login |

Délelőtti videók 6.: Ex On The Beach

2017. 07. 07. 12:40 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, reality, video,

Most már itthon is van valamennyire fogalma a közönségnek az Ex On The Beach reality-formátumról, hiszen az Exek az édenben az alapján készült (nem néztem a nézettségét, de nem volt nagy visszhangja – bukott, mint az Éden hotel első két évadja?). Az MTV International júniusban már a 7. évadot indította el belőle, és meg kell, hogy mondjam, mi sehol nem vagyunk hozzájuk képest, a hazai változat kifejezetten konszolidált volt.

A tovább mögött a hivatalos promó, egy hosszabb részlet, egy vicces kérdezz-felelek, valamint az első hat játékos bemutatkozó videója – elég súlyos arcokat sikerült összeszedni. Aki szereti a műfajt, és a trash-be hajlás sem zavarja, annak kötelező, a jó casting elég sok röhögést eredményez.

2 hozzászólás Ne habozz!

sixx - 2017. 07. 08. 20:35

Az eden elso ket evada nem bukott, az elso kulonoseb nem, 10 szazalekos atlaga volt a 4-6 szazalekos viasaton.

winnie - 2017. 07. 09. 06:55

nekem az elsonek 7 valamennyi, a masodiknal viszont hat alatti van meg átlagnak, mintha a premiereknel is csak 50% alatti nezosav-noveles lett volna kommunikalva. ha hazaerek akkor megnezem pontosan, mert lehet, hogy keverem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz