login |

Hírvasárnap

2017. 07. 16. 09:05 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: hírek

 • Az Emmy-díjak kapcsán a jelölések sorozatonként: 22 – Westworld, Saturday Night Live, 18 – Stranger Things, FEUD: Bette and Joan, 17 – Veep, 16 – Big Little Lies, Fargo, 13 – The Handmaid’s Tale, The Night Of, The Crown, 11 – This Is Us, 10 – Genius, Planet Earth II, Silicon Valley
 • Mai magyar premier: Rocksuli 2. évad
 • Premier: Tiny House Hunting S4, You Can’t Turn That Into a House S1, The Vanilla Ice Project S7 + Finálé: Playing House S3, Funny How? S1, Being S4, In An Instant S3, Jail: Big Texas S1 + volt Star vs. The Forces of Evil: The Battle For Mewni
 • Magyar premier – VIASAT3: 08.03 Ausztrál mesterszakács (Masterchef Australia) 4. évad
 • Magyar premier – VIASAT3: 08.05 Sütimester – Mesterkurzus (Great British Bake Off: Masterclass) 6. évad
 • Új a magyar Netflix-en: El Capo – El Amo Del Tunel S1, Cheo Yong S1-S2 + Release The Hounds, Vinnie Jones’ World’s Toughest Cops
 • Manu Bennett (Slade) vissza fog térni az Arrow 6. évadjára is, és Stephen Amell szerint több részben is benne lesz. És olyasvalakit is láthatunk, akit az első évad óta nem mutatkozott.
 • A Legends of Tomorrow 3. évados premierjének címe Freakshow lesz, míg az Arrow idei első részének címe Fallout.
 • Teljes lett a Freeform Marvel-es komédiájának, a New Warriors-nek a szereplőgárdája: Milana Vayntrub (Doreen Green/Squirrell Girl), Derek Theler (Craig Hollis/Mister Immortal), Jeremy Tardy (Dwayne Taylor/Night Thrasher), Calum Worthy (Robbie Baldwin/Speedball), Matthew Moy (Zack Smith/Microbe) és Kate Comer (Deborah Fields/Debrii).
 • Úgy néz ki, hogy a Homeland S7-re vissza fog térni Elizabeth Marvel (Elizabeth Keane) és Linus Roache is, aki a fináléban mutatkozott be. Azt még nem tudni, hogy F. Murray Abraham fog-e szerepelni.
 • Az Outlander 3. évadjának egy részét Skóciában, illetve Dél-Afrikában forgatták – utóbbi országban felhasználták a Black Sails egyes díszleteit a hajós jelenetekhez.
 • A Fuller House 3. évad 09.22-én jelenik meg a Netflix-en.
 • Aaron Korsh, a Suits készítője beszél a sorozat visszatéréséről. Itt is. És itt is.
 • Interjú: Kyle MacLachlan (Cooper – Twin Peaks), Andy Vajna (a TV2 tulajdonosa), az Orange Is The New Black stábja (a folytatásról), Anson Mount (Black Bolt – Inhumans), Isaac Hampstead Wright (Bran – Game of Thrones),
 • Vendégszerep: Jill Flint – Bull (megint), Amin Joseph – Shooter (visszatérő), Allison Tolman – I’m Sorry (2 rész), Ivonne Coll – One Day at a Time,
 • A Duna karácsonykor mutatja be a tervezett KKEU koprodukciós Mária Terézia-minisorozatot – itt írtunk róla korábban.
 • Az HBO-s Room 104 rendezői: Anna Boden & Ryan Fleck, Patrick Brice, Marta Cunningham, Doug Emmett, Megan Griffiths, Dayna Hanson, Chad Hartigan, Ross Partridge, Sarah Adina Smith and So Yong Kim + az írók: Xan Aranda & Ross Partridge, Anna Boden & Ryan Fleck, Mark Duplass, Dayna Hanson, Carson Mell, Ross Partridge.
 • Új sorozat: Laff Mobb’s Laff Tracks – truTv, 12 rész, komédia, készítő és főszereplő: Cipha Sounds. A Rachel Dratch’s Late Night Snack részeként indult szegmensből önálló sorozat lesz, s benne komikusak fognak zseniális személyes sztorikat mesélni standup rutin keretében, és ezeket rekreálják a’la Drunk History. Start: 2017. ősz.
 • Új sorozat: Furze World Wonders – YouTube Red, készítő és főszereplő: Colin Furze, a különféle barkács találmányairól ismert YouTube-személyiség más embereknek fog segíteni, például tesóinak, hogy övék legyen minden idők legnagyobb vízi rakétája.
 • Új sorozat: El Extranjero – spanyol, afféle nordic noir egy híres spanyol teniszezőről, aki Argentínába érkezik egy meccsre, ahol találkozik egy fiatal ügyvédnővel, aki az ország egyik legfontosabb bírójának a lánya. Másnap a nőt maga mellett holtan találva ébred fel. Hatalmas, OJ-szerű botrány van kitörőbe, ezért a sportoló menekülni kezd, miközben bizonyítani akarja ártatlanságát.
 • Az AMC 5 dollár pluszért reklámmentes nézési lehetőséget biztosít előfizetőinek.
 • A Showtime LeBron James executive producerkedése mellett NBA-s dokufilmeket (3 részes dokusorozatot) készít az amerikai profi kosárlabda liga történetéről és a popkultúrára gyakorolt hatásáról.
 • A Rob Lowe-féle The Lowe Files című dokusorozat, amiben a színész a fiaival jár utána mindenféle legendáknak, 08.02-án kezd az A&E-n.
 • Meghalt John Bernecker, kaszkadőr, aki a The Walking Dead S8 forgatásán sérült meg súlyosan egy harcolós jelenet forgatása közben. Az IMDB alapján elég sok sorozatban dolgozott.

10 hozzászólás Ne habozz!

GYV - 2017. 07. 16. 09:37

Egy-egy sort majd megérhet a hírekben, hogy a Viasat3 a 2×12 után azonnali műsorváltozás keretein belül a következő hetek műsorából kivette a Supergirl-t. A folytatás dátuma ismeretlen.

Továbbá az RTL Spike augusztus 21-től napiban adja le A visszatérők (The 100) 2. évadának utolsó 4 részét – heti vetítés helyett.

Magyar premier:

Pumpedék – 2. évad, augusztus 21, RTL Spike

Necrid - 2017. 07. 16. 09:47

A legends of Tomorrow uj evadanak 2. resze a Freakshow, nem az elso. a 2. resszel kezdtek a forgatast

Obi - 2017. 07. 16. 09:49

na de miért vette ki a műsorból a Supergirlt?

GYV - 2017. 07. 16. 10:46

@Obi: ezt nem lehet tudni. Lehetnek nézettségi okai vagy csak egyszerűen nyári szünetet szeretnének tartani és majd ősszel folytatni.

LaCRossE - 2017. 07. 16. 12:52

” VIASAT3: 08.03 Ausztrál mesterszakács (Masterchef Australia) 4. évad”

Hoppá.

murder1 - 2017. 07. 16. 17:29

Tudtok esetleg valamit a Trónok harca új évadának szinkronjáról? Úgy látom most nem a 2 héttel későbbi vasárnap lesz…
(Havernak muszáj lesz átállnia feliratra…)

Kissur - 2017. 07. 16. 17:30

A Homeland 7.évad ráadásul 2018 őszén jön, szóval megint másfél év szünet lesz…

kiskiraly - 2017. 07. 16. 17:49

Ulrich Thomsen színész (viszonylag friss interjú, de nem tudom volt-e már korábban)
http://m.magyarnarancs.hu/film2/en-vagyok-a-jo-fiu-104999

winnie - 2017. 07. 16. 21:48

kissur: nem csak összecsúsztattad az infót, miszerint ősszel kezd a forgatás? nem vagyok itthon, de ez azt jelenti, hogy hamarabb kezdenek, mint tavaly, és olyan hír biztos, hogy volt, amiben early 2018-at említettek, de nyilván újra nem olvastam el a híreket más forrásból, mint ahogy frissítéseket sem néztem.

Enzo - 2017. 07. 17. 00:55

Basszus, most néztem meg Az éhezők viadala 2.részét, és ott is a stáblistán a kaszkadőrök között kiszúrtam John Bernecker nevét.
RIP :(

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz