login |

Délelőtti videó 6.: Spartan Ultimate Team Challenge

2017. 06. 16. 12:45 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: reality, video,

Az NBC nemcsak American Ninja Warrior-ban utazik, de visszahozta tavalyi fizikai vetélkedőjét, a Spartan Ultimate Team Challenge-et is, amiben immáron 5 fős csapatok sorversenyeznek mindenféle brutális akadályok legyőzése közepette. Nekem elég repetitív volt, amikor bepróbáltam, de az American Ninja Warrior is az, szóval aki szereti a műfajt, az ne hagyja ki – legalább csekkolja a tovább mögött 2 perces előzetest és részletet.

2 hozzászólás Ne habozz!

juhaszvik - 2017. 06. 16. 12:55

“Nekem elég repetitív volt, amikor bepróbáltam” – eltelt nagyjából 1-2 másodperc, mire összeállt, hogy nem a feladatokat próbáltad be, hanem a nézést :)

Thomas - 2017. 06. 16. 17:44

Az a helyzet, hogy én ezt is simán el tudnám nézni szerintem, csak idő nincs rá… És akkor már inkább az ANW marad, azt megszerettem, bár tény, hogy nagyon repetitív, mikor a tizedik ember indul ugyanazon a pályán, már bele-beletekerek. A World of Dance-en is már komolyan gondolkodom, hogy abbahagyjam. Talán ahelyett lehetne a Spartan, majd meglátom, tavaly is be akartam próbálni, talán idén sikerül.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz