login |

A hét dumája

2017. 07. 09. 20:00 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: a hét dumája,

Mennyire van igaza Matthew Perry-nek? Csak mert többek között ismét a Friends-reunionról kérdezték, és a lenti szöveggel válaszolt, aminek nagyjából az a lényege, hogy fél, hátha nem érdekel elég embert a dolog. Na most ez így a sok reboot, főleg a Fuller House bombasikerének fényében mekkora kamu már…!

I have this recurring nightmare — I’m not kidding about this. When I’m asleep, I have this nightmare that we do Friends again and nobody cares. We do a whole series, we come back, and nobody cares about it. So if anybody asks me, I’m gonna say no. The thing is we ended on such a high. We can’t beat it. Why would we go and do it again?

7 hozzászólás Ne habozz!

P Ewing - 2017. 07. 09. 20:28

Nem az a baj, hogy senkit nem érdekel, hanem hogy a Jóbarátok így kerek egész, ahogy van, és csak rontani lehet rajta, ha megpróbálnak még egy bőrt lehúzni róla.

És ezen az se változtat, ha sikeres lesz.

Melkon - 2017. 07. 09. 20:35

Szerintem teljesen jogos, már miért lenne kamu?
Csomó reboot besül (24?), szinte esélytelen ugyanazt a sikert elérnie a Friendsnek újra, főleg mivel manapság ez a koncepció amúgy sem hiszem, hogy túlságosan működne.

Egyébként miért akarná ugyanazt csinálni mint 20 éve?

Snoopyzit30 - 2017. 07. 09. 21:11

Szerintem is teljesen jogos a félelme. Ha valami ennyire jó és így is maradt meg az emberek emlékezetében, akkor nem kéne hozzá nyúlni. Amúgy meg már tök kiöregedtek a szerepből a karakterek. Biztos lehetne köréjük megint valami sztorit felhúzni, de ne! Inkább nem piszkálják ezt a sorozatot!

cherockee - 2017. 07. 09. 21:34

Event series, vagy mini series, vagy minek nevezik manapság működhetne, úgy biztos, hogy lenne nézettsége, Gilmore Girls formátuma is jó pont ilyenre (ne túl sokat, de legyen több mint egy gag).

Flanker - 2017. 07. 09. 21:42

1. Nyilván kamu duma, felrobbanna az internet ha tényleg lenne. Netflix-re vele!
2. Cserébe 6 nagyon más irányba elment egó, karrier, színész.
3. 10+ év telt el a finálé óta. a szitkom műfaj megújult, átalakult. Aláröhögősként ma már lehet anakronisztikusnak hatna, ha nem az lenne a rajongók lázadnának.
4. Egy JÓ történetet jó poénokkal szívesen néznék. Csak ezt ki garantálja?

cherockee - 2017. 07. 09. 21:43

De egyébként megértem, hogy nem akarnak azzal foglalkozni, hogy azóta se közelítették meg azt a magasságot népszerűségben :), viszont szerintem egy nagyon jó történettel lehetne egy emlékezetes filmet csinálni, vannak azért jó unplugged albumok is :).

Isaac - 2017. 07. 11. 16:30

Én azt mondom egy rövid évad,esetleg egy film. Ha nagyon eltalálják a korban hozzájuk illő poénokat,lehetne valami
igazán emlékezetes is belőle.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz