még ehhez bármilyen kommentár? A lényeg, hogy nemsokára visszaszállnak a Hannibal-jogok az eredeti producerre, és onnantól kezdve bármit lehet kezdeni vele, csak pár akadályt kell elhárítani.

Fuller még azt is elmondta, hogy már van ötlete egy esetleges 4. évadra (korábban szó volt arról, hogy az lehetne a Silence of The Lambs-sztori), Will Graham és Hannibal Lecter kapcsolatának következő, érdekes fejezetét mutatná be, és a karaktereket alakító színészek jól fogadták a terveket. Plusz:

There’s a whole storyline that I want to do with Katie Isabelle’s character, who we know is mother of the Verger heir and in control of the Verger meat packing industry. I wanted her to be like Joan Crawford at Pepsi saying Don’t F*ck with me fellas” and just humanize all of the Verger meat packing plants and turn them over to PETA approved… That would definitely be marbled through the season, Margot Verger taking down the meat industry as a hot, powerful lesbian.

10 hozzászólás Ne habozz!

LaCRossE - 2017. 06. 06. 16:38

WAT

Benjy - 2017. 06. 06. 16:57

Bárcsak…

Gatts - 2017. 06. 06. 17:39

Nagyon drukkolok. De nem lesz sok Fullernek egyszerre 3 sorozat? American Gods, Star Trek és még ez is. Arról nem beszélve, hogy gondolom sok embert magával vitt a stábból az American Gods-ba (a stílus alapján).

Silver-sama - 2017. 06. 06. 19:03

Szerintem a 3.évad fináléja gyönyörű és tökéletes volt. Nincs mit folytatni rajta.

Kisaaame - 2017. 06. 06. 19:20

Remek hír! Pont ma gondoltam rá, hogy remélem egyszer folytatják! Bár egyre jobban szeretem az American Gods-t azért szívesen látnám újra kedvenc kannibál pszichiáteremet!

Casey Novak - 2017. 06. 06. 19:42

Ne bízzuk el magunkat, peeersze :) Késő.
Hannibal S4-et kértem még a fogtündértől is, szóval most már muszáj lennie.

(apróság, de: a Verger air inkább heir akar lenni, a források nagyrésze benézte)

winnie - 2017. 06. 06. 20:13

Silver-sama: nyilván te nem fogod, de egyrészt ezért jó a sorozatos műfaj, hogy fakultatív a folytatás minden évadban. és ez csakis a készítők érdeme, hogy ilyet írtak. viszont mivel folytatni akarták, így úgy teljes a sztori, ha folytatódik.

Silver-sama - 2017. 06. 06. 20:54

Félreértés ne essék, ha folytatnák, én mindenképp nézném.

“viszont mivel folytatni akarták, így úgy teljes a sztori, ha folytatódik”
De kaszálták. Az már mindegy, hogy a készítők mit akartak (vagy mit láttak volna még bele), ha nem volt lehetőségük rá. Ezért így teljes a sztori.

De úgy őszintén, hány példát tudunk arra, hogy egy sorozat ilyen körülmények között folytatódjon? …
Tegyük hozzá, hogy a Hannibal nem volt egy sikersorozat.

winnie - 2017. 06. 06. 21:11

Silver-sama: persze, de érted, hogy mire célzok, hogy nem írták ki magukat a sorozat kapcsán, nem ők fejezték be, nem organikus a lezárás. annak ellenére, hogy működik, hogy nagyon jó, hogy remekül funkcionál lezárásként is. természetesen igaz, ez a befejezés, akként kell kezelni, annak a sorozat szövetének semmi köze, hogy ki mit akart volna egy alternatív valóságban:)

Silver-sama - 2017. 06. 06. 21:46

(Igen, értem, mire gondolsz.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz