login |

Hírszerda – The White Princess-kasza!

2017. 06. 07. 09:05 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Premier: The Jim Jefferies Show S1, Tosh.0 S9 (nyári), Ink Master S9, Ink Master: Redemption S4, The Profit S4 (nyári), States of Undress S2, Devil’s Canyon S1, I Am Homicide S2, Six Degree of Murder S2, Our Dream Hotel S1, Love Island S3, Pool Kings S2, NASA’s Ten Greatest Achievements S1, + Finálé: Truth & Iliza S1, Breakthrough S2, The Manns S1, Upscale with Prentice Penny S1 + az ESPN leadta az ABC által passzolt Jalen vs Everybody című pilotot
 • Magyar premier – HBO GO: 06.05 Szénné égek idefent (I’m Dying Up Here) 1. évad
 • Magyar premier – HBO GO: 06.05 Terápia (În derivã) 1-2. évad (a román változat)
 • A Madre, aiutami szinkronhangjai
 • Már jó ideje próbálják remake-elni Amerikában a Misfits-et (itthon: Kívülállók), legutóbb tavaly áprilisban írtunk arról, hogy Josh Schwartz írja a pilot szkriptjét a Freeform-nak. Nos, ez bedőlhetett, de sebaj, mert azóta Diane Ruggiero-Wright vette át a stafétát, és sikerrel járt, ugyanis a Freeform berendelte pilotnak az amerikai Misfits-et. (Schwartz ott lesz az executive producerek között. Szereplők: Ashleigh Lathrop, Tre Hall, Jake Cannavale, Allie MacDonald.
 • Új sorozat: Escape At Dannemora – Showtime, 8 rész, készítő: Brett Johnson és Michael Tolkin, főszereplők: Paul Dano, Benicio Del Toro és Patricia Arquette, rendező (az egész sorozaté): Ben Stiller. A történet egy 2015-ös börtönszökést dolgozna fel, ami két menekülő gyilkos utáni hajtóvadászatba torkollott. A párost egy börtönalkalmazott segítette, aki mindkettejükkel szexuális kapcsolatba bonyolódott.
 • Ha valakit érdekel, hogy egyes sorozatoknak mik a forgatási időszaka, akkor itt csekkolhatja. Némely újoncéból kábé következtetni is lehet a premier lehetséges dátumára.
 • Még mindig nincs döntés a BBC-s Class sorsáról, de Patrick Ness, a készítő, ha lesz is 2. évad, jó eséllyel nem fog visszatérni. A minap írt egy csomó tweetet a sorozat kapcsán, itt lehet elolvasni őket.
 • A Netflix tulajdonosa elmondta, hogy egy sorozat sorsáról annak nézettségét, valamint a hozott előfizetők számát mérlegelve döntenek, de főleg a nézettség számít. Bár persze nyilván a két adat összefügg.
 • Egy stábtag szerint a The Punisher-t novemberben mutatja be a Netflix.
 • A The X-Files 11. évadjában Glen Morgan 2 részt, James Wong 2 részt, míg Darin Morgan (jee!) 1 részt fog írni.
 • A South Park S21 és a Broad City S4 08.23-án kezd a Comedy Central-on, míg a Legends of Chamberlain Heights S2 06.18-án.
 • A Starz elkaszálta a The White Princess-t.
 • Kim Dickens (Madison) beszél a Fear The Walking Dead S3 kezdéséről. Itt pedig Dave Erickson, a showrunner mond ezt-azt. Itt is. Meg itt is.
 • House of Cards 5. évados interjúk: Melissa James Gibson és Frank Pugliese (showrunnerök) + itt is, Paul Sparks (Tom) + itt is + itt is, Neve Campbell (LeAnn), Joel Kinnaman (Will Conway),
 • Fargo-interjúk: Michael Stuhlbarg (Sy) az 1×05-ről beszélt, az 1×07-et rendező Dearbhla Walsh pedig a saját részéről + Olivia Sandoval (Winnie)
 • Interjú: Jim Jefferies (a The Jim Jefferies Show műsorvezetője), James Corden (a Late Late Show műsorvezetője), Micah Fowler (J.J. – Speechless), az Orphan Black készítői és szereplői, Matt Walsh (Mike – Veep), Byron Balasco (a Kingdom készítője),
 • Állandó szerep: Anthony Edwards, Julianne Nicholson – Law & Order True Crime: The Menendez Murders, Brendan Fraser – Trust (FX),
 • Vendégszerep: Alec Baldwin, Julianna Margulies, Julianne Moore – Nightcap, Jimmy Jean-Louis – Claws (visszatérő), Nichelle Nichols, Louis Herthum – Downward Dog,
 • Új sorozat: Black Narcissus – BBC, 3 rész, angol, készítő: Amanda Coe – Rumer Godden klasszikus könyve (itthon: Fekete nárcisz) alapján a szexuális elnyomásról és a tiltott szerelemről természetfölötti felhanggal. A történet egy apácáról szól, aki zárdájával Nepálba megy, hogy a helyiek életén változtassanak, de az utazás rég elnyomott érzéseket ébreszt fel benne.
 • Pilotszkript: cím nélküli komédia – Comedy Central, készítő és műsorvezető: Jak Knight, underground standup sorozat, aminek részeiben 3 komikus mutatkozik be különféle műfajokból, plusz egy feltörekvő zenész.
 • Megvan a comment:com és a Show&Game műsorgyártó cég közös ötletpályázatának, az 1jó5let-nek a győztese – új hazai műsorformátum találása volt a cél, és ehhez olvasói ötletekből válogattak. Maga a kezdeményezés marha jó, de amikor olvastam a döntősök listáját, kicsit elszomorodtam, mert egyrészt némelyik elég ismerősnek tűnt, másrészt nem feltétlenül olyanok voltak, amiket néznék. Persze nem nekem kell néznem, de hiszem, hogy ezek az ötletek csak papíron voltak jók. Némelyik műsorként nem tűnik túl érdekesnek, de persze itt jönne a képbe a fejlesztés.
  Na, mindegy, szóval A nap hírei című vetélkedő ötlete nyert. Készül majd belőle pilot is, ez pedig a szinopszisa: “Mindannyian szeretnénk tájékozottak lenni, követni a világ aktuális történéseit, de lássuk be, a száraz híradók ehhez kevésbé hozzák meg a kedvet… De mi lenne, ha nem a híradóból tájékozódnánk? Tegyük ezt inkább egy élőben jelentkező vetélkedőből, amelyben minden kérdés az aznapi eseményekről szól! Míg játékosaink egész nap bújhatják az internetet, gyűjthetik az infót, hogy este, élőben számot adhassanak tudásukról, addig mi, nézők, szórakozva frissíthetjük tudásunkat. Nap Hírei, a leghíresebb vetélkedő!” Oké, az ebből történő tájékozódás jó ötlet, csak az eredetiség annyira nincs meg a 40 milliós játszma után, amiben volt egy hasonló csavar.
 • A Bachelor in Paradise 4. évados játékosainak listája.
 • Bill Maher pénteki rasszista megnyilvánulása után vissza fog térni a Real Time with Bill Maher műsorvezetőjeként a héten, habár az HBO elítélte azt, amit tett.
 • Meghalt Peter Sallis (Wallace & Gromit).

14 hozzászólás Ne habozz!

kiskiraly - 2017. 06. 07. 09:17
winnie - 2017. 06. 07. 09:24

“Van például egy karakter, akit mindhárom évadba beleírtunk, de mindig kikerült a végső verzióból. E”

az aranyéletről, bár később már csak tervezett 3. évadról beszél. a lényeg, hogy ha az hbo europe bólint rá, akkor elég hamar foroghat, gondolom.

AJ - 2017. 06. 07. 10:41

Nem kerül most adásba Az élet csajos oldala (2 Broke Girls) utolsó két része. Az egyik szinkronizáló színész most nem dolgozik, és nem akarták az utolsó két részre lecserélni, ezért megvárják, hogy visszatérjen, és az ismétléskor pótolják a sorozatzáró két epizódot.
http://musorvizio.blog.hu/2017/06/07/szinkroninfo_az_elet_csajos_oldala_es_a_kimarado_ket_epizod

Sorozatgyilkos - 2017. 06. 07. 10:45

Lemaradtam, nem tudom, hány részes lesz a 11. évad az X-aktákból, tudja valaki?

Sorozatgyilkos - 2017. 06. 07. 10:51

Nagyon jó a Tasnádi-interjú, kötelező elolvasni! :)

Ace - 2017. 06. 07. 11:09

Sorozatgyilkos, Én úgy tudom 10 részes.

impish - 2017. 06. 07. 11:33

56 sorozat? Akkor csak az nem botlik sorozat forgatásba New Yorkban ( szept-máj) aki nem akar.
Kb forgatás a fél város :D

http://www.delmagyar.hu/szorakozas/annyi_sorozat_keszul_mar_new_yorkban_hogy_kiszoritja_a_jatekfilmeket_a_varosbol/2521797/

Sirocco06 - 2017. 06. 07. 13:15

The White Princess nem minisorozat volt? Vagy akkor limited?

Nézettsége pedig nem volt rossz. Folyamatosan erősödőt a premier óta, lehet hogy egy másik Philippa Gregory könyvet vesznek elő inkább.

winnie - 2017. 06. 07. 13:37

Sirocco06: igen, én is ebből indultam ki, de holnap majd linkelem azt a készítői interjút, amiben szó van az esetleges további tervekről, és ott nem említik, hogy csak ennyire volt tervezve, vagy csak átugrottam véletlenül.

de tippre jöhet egy új könyv.

Dominik - 2017. 06. 07. 14:42

“A Netflix tulajdonosa elmondta, hogy egy sorozat sorsáról annak nézettségét (…) mérlegelve döntenek”

Erről egyébként van valami publikus infó, legalább nagyságrendileg vagy még inkább egymáshoz viszonyítva? (Persze tudom, lehet ebből-abból következtetni, de azért mégis más a hivatalos információ, mint a spekuláció.)

winnie - 2017. 06. 07. 14:45

dominik: hivatalosan a világon semmi. voltak felmérések minták alapján, de azok számszakilag megbízhatatlanok, még talán egymáshoz viszonyítva is. és az előzetesek megtekintése, főleg későbbi szezonoknál is beszédes lehet, de az is inkább az arány kapcsán. elvileg egyik streamszolgáltató sem szolgáltat adatokat.

Edrick - 2017. 06. 07. 14:59

“Egy stábtag szerint a The Punisher-t novemberben mutatja be a Netflix.”

Olyan is volt továbbá, hogy ha tartják az idei menetrendet (ha kapunk ősszel Punishert), akkor jövőre szintén hármat kapunk: JJ 2. évad tavasszal, Luke Cage-é nyáron, a DD 3. évad meg ősszel. De természetesen nincs megerősítve (még?), ezt is csak pletykálták.

Flanker - 2017. 06. 07. 18:38

“Szénné égek idefent”
Kiemelném hogy szerintem ez egy nagyon jó cím :)

Zsanna - 2017. 06. 08. 23:15

Nem tudom, hogyan van vége a The White Princess könyvnek. Ha addig jutnak el, mint a sorozatban is, akkor nyilván ez a vége ennek az etapnak, és jöhet egy új címmel egy új szegmens.

Bár a The White Queen sorozat 3 könyvet fedett le két királynővel és Lady Margaret Beaufort-tal (még ha címében csak 1 könyvre utalt).

Nekem tetszett. Folytathatnák VIII. Henrik majd I. Erzsébet sztorijával két további évadban.

Sajnálnám, ha végleg vége lenne.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz