login |

Big Brother US: kezdett a 19. évad

2017. 07. 19. 14:50 - Írta: Deny

92 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

Pár hete visszatért a nyár egyik meghatározó amerikai tévéműsora, immáron a 19. szezonjával. A CBS 2000-ben jól belenyúlt a tutiba, hiszen abban az évben indult el a Big Brother a csatornán a Survivorrel együtt  (egy évvel később pedig a The Amazing Race is csatlakozott hozzájuk). Hihetetlen, hogy még mindig képernyőn van mindhárom reality, melyek közül az első kettő továbbra is a CBS legnézettebb műsoraihoz tartozik, utóbbi pedig állandó Emmy-mágnes.

A Big Brother egy kőkemény stratégiai játék, ami számomra immáron 3 éve kötelező nyári program. Nyugodtan elfelejthetjük a cím alapján alkotott előítéleteinket, mivel a hazai változattal ellentétben itt egyáltalán nem egy trash reality-ről van szó, hanem egy remek szociális játékról. winnie röviden így foglalta anno össze:

 “el kell érni, hogy x emberből te maradj a végére, hogy kiejtsd vetélytársaidat, s tedd mindezt úgy, hogy azok a végén rád szavazzanak, amikor a győztesről döntenek”.

Ez pedig korántsem könnyű feladat, ha 16-an éltek egy fedél alatt, és mindenki manipulálja a másikat. A legjobb az egészben, hogy a közönségnek nincs beleszólása , hogy ki essen ki, ez kizárólag házon belüli játék. Ugyanakkor bizonyos dolgokba a nézők is beledumálhatnak.

Idén 16 ember költözött a Nagy Testvér házába, köztük egy tavalyi közönségkedvenc, Paul is, ám a műsor mottójához híven (“Expect the unexpected”) már az első nap hatalmas meglepetéseket tartogatott a lakók és a nézők számára is. Általában minden évad egy téma, egy gimmick, vagy egy csavar köré épül, ez pedig idén a kísértés lett.

A mostani szezonban mindenféle előnyökkel kecsegtetik a játékosokat, azonban ha ezeket elfogadják, annak súlyos következményei lesznek a többiek játékára nézve. És bizony nem restek élni ezekkel a lehetőségekkel, ami marhajó szituációkhoz és csavarokhoz vezet/-ett már eddig is.

A játékosok idén is sokszínűek, és egyelőre nagyon pozitív az évad fogadtatása, ami a nézettségen is meglátszik. Egyelőre csak 2-3 személy tűnik ki igazán a játékával, de ezt nem bánom, mert a többiek később még okozhatnak meglepetéseket.

Az viszont biztos, hogy az idei szezon első hete alatt is már annyi minden történt, hogy csak pislogtam. Jelenleg a negyedik hétnél járunk, de mivel csak heti 3 résszel jelentkezik a Big Brother (kivéve ezen a héten, amikor is 4 epizódot kapunk, de nem lövöm le a poént, hogy miért), még nem késő bekapcsolódni. Bátran ajánlom mindenkinek, még a műfajt élből elutasítóknak is.

A játékosok szövetkezései mellett különböző feladatok, versenyszámok gondoskodnak az izgalmakról, de a műsor formátumából adódóan egy perc nem telik el unalmasan.

Egyelőre egy 8/10-et adok ennek a szezonnak, ami sokkal jobban tetszik, mint az előző, ráadásul ezúttal az eyecandy faktort is rendesen felpörgették. A legfrissebb események alapján garantált, hogy fordulatokban nem lesz hiány idén nyáron sem.

92 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2017. 07. 19. 17:55

Köszi, de jó, hogy van kibeszélő, én biztos nem tudtam volna ilyen jól összefoglalni a lényeget:)
Nekem amúgy eyecandy-szempontból is csalódás ez az évad, talán Raven vagy Christmas valamennyire azok, jó, Jessica és Alex is helyes, de egyikükre sem fogok a JAws-eyecandyn szavazni, mint az OTT-s Alexre:) AZ OTT-vel szemben épp azért voltam elnéző, mert játék szempontjából nagyon béna lett, de olyan eyecandy felhozatalt még egy évadban sem sikerült összehozniuk:)

Hogy beletrafáltam, hogy Alex lesz az HoH, pedig tényleg nem néztem utána:) És ő tényleg okosan játszik, nem ment fejjel a falnak, abszolút megértem az érvelését, hogy miért kellett Jessicát is jelölnie. Cody meg tényleg a valaha legrosszabb BB-játékos, és nem hiszem, hogy bármit is tanult volna belőle, szóval ha vissza is kerül, nem sok esélye lesz.

Ami viszont most a legjobban foglalkoztat, te értetted, hogy Raven mit mondott a gyomor pacemakeréről? Többször is visszatekertem, de csak foszlányokat értettem meg, hogy ez már a harmadik, amit használ, és van valami 15 beállítása, amiből a nyolcadiknál tart, és ha eljut 15-ig akkor vége. Vagy valami ilyesmit mondott. Magyarán ezzel nem lehet sokáig élni?

Csak a szokásos problémám, hogy nem értem az orvosi kifejezéseket angolul, ezért is nem nézek kórházas sorozatokat felirat nélkül. Ott van Christmas lába is, szegénykém, azt értettem, hogy amiatt sírt, hogy nem lesz 100%-os már soha, de ha jól értettem, 1-5 év kell valaminek, hogy regenerálódjon, és utána újra megműtik. Ezek szerint addig edzeni sem tud, azért is mondta, hogy mással kell foglalkoznia. Ez borzalmas, szegénynek gallyra ment a karrierje egy rossz mozdulat, egy kis hülyéskedés miatt:(

Fragohol1C - 2017. 07. 19. 18:38

Köszi a kibeszélőt! Eddig vegyes érzelmekkel vagyok az évaddal kapcsolatban.

Behívtak két ismert embert, majd a nézőkkel szavaztattak olyan valamit, ami a játékmenetét és a bent maradást befolyásolja. Még jó, hogy ők kapták meg az első két héten a legtöbb szavazatokat. A többi játékos felé ez szerintem nem fair. A nézőknek max olyasmit kéne szavazniuk, hogy a have not-ok mit egyenek vagy ilyesmi.

Cody nekem szimpatikus volt. Ő volt az egyedüli aki tudta, hogy Pault minél hamarabb ki kell szavazni, mert a végén gond lesz. Csak elég bénán oldotta meg. Így Paul végig fog menetelni a döntőbe szépen megint.

Aki most szimpi nekem az Alex talán. Akinek még helyén van az esze.

Aki totál unszimpatikus az Josh. Három napig nem látta a szüleit és ott sírdogál a szobában lol, nem tudja, milyen játékra jelentkezett? A Másik Megan, mondjuk ő még talán szimpi is volt. De beszóltak neki párszor és egyből kilép? Mit szólt volna ha a 8. évadban játszik Evel Dick évadában? :D Jillian is gáz volt szerintem, tipikus floater, nem baj, hogy hamar kiesett.

Ezt a Battle Back dolgot annyira utálom. Ha valaki kiesett a játékból az okból esett ki, nem tudott bent maradni, nem tudott jól játszani. Ne adjanak neki lehetőséget, hogy vissza kerüljön. Az évad vége felé is tuti lesz egy ilyen, mint tavaly. Atomgáz.

Christmas-t sajnálom, bár mint játékos nem szimpi. Az, hogy egy pár perces móka miatt pár évig kell szenvedni az nem kellemes.

Kíváncsi vagyok azért, hogy mi lesz még később, remélem az újoncoknak eszébe jut, hogy Paul mit művelt tavaly és megszabadulnak tőle hamar :D

Thomas - 2017. 07. 19. 19:16

Abban tényleg igaza volt Codynak, hogy Pault kell kidobni, csak ahogy ezt végigvitte, hogy mindenkit maga ellen fordított, az volt ilyen soha nem látott manőver. Legalábbis, én amióta nézem (10. évad), nem is emlékszem ilyenre, hogy egy HoH egyedül döntsön a jelölésről, senkit se avasson be. Egy HoH-nek nem az a lényege, hogy egy rád veszélyes játékostól bármi áron megszabadulj, fontosabb, kapcsolatokat kialakítani, és ha még egy veszélyt is sikerül mellett eltávolítani, az már csak hab a tortán:) Bár, megkockáztatom, Paul jelölését még ki tudta volna magyarázni, mert ő nem tartozott szorosan a szövetséghez, az igazi hibát akkor követte el, amikor Christmast jelölte. Jessica meg a másik idióta, aki még akkor se tudott leszakadni róla, amikor már látta, hogy mindenki ellenük van.

Szerintem Paul kiszavazása elő fog kerülni, ahogy lejár a védettsége, nem hiszem, hogy nagyon el akarnák cipelni a végéig, de olyan jól elbratyizik mindenkivel, hogy ennek ellenére simán lehet, hogy mégis összejön neki.

Számomra is nyilvánvaló volt, hogy Paul kapja az első kísértést, szerintem a készítők se véletlenül tettek oda ekkora előnyt, nem akarták, hogy visszatérőként veszélyben legyen az elején. Amit Christmas kapott, az ehhez képest egy nagy nulla, törött lábbal meg aztán pláne. Még ha az lett volna, hogy egyszer elveheti a Vetot a győztestől, az érne valamit, de így? Inkább hátrány, ha Jessica és Cowboy hogyishívják megtudja, hogy miatta szívott. Kíváncsi vagyok, hogy ez a harmadik kísértés is ilyen alibi dolog lesz-e, mert akkor tényleg csak arra volt jó az egész, hogy Pault bebiztosítsák (miatta ilyen jó a nézettség vajon?)

És tényleg, tutira lehet számítani még egy BattleBackre, pont a feladás miatt, mert most 1 játékos hátrányban vannak. Ha meg eleve kettőt terveztek, akkor kell még egy csavar, egy nem kiesős hét, pl. mint amikor valamelyik évadban újrajátszottak egy hetet.

Deny - 2017. 07. 19. 19:20

Thomas: Ravent én is visszatekertem, és én is valami hasonlót értettem, viszont amiket olvastam a betegségről, az alapján nem tűnik halálosnak. Most utánaolvasgattam, és azt írják, hogy van egy másik betegsége is, ami már veszélyesebb. Lehet, hogy valami autoimmun baja lehet, mert szerintem a pacemakert ki lehet cserélni. Ez viszont furcsa, mert tudtommal az az egyik alapfeltétele a játékba való bekerülésnek, hogy egészséges legyél.

Christmas pedig arról beszélt, hogy pár év múlva beüt majd nála az artritisz, úgyhogy sajnos tényleg derékbe tört a karrierje :( Nagyon sajnálom szegényt, meg így akkor a házban töltött napjai is meg vannak számlálva, hiszen így nem versenyezhet.

Deny - 2017. 07. 19. 19:22

Egyébként a mostani kísértésnek az lesz a lényege, hogy a győztes megakadályozhatja az egyik kiszavazást, tulajdonképpen lenullázva az aktuális hetet.

winnie - 2017. 07. 19. 19:28

áthozzam a nézőposztos régi kommenteket ide, vagy azokat is lefedtétek?

Deny - 2017. 07. 19. 19:32

winnie: Szerintem nem szükséges. Csak egy apró eszmecsere volt.

DennyKeh - 2017. 07. 19. 22:34

Hali!
Mennyit számít az, ha nem láttam az előző évadokat, de ez meghozta a kedvemet?
Vannak benne korábbi nyertesek is? Vagy minden évadban újak vannak?

Thomas - 2017. 07. 19. 22:59

Én is keresgéltem a gyomor pacemakerrel kapcsolatban, de magyarul csak olyan találatokat adott ki, hogy ez fogyasztó eszköz. Angolul meg úgysem értem az orvosi szöveget, szóval nem is próbálkoztam. Annyit értettem, hogy ő már nem is élne enélkül, mert a gyomra nem tudja megemészteni az ételt. De hogy mi az a 15 beállítás, vagy fázis, amiből már a nyolcadiknál tart, arról fogalmam sincs:( Gondolom azért játszhat, mert a géppel egészséges, és biztos áll készenlétben valami specialista, ha bármi történik. Az autoimmun betegségéről nem is hallottam eddig.

Azt most megnéztem, hogy mi az artritisz, ízületi gyulladás, ami főleg idős korban jelentkezik. Neki mitől lenne ez pár éven belül? Mert nem tudja normálisan használni azt a lábát? De amúgy azt nem hiszem, hogy kevesebb esélye lenne nyerni attól, hogy nem versenyezhet. Így legalább senki sem érzi veszélyesnek, bármikor kidobható, mindig lesznek nagyobb veszélyforrások nála. Ha okosan játszik, ezt az előnyére fordíthatja, a döntőt meg szimpátiával behúzhatja.

Azért az elég nagy hatalom, hogy valaki megakadályozhat egy kiszavazást, de akkor ha helyette nem esik ki senki, ez lesz a megoldás a játékos hátrányukra. Már csak remélniük kell, hogy használja is az illető. Szerintem most tuti Ravent szavazzák meg, pont a betegséges sztori hatására, örülnék neki, ha ő kapná:)

Thomas - 2017. 07. 19. 23:08

DennyKeh: Csak egy visszatérő játékos van, a többiek újak. Maximum az ő előéletével nem leszel tisztában, de ettől még nyugodtan elkezdheted. Róla elég annyit tudni, hogy egy nagydumás csávó, aki könnyen barátkozik, mindenből ki tudja dumálni magát, épp ezért veszélyes. Akinek bejön a stílusa, annak el tudom képzelni, hogy roppant szórakoztatóak lehetnek a hülyeségei, ezért népszerű:)
A többit majd meglátod, ha nem világos valami, akkor kérdezzél, aztán segítünk belerázódni:) Én emlékszem, hogy anno hetekig csak pislogtam, hogy mi van, amikor elkezdtem, az első évadom inkább csak bemelegítés volt, amíg megtanultam a kifejezéseket, amiket használnak, meg hogy hogy működik a taktika:)

Deny - 2017. 07. 19. 23:09

Dennykeh: Nyugodtan elkezdheted, nincs előző nyertes benne, csak egy játékos tavalyról :)

Thomas: Gőzöm nincs, nem vagyok orvos, bár sok kórházsorozatot nézek, és fordítottam is már :D Viszont említette, hogy olyan a lába, mintha felrobbant volna benne egy bomba, gondolom, soha nem fog rendesen helyrejönni. Biztos ennek a következménye lesz az artritisz.

Thomas - 2017. 07. 19. 23:15

Basszus, de nagyon sajnálom:( Azt a bombás dolgot én is hallottam, ami baromira meglepő, hiszen végül is annyi történt, hogy a srác ráeshetett a lábfejére, hogy ettől így szilánkosra törjön, ez nagyon durva:( Bár elvileg azt a csontot, amelyik szétrobbant, azt kicserélték valami donor csontra, azon poénkodtak is, hogy valaki más lába van a lábadban:)
Melyik sorozatot fordítottad amúgy, a GA-t?

Deny - 2017. 07. 19. 23:27

Ühüm. Még ma is csinálom, de csak házi használatra :) Fordítónak készülök. Viszont a 9. évadot én vittem, amikor nem volt hivatalos fordítója.

Thomas - 2017. 07. 19. 23:30

DennyKeh: Amit érdemes a kezdés előtt tudni:

– A dupla évadnyitó rész szerintem csemege egy veterán nézőnek, de egy újnak egyáltalán nem mutatja meg, hogy milyen a játék, szóval ha az még annyira nem is jön be, ne add fel, mert sokkal jobb lesz:) Legalább az első normális kiszavazásig el kell jutni, hogy átlásd.

– A hetek szerkezete nagyjából fix, ha éppen nincs semmi csavar, csütörtökön az élő adás végén játszanak azért, hogy ki legyen a Head of Household (HoH), ami néha élőben eldől, de ha kitartási, vagy egyéb hosszabb távú verseny van, akkor már csak a vasárnapi összefoglalóba kerül be. Aki nyer, az egyrészt biztonságban van az adott hétre, másrészt, ha nincs ezzel kapcsolatos csavar az évadban, akkor ő kontrollálhatja, hogy ki eshet ki. A vasárnapi adás általában helyezkedéssel szokott eltelni, meghatározza az HoH a szövetségeseivel, hogy ki vagy kik lesznek a célpontok és a rész azzal ér véget, hogy az HoH 2 embert jelöl kiesésre, gyakran nem a valódi célpontokat, erről majd később.

– Szerdán a kiesőjelöltek helyezkednek, próbálnak valami megállapodást összehozni a hatalmon lévőkkel, vagy épp egy másik embert náluk nagyobb veszélynek beállítani. Utána sorsolnak, hogy kik vehetnek részt a Veto játékon. Az HoH és a jelöltek mindig fix résztvevők, és a jelöltek számától függően kisorsolják a többi résztvevőt (alapesetben hármat, kivéve ha valami csavar miatt több jelölt van kettőnél). Aki ezt a versenyt megnyeri, az szintén megmenekült az adott hétre, valamit megvétózhatja az egyik jelöltet, kvázi biztonságba helyezheti, aki helyett az HoH-nek kell egy újabb embert jelölnie. És itt jön a képbe a “backdoor”, ami egy gyakran használt taktikai elem, hogy a valós célpontot nem jelöli első körben, hogy lehetőleg ne játszhasson a vétóért (persze még ilyenkor is kihúzhatják a nevét), és csak a Veto után jelöli, amit általában a hatalmon lévők kontrollálnak, ha nincs két élesen elkülönülő szövetség a házban.

– A csütörtöki meg az élő adás, amiben már megvan a két végleges kiesőjelöltünk, tehát már csak egymás ellen tudnak kampányolni, majd azt követi az élő kiszavazás, és kezdődik elölről a hét az újabb HoH versennyel.

DennyKeh - 2017. 07. 20. 03:12

Na, most már én is a BB klubot erősítem. :D
Mindig is odavoltam a realitykért. Néztem Éden Hotelt (Istenem, de jó is volt az a 2. évad), aztán Való Világot (Ebbe is csak az 5. évadig tudtak “normális” embereket beválogatni, onnantól már kuka lett), meg az Are You The One-t is imádom.

Nos, visszatérve erre az utolsó 45 percben olyan hasgörcsöm volt, mondom nem lehet igaz, hogy már az első adásban hazaküldik az egyik kedvencet. :D De szerencsére nem az lett, így izgatott váron a folytatást.

4 olyan ember van, akinek szurkolok, hogy hajrá, meg tudod te ezt nyerni, rajtuk kívül sokan szimpik, de gah, te jó ég, vannak olyanok, akiknél már szemet forgatok, ha elkezd beszélni.

Az dupla évadnyitót megnéztem, és az fix, hogy maradok. :D

Fragohol1C - 2017. 07. 20. 06:30

@DennyKeh: Üdv itt :D

Ezt írom mindenkinek akik kíváncsiak a BB-re és régebbi évadokat is visszanéznének.

A legjobb évad a 7. volt, az all star évad. Szerintem a BB valaha volt legjobb 2 játékosa megmutatta mit lehet megcsinálni egy szövetséggel úgy, összesen egyszer nyertek HOH-t.

Ami még jó volt, az a 8. évad. Viszont az itteni nyertes nem mindenkinek lehet szimpi. Bár már feljebb ellőttem, szóval, ha nem találod Evel Dick-et jópofának akkor ne nézd tovább az évadot, mert nagyon utálni fogod :D

A 2. rész is elég jó volt. Itt a győztes olyan helyzetekből hozta ki magát, amikor már a kiszavazás szélén állt.

További jó részek voltak az 5. és a 10. ez a kettő majdnem olyan jó volt, mint a 7-8. évadok. Illetve a 12-13-14-16 évadok.

Amit mindenképp kerülj az a 3-4-9-15. évadok.

Fragohol1C - 2017. 07. 20. 06:47

Illetve az 1. évadot sem érdemes vissza nézni, ott még a nézők szavaztak a kiesésről.

Thomas - 2017. 07. 20. 19:57

Na, azt a 7. évadot majd lehet, hogy egyszer bepótolom, ha fellelhető még valahol. De nekem pl. a 10. volt az első, amit láttam, és azt én az egyik leggyengébbnek is tartom, az egyik legirritálóbb győztes miatt. Hozzá képest Paul kismiska:) Pedig akkor még marha lelkes voltam, a streamet is néztem:)
Én a 11, 13-at szerettem nagyon, meg pl. az előző is jó volt, az utolsó pár hetet leszámítva, nekem fontosabb, hogy milyenek a játékosok, mennyit kedvelek meg.

De áttérve a mai eseményekre, nekem nagyon furcsa ez az egész. Szó sem volt róla, hogy ki szavazna még Domra Jasanön és Paulon kívül. Jó, Mark megígérte, de ha 5-4 lenne, tuti nem szavazna rá. Matt, Raven, Christmas, Elena ugyancsak nem szavaztak volna rá szerintem, de most eléggé elásta magát a beszédével, szóval lehet, hogy váltanak. A floaterekről meg szó sem volt, hogy mit akarnak. Szóval tényleg logikus lett volna Jessica helyett Markot vagy Ravent (bár azt nagyon nem szerettem volna) bedobni.

Ja, Jessica ma elég eyecandy volt, és Alexet meg imádom, hogy amikor éjjel felkel, akkor is az első gondolata, hogy feltegye a cicafüleket:)

Thomas - 2017. 07. 20. 20:10

Amúgy Paul most nagyon hardcore game mode-ban van. Eltűnt a friendship és megy a manipulálás ezerrel, így nem fogja sokáig húzni szerintem. Vajon jövő héten már célpont lesz? De Alex is bajban lesz ezek után. Ha Mark, Elena, Matt vagy Raven nyer, simán célpont lehet, mert a másik oldalról ő a legjobb játékos.

Thomas - 2017. 07. 20. 20:14

DennyKeh: Örülök, hogy tetszik, és ki az a 4, akinek szurkolsz? A többi spoilerest ne olvasd el, csak amit neked írunk:)
A VV tényleg szörnyű lett. Én még abban az időben az angol BB-t is jobban szerettem nézni, az valahol a kettő között volt (gondolom, nem sokat változott). Napi, szappanosabb, de nem trash.

DennyKeh - 2017. 07. 20. 22:01

Thomas: Megnéztem az 1×03-at, utána az appban olvasom a véleményeket… :D Nem hiszem el, hogy mindenki azt utálja, akinek én a legjobban szurkolok. :D

Amúgy a 4 ember, akinek szurkolok a kisfilmje alapján.
Cody: Egész szerethető volt a kisfilmje, és tiszteletem, hogy szingli apaként neveli a lányát. Bár én elmondtam volna mindenkinek, hogy van egy, mielőtt közelebb került volna bárkihez. Az igaz, hogy a szociális játékán van mit javítani, meg ott vannak a rideg megszólalásai, gesztusai, de én neki szurkolok a legjobban, és persze, hogy mindenki őt utálja…
Elena: Ahh, imádom a rádiósszemélyiségeket. Okosak, viccesek, és ebben az esetben még szépek is. Kíváncsi vagyok, hogy alakul az ő élete odabent, remélem többet kapunk belőle odabent.
Matt: Ezt nem tudom megindokolni, egyszerűen szimpatikus volt, és odabent se változott ez meg.

A 4. személlyel bajban vagyok, mert egy ideig Jessica volt, de nem igazán tesz hozzá eddig sok mindent, idesorolhatnám akár Christmast, Jilliant vagy Ravent.

Akit viszont végképp ki nem állhatok az Paul. C’mon emberek, ki hitte volna, hogy ő kapja azt a 3 hetes védettséget…
Én egyáltalán nem csipázom azt az embert, de mindenképp kíváncsi vagyok a kimenetelre.

Remélem az emberek megváltoztatják véleményüket Codyról, mert wtf. Játék, a való életben kizárt, hogy ilyen legyen a kisfilmje alapján.
:D

Deny - 2017. 07. 22. 12:01

Ne már! Nincs szerencsém, hogy az nyerte meg a BattleBack-et, akit nem akartam. És most 3 hétig be is van biztosítva a Temptation miatt.

DennyKeh - 2017. 07. 22. 22:49

Deny: Kezdetektol neki szurkoltam, majdnem abba is hagytam az egeszet, mikor kiszavaztak, de kitartottam a BattleBackig, es o nyerte meg, igy tuti nezem meg par hetig. :D

Thomas - 2017. 07. 23. 10:11

Ja, ez elég durva, tudtam, hogy vissza fog jönni, de most Paulnak visszanyal a fagyi, mert még kétszer nem fogja tudni kidobni:) Mindegy, az sem érdekel, csak foglalkozzanak egymással, addig is a kedvenceimet nem akarja senki kinyomni:)
Az meg papíron jól hangzott, hogy a házból is meg kell küzdenie valakivel a visszajutásért, de adhattak volna Paulnak is egy gyakorlógolyót, hogy legyen esélye. Ez azért nagyon nagy előny, hogy valaki már érzi az irányítást. De gondolom nem kockáztathattak, mert Megan miat 1 játékos hátrányban vannak, ha itt nem megy vissza Cody, Jessica se biztos, hogy használja a temptationt, és akkor mit csináltak volna?:)

Deny - 2017. 07. 23. 12:03

Végülis így legalább biztos nem fogunk unatkozni, mert drámából tuti nem lesz hiány. Egyébként most Cody annyira nem is zavar, remélem, hogy Josh-t minél előbb kikukázzák, mert az a srác egy időzített bomba.

winnie - 2017. 07. 23. 12:35
Thomas - 2017. 07. 23. 12:40

Pont ezt írtam én is DennyKeh-nek, hogy Josh egy időzített bomba, már az első részbeli ámokfutása után röhögtem, hogy őt nem is kell kiszavazni, mert tutira kizáratja magát vagy lelép, mert megsértődik:)

Deny - 2017. 07. 23. 17:49

Köszi, winnie! :)

Thomas - 2017. 07. 24. 14:51

Majdnem Christmas nyert, a fenébe:)
Jassék meg jobban teszik, ha Joshra hajtanak, Pault nem lesz ilyen könnyű kiszavazni, előbb a kulcsembereit kell eltávolítani. És szerintem pl. Josh szavazatát ő irányítja, viszont rá elegen haragudhatnak már, hogy kiszavazzák. Ha Pault beraknák Ramses mellé, Ramses esne ki, amivel semmit sem nyernének.

Deny - 2017. 07. 24. 16:48

Igen, én is erre gondoltam, hogy Paul “backdoorolása” most hülyeség lenne, mert nem jönne össze.
Christmast hogy sajnáltam, basszus! Milyen szép lett volna, ha ő nyer, de erre a teljesítményre így is büszke lehet. :) Jess-nek jár a pacsi, amiért gratulált neki, és remélem, betartja az ígéretét.
Josh de gáz volt, basszus, mint valami dedós! :D Pár hete még sajnáltam kicsit, mikor Jessék mondogatták neki, hogy cserélje ki a pelenkáját, de most totál igazuk volt. Szánalmas volt, még úgy is, hogy Cody még mindig nem a szívem csücske.
Egyébként kicsit hülyeség volt a taktikájuk, hogy Codyt akarták megzavarni, mert katona létére szerintem megtanult minden zavaró tényezőt kizárni, szóval nem sokra mennek az ilyen húzásokkal, gondolok itt Josh provokációjára is.
Mi volt az a Kevines fóliás jelenet? :D Meg az is vicces volt, hogy pár másodperc alatt elvéreztek Paulék az HOH Comp-on. :D

DennyKeh - 2017. 07. 24. 19:20

Srácok, én annyira örülök, hogy Jessék megnyerték az e heti HoH-t, így legalább 1 hétig biztonságban vannak. Szerencsére át is látnak a többieken, így nem is nagyon kell aggódni, hogy bedőlnek nekik.
Szívem szerint én robbantottam volna mondjuk egy Paul-Christmas vagy egy Paul-Raven párost megnéztem volna, hogy ki ki mellé áll, de hogy most így döntöttek, hogy azt a 2 embert teszik oda, az volt a biztos lépés, és remélhetőleg nem megy rovásukra.
Josh siralma már kezd sok lenni, szóval én egyáltalán nem sajnálom már.

Kíváncsian várom, hogy ki fog-e derülni a Paul-Alex szövetség, és ha igen, hogy reagálnak rá a többiek.

Elképesztően várom már a következő részeket, de olyan messze vannak még. :( :D

Deny - 2017. 07. 27. 15:18

Hát ez jó kis rész volt! :D

Jókat nevettem a Veto Comp-on. Szegény Christmas! :D Végre lenne lehetősége játszani, erre elszúrja már az első körben. Szakadtam, amikor bevágták a karácsonyi zenét alá, meg Paul dalán. :D
#MeatballSmoothie – no comment :D Egyébként észrevettétek, hogy Josh elkezdte utánozni Pault? Átvette tőle a “Your boy”-ozást, ami az ő szájából elég gázul és kínosan hangzik.

Aranyos volt, amikor Jason a kisfiáról beszélt. :) Látszik, hogy nem egy agytröszt, de rendes ember és jó apuka. :)

Thomas - 2017. 07. 27. 17:43

Én azon röhögtem, hogy Jess előadta, hogy most egy csomó haszontalan hozzávaló örökre benne marad a fejében, kösz BB!:) De legalább neki volt valami taktikája, hogy fogja megjegyezni a dolgokat és be is vált. Egyre értelmesebbnek tűnik a csaj, ő volt az, aki tök jól átlátta a szitut a kiszavazással kapcsolatban is, és Cody meg lebeszélte róla, hogy Ramsest lecserélje Alexre, ezzel másodszor is elszúrta a játékát:( Pedig még az előző részben fogadkozott, hogy most másképp lesz, mindenben támogatja Jesst, aztán tessék. Nem látja be, hogy teljesen hülye ehhez a játékhoz, és inkább az okosabbra kéne hallgatnia.

Na mindegy, így legalább nem lesz Alex veszélyben, annak nagyon nem örültem volna, ha véletlenül kiesik, Ramses meg senkinek sem fog hiányozni, alig láttuk, hogy ott van. Viszont az ütődött meatball bent marad:) Én nem vettem észre, hogy elkezdett your boy-ozni, de majd megfigyelem:)

Kár, hogy Christmas így elszállt, de az az igazság, hogy ő pont azokban a játékokban lehetne jó, amikben most nem tud játszani. Hát azért micsoda fizikuma lehetett, ha bekerült egy Nascar csapatba kerékcserélőnek:)

A fóliás jelenet Kevinnel, ha jól értettem, azt magyarázta, hogy ő így szokott fogyni, hogy eset betekeri a hasát celofánnal, aztán betakarózik:) Leizzadja, vagy mi:)

Deny - 2017. 07. 27. 19:25

Thomas: Így már értem Kevint :D Vicces volt a szőlőjelmezben is.
Tényleg, Jess dalocskáját el is felejtettem, és még karaokét is kaptunk hozzá. :D Amúgy egyetértek, Jess sokkal értelmesebb, mint Cody. Remélem, Jess nem fog miatta kiesni, kár lenne érte.
Meatball barátunkra két résszel ezelőtt figyeltem fel. Most valami olyat mondott, hogy Jessék jól meg fognak lepődni “when your boy’s gonna stay in the crib.”

Fragohol1C - 2017. 07. 27. 19:57

Szerintem ezt kicsit elcseszték Jessék. pedig az a crybaby Josh eléggé idegesítő. Amikor ő beszél mindig átteketem :D

Ez az Alex dolog Cody-nál vicces. Alex minden további nélkül kirakná Cody-t, ő meg még megmenti :D

Thomas - 2017. 07. 27. 22:39

Nem hiszem, hogy Alexet akarta menteni, vagy igen? Inkább az jött le, hogy nem is gondol arra, hogy Ramsest szavaznák ki.
Mondjuk egyszer már megmentette, miután kerek perec közölte vele, hogy a showmance-ek lennének a célpontjai:)

Deny - 2017. 07. 28. 13:22

Gratulálok, Jess! Így kell elpazarolni egy HoH-et. Szegény Ramsest sajnálom azért, még ha nem is fog hiányozni. Kevin aranyos volt, hogy meghívta hálaadásra magukhoz.

És nem hiszem el, hogy Jess lelőtte a poént! Szerintem hiba volt, mert Paul most tudja, hogy mi a helyzet, úgyhogy nem is fogja őket támadni. Pedig megoldhatta volna Jess úgy is, mint ahogy Paul tette a Pendant of Protection-nél, akkor legalább lett volna egy kis meglepetés. Így valószínűleg kárba vész majd a Temptation is, mert nem kell majd használniuk.

Erre az új versenyre kíváncsi vagyok, ebből még lehetnek izgalmak. Remélem, lüke Meatball barátunk nem ússza meg megint, mert most már kezd nagyon idegesíteni.

Fragohol1C - 2017. 07. 29. 09:19

Ehh nem hiszem el, h Josh képét még tovább kell látnom. Jól megérezte Jess, de Cody elqrta.

Néztem a live feedet, nem akarok spoilerezni, de érdekes lesz kik lesznek a jelöltek :D

Deny - 2017. 07. 29. 12:03

Fragohol1C: De jó, van live feed-ed? :D Én csak a BB After Dark-ot szoktam átpörgetni néha, mikor valami izgalmas történik. Most is meg akarom majd nézni, hogy mi történt az Eviction után.

Thomas - 2017. 07. 29. 19:06

Szerintem amúgy nem volt rossz taktika ezt bedobni Jesstől. Ha nem teszi, úgyis ők lesznek a célpont, tehát fel kell használnia. Viszont ha hisz neki, vagy beijed Paul, és nyernek egy hetet, az neki marha jó, mert még asszem a következő héten is használhatná. Ha meg nem kell használni, anélkül is bent maradnak, azzal is nyer, mert 2 ellenféllel kevesebb. Más kérdés, hogy akkor tutira lesz még egy BattleBack.
Más kérdés, hogy miért hinné el egyáltalán Paul, ez ilyen kétségbeesett próbálkozásnak tűnt, miután elbukták az HoH-t. Még ha lenne indoka ezen a héten Markékat is támadni, nem hiszem, hogy letenne az A tervről.

Deny - 2017. 07. 30. 02:42

Hú, gyerekek! Nem akarok neveket spoilerezni, de lesz dráma. Most láttam egy videót, ahol majdnem tettlegességig fajult egy veszekedés!

Fragohol1C - 2017. 07. 30. 09:00

@Deny, az AD úgy 99%-ban tök unalmas szokott lenni.

Láttam én is amiről írtál, elég durva nagy vita lesz :D

Thomas - 2017. 07. 31. 16:16

Hát semmi érdekes nem történt, azokat jelölte, akikre lehetett számítani! Nem vette be Jess dumáját, de attól még nem volt rossz ötlet, megpróbálta, nem jött be. És pont most hallgatott rá Cody, hogy ne versenyezzen, amikor nem kellett volna:) Pedig olyan biztos voltam benne, hogy megint a saját feje után megy:)
Jöhet az Operation Get Cody Out of This House: The Sequel:) Van egy olyan érzésem, hogy a nagy sikerre való tekintettel trilógia lesz belőle:)

Deny - 2017. 07. 31. 18:01

Thomas: Meglátjuk, de azok alapján, amit olvastam, szerintem érhetnek még minket meglepetések. Annyit elárulok (és, hogy kicsit hű legyek a Temptation témához), hogy there’s trouble in Paradise :)

Jézusom, amikor Josh kiabál, az sérti a dobhártyámat! Én el nem bírtam volna viselni azt a hangzavart, amit leművelt :D

Thomas - 2017. 07. 31. 18:57

Én úgy röhögtem most ezen a cirkuszon, amit csinált, mint Alex:)

Deny - 2017. 07. 31. 21:18

Én is amúgy, mert annyira kínos volt :D

Deny - 2017. 08. 03. 15:17

Hű, ez azért durva rész volt! Rendesen robbant a bomba mindenkinél. Nem is tudom, volt-e már ekkora vita, hogy majdnem egy egész részt szenteltek neki (biztosan, de amióta én nézem a BB-t, azóta nem rémlik ilyen). Most így még egy cliffhangert is kaptunk a Veto sorsáról :D Nagyon várom a holnapi kiszavazást, de szerintem Jess használni fogja a Hexet. Cody needs to go!

Sajnálom, hogy a Veto Comp-ból nem láttunk többet, ezen a játékon már tavaly is nagyon sokat nevettem. Viszont szerintem könnyen ki lehetett logikázni a helyes válaszokat (legalább is néhányat) még úgy is, ha az ember nem próbálta meg bemagolni a szövegeket. Christmas nagyon csinos volt “műsorvezetőként” :)

Thomas - 2017. 08. 03. 17:28

Én sem nagyon emlékszem, mostanában nem volt ekkora veszekedés, az biztos:)
Az meglepett, hogy nem mutatták a Veto meetinget, de még a hang sem mondta be a végén, hogy vajon használni fogja-e valamelyikükre? Nyilván nem, de akkor is furcsa volt így! Mondjuk szerintem nem lett volna hülyeség úgy megegyezni Jessel, hogy használja rá a Vetót, ha cserébe ő nem használja a hexet, ez még egy lökést adhatott volna neki. Persze kényelmetlen lenne Paulnak még valakit jelölni, de le tudná dumálni valakivel.
És tényleg, Cody visszatérése csak rosszat tett Jess játékának, most az a nagy kérdés, hogy belátja-e végre, hogy vele teljesen esélytelen.
A Veto compban, nekem úgy tűnt, hogy a legtöbbjüknek gondot jelentett egyáltalán a szövegre figyelni, hiába tudták volta a válaszokat, lekötötték őket a repülő gumicápák:) Szóval ez itthonról, a fotelből biztos könnyebb lehet:)

Deny - 2017. 08. 03. 18:10

Thomas: Az egyszer biztos, hogy itthonról könnyebb volt. Nem is arra gondoltam igazából, hanem, hogy páran nagyon igyekeztek megjegyezni a szöveget. Paul ugye rögtön mondta is Kevinnek, hogy jól figyeljen oda.

Az is biztos, hogy Cody jól keresztbe tett Jessnek. Látszott, hogy a csajban lett volna potenciál, ha Cody nem jön vissza. Van egy olyan érzésem, hogy ennek ellenére mégis a showmance mellett dönt majd, ami elég hülyeség. Cody említette, hogy nincs senkije odakint, még barátai se… hát valahogy nem csodálom.

Josh amilyen idegesítő, azért örülök, hogy nem lett bunyó a serpenyők miatt. De azért durva volt, ahogy Mark felpattant.

Az szerintem is jó alku lett volna, amit írtál. Simán feldobhatta volna valamelyik floatert, mondjuk Ravent. Bár Jess valószínűleg akkor is Alexet követelte volna.

Thomas - 2017. 08. 03. 19:21

Raven az eredeti szövetség tagja Matt-tel, rájuk most még nagyon is számít Paul, mivel Markékra már nem tud. Persze rádumálni bárkit lehet, de szerintem akkor már inkább Mattnél vagy Christmasnél próbálkozna. Vagy önként jelentkező is lehet megint. (Hogy lett ez ilyen népszerű? Régen mintha nem ez ment volna folyton, hogy valaki vállalja be a csapat kedvéért. Az HoH döntött és ellenségeket szerzett többnyire.) Elenát talán most nem lenne okos jelölni, és kimutatni neki, hogy az utolsó helyen van, ha náluk marad.
Ha most kiesik Cody, jövő héten szerintem Mark és Paul/Josh ölre mennek, ha nem esik ki senki, könnyen kialakulhat egy 8-4-es helyzet, ha Cody, Jess, Mark vagy Elena nyeri az HoH-t. És akkor Paulnak nagy szüksége lesz Mattre és Ravenre, szóval a velük való viszonyát nem kockáztatná.

Amúgy Paul nagyon okosan játszik. Most is szándékosan provokálta Codyt, szerintem ismeri már elég jól, hogy könnyen elszáll az agya, és megint összejött, amit akart. Meatball barátunk is ért hozzá, hogy menjen mások idegeire, hát, itt tényleg nem sokon múlott a bunyó, de különösebben nem izgatott, Markot sem igazán bírom. Érdekes helyzet lett volna, ha Jessica nem használja a hexet, és ki is kell zárniuk valakit, akkor mit léptek volna:) Bedobnak 1-2 új játékost?:) Anno a brit BB-ben ez szokás volt, hogy még féltáv környékén is jöttek be újak:)

Deny - 2017. 08. 03. 20:37

Igen, Paul nagyon profi. Nagyon szépen belejött, pedig ugye tavaly a játék elején bevallotta, hogy fogalma sem volt az egész műsor menetéről.

Mark engem is irritál, nem hiányzott volna, de nem szeretem az erőszakot. Szerintem itt már nem hoztak volna be senkit (egyébként az itthon is divat, hogy féltávon hoznak be újakat :D). Inkább valami olyasmit képzelek el, hogy idén törölték volna a Double Eviction-t, vagy valami. Nem tudom, idén is lesz-e majd Jury BattleBack.

Christmast valamiért nagyon szeretem, úgyhogy én féltem minden héten, nehogy bárhogy is a Blockra kerüljön :D Bevallom, azt hittem, mostanra már rég kiesik a lába miatt, de szépen tartja magát. Legyen akkor inkább Matt a Pawn, ő úgysem csinál semmit. :D

Thomas - 2017. 08. 03. 21:17

Igen, azzal is lehet 1 embert pótolni, ha 2 helyett csak 1 double eviction lesz. De egy szerintem tutira lesz, mert az fun:) Aztán elképzelhető, hogy lesz még egy BattleBack, pláne ha Jess temptation-je sem kerül felhasználásra. Vagy más módon intézik el, hogy ne legyen kieső egyik héten.

Egyetértek, Christmas maradjon csak, de szerintem nem lenne veszélyben. Most ő éppen a lába miatt senkinek sincs a radarján, és amíg Cody-Jess-Mark-Paul-Josh-Alex bent vannak, nehéz elképzelni, hogy bárki is őt venné célba:)

De a legjobban akkor is Raven DR-es részeit élvezem, meg amikor szavaz:) Őt sokkal-sokkal többet kéne mutatniuk, haláli:)

Deny - 2017. 08. 04. 13:34

Na, bakker, erre aztán nem számítottam :D #MeatballHOH. Jess arca hatalmas volt! Amikor rájött, hogy most kezdődik minden elölről. Priceless.
Viszont nem tetszett a többiek viselkedése, hiába nem szeretem Codyékat. Igaza volt Mattnek, tényleg átléptek egy határt, amikor elkezdtek cirkuszolni az udvarban, ráadásul a legcsúnyább részt bele sem tették az adásba érthető okokból. Remélem, most hogy vége ennek a Hex-mizériának, visszavesznek az indulatokból és csak egyszerűen feldobják őket a Blockra, aztán békén hagyják őket.

Nem tudom, kit lenne érdemesebb kiejteni. Egyértelműen Jess-nek van erősebb social game-je, Cody viszont a versenyekben jelenthet veszélyt.

ZitaB - 2017. 08. 04. 18:31

@Deny Mi volt a legcsúnyább rész, ami nem került adásba?

Deny - 2017. 08. 04. 19:25

ZitaB: Állítólag úgy provokálták Codyt, hogy kétségbe vonták a katonai múltját, mondván, hogy csak kitalálta, meg hogy egy ilyen személy biztos nem szolgálta a hazáját. Youtube-on láttam, hogy okozott némi felháborodást.

Thomas - 2017. 08. 05. 20:03

Azért most Jess is túl messzire ment! Eldugni Alex cicafüleit és Alexre fogni, na, ezt nem néztem volna ki belőle:) Ezek után nem fogom sajnálni, ha kiesik, akármilyen eyecandy tud lenni:)
És a kiszavazásra vajon honnan szervált még szebb cicafüleket magának? De hiába, rajta közel sem állt olyan jól, mint Alexen a sokkal egyszerűbb:)

A játékról nagyon nincs mit mondanom, Jess ügyesen elintézte, hogy ő legyen a következő kieső, ha Cody megnyeri a Temptation compot vagy a Vetot. Míg ha megköti ezt a dealt, biztos lett volna pár nyugodt hete, összeszedhette volna magát, mert Paul Markra ment volna.
Ja, és az HoH-en Ravennek kb. 2 centi hiányzott a 25-ös fiókhoz, eh:)

Thomas - 2017. 08. 05. 20:03

*és Ravenre fogni

Fragohol1C - 2017. 08. 05. 23:52

@Thomas, nem lett volna egy nyugodt napja sem, mert a következő héten kirakták volna gond nélkül.

A mostani hét vicces lesz, a tempt comp kissé felkavarja az állóvizet, de inkább nem spoilerezek :D

Thomas - 2017. 08. 06. 14:55

Nem biztos, most olvastam a Julie Chen interjút, és ő is ezt mondja:
Jessica chose to use it for her sanity instead of her game. Absolutely she should have saved it and let Cody take the hit. He was willing to do it for her. She would’ve earned major gamer points with the hardcore players like Alex, and maybe even Paul.

Szerintem is inkább elismerték volna, hogy mégis lehet vele játszani, és békén hagyják, legalább amíg Mark bent van. És talán utána is találtak volna nagyobb célpontot. Persze Alexre nem ment volna senki, azt hülyeség is volt kérnie, de ő nem tudta, hogy mennyire együtt dolgoznak.

Thomas - 2017. 08. 07. 17:58

Végre történt valami, meatball barátunk nem úgy csinál mindent, ahogy Paul szeretné? Mikor már teljesen azt hittem, hogy a játékosok fele azért költözött be, hogy Paul győzelméhez asszisztáljon:) Más kérdés, hogy hogy tudja majd kivitelezni Elena kiszavazását, ha Jess nem nyer Vetot, ugyanis a szavazatokat Paul kontrollálja. És ebben neki is van igaza, ha Jess HoH-t nyer, jó eséllyel Josh hazamegy (Elenát simán behülyíthették volna), mert most már Pault fogja mellétenni. Persze most több esély van kibújni ilyen helyzetekből a Temptation comp miatt, de már csak 1 hétig lesz, ha jól emlékszem.

Deny - 2017. 08. 07. 19:45

Igen, az tetszik, hogy Meatball barátunk a saját útját járja, de tényleg nem fog összejönni neki. Viszont most nem is bánom, mert egyrészt az érvelése szerintem kicsit hülyeség (haragszik rá, mert Elena ellene szavazott), másrészt pedig azért, mert remélem, hogy Jess történelmet ír a kiesésével :D Annyit papolt itt a nagy tervéről, hogy majd ő megnyeri a Vetót, és mindketten megmenekülnek Codyval. Hát, remélem Christmas beveti/bevetette az ő Temptation-jét, és szépen átveszi a helyét a Veto Comp-on. :D Az mekkora pofára esés lenne, mivel még a Block-ra is csak azért került fel, mert szándékosan el akarta veszíteni a Temp Comp-ot.

Alex milyen szépen elszólta magát Mark előtt :D Elenán meg jókat nevettem a verseny alatt.

Thomas - 2017. 08. 07. 22:59

Christmas akkor átveheti valakinek a helyét? Erre már nem emlékszem konkrétan, de valamiért bennem az volt, hogy a sorsolás előtt jelzi, és akkor csak egyet húznak ki. Úgy elég szép nagy pofára esés lenne Jessicának:) Amúgy miért írna történelmet a kiesésével?

Én sem értem, hogy miért lett Elena hirtelen ilyen nagy veszélyforrás. Ebből is látszik, hogy Meatball nem látja át a játékot. Őt simán tudják irányítani, pláne, ha Jessica kiesik, nem fog ellenük fordulni. Míg ha Jessica nyerne, szinte tuti, hogy Josh vagy Alex kiesne, esetleg a harmadik jelölt húzhatná át a terveit.

Ezt a szellemes versenyt már tavaly is bírtam, lehet röhögni a lányokon, hogy milyen dumákat nyomnak nekik:) Raven is jó volt:)

Fragohol1C - 2017. 08. 08. 00:17

Josh az egyik legrosszabb BB játékos. A saját érzelmei alapján dönt, nem pedig a játéka alapján. Nem tudja a kettőt különválasztani. Mindenesetre ez már egy jó dolog tőle, hogy szembe megy Paullal, még ha Xmas hatására is.

Egyébként Paulra visszatérve, nagyon kíváncsi leszek arra, hogy lesz-e annyi vér a pucájában valamelyik játékosnak (Jess+Cody-t leszámítva), hogy ellene menjen és kiszavaztassa.

Mert ha nem, akkor egy viszonylag unalmas évad lesz aminek a végén Paul nyer. Nagyon remélem, hogy erre ráeszmél valaki és megteszi a kellő lépéseket.

Thomas - 2017. 08. 08. 13:57

Én egyedül Alexből nézném ki, hogy megvan a terve Paul kiejtésére, a többiek mintha csak asszisztálnának a győzelméhez. Meatball még ha most nem is fogad neki szót, tutira nem ártana neki. De aztán ha nyer egy HoH-t még Cody vagy Jessica, és Paul helyett Alexet sikerül kiküldeniük, akkor könnyen lehet, hogy unalmas lesz az évad, mert a többiek inkább csak nyaralnak:) Vagy talán még Christmas lehet ott fejben, ha már lábban nem is.

Fragohol1C - 2017. 08. 08. 18:22

Igen, Christmasban én is bízok. Hátha van egy kis esze, szövetkeznek. Senki nem számítana egy Cody-Jessica-Xmas-Alex-Jason szövetségre. Szépen ki lehetne iktatni a többieket egyesével. Mire rájönnének már vége :D

Thomas - 2017. 08. 10. 20:12

Otev ilyen korán? A végén szokott lenni, amikor már csak páran vannak, nem? Raven hogy sajnálta, hogy nem játszhat:)
És Denynek félig igaza volt, tényleg valaki helyét foglalhatta el Christmas, de csak a sorsoltak közül, Jessica helyét nem vehette volna el. Szomorú, hogy pont olyan volt, amiben nem játszhatott, de így azért legalább hasznát vette. Már ha sikerül kiszavazni Jessicát, Meatball még nem tett le Elenáról. Pedig észrevehetné már, hogy annyira haragszik rá, hogy beszélni sem hajlandó vele…
Még ha ez a hét a létező legbiztonságosabb is a blockban ülni a két célpont között, nem valami jó érzés Ravent ott látni. Remélem nem lesz semmi kavarás, nekem végül is mindegy, hogy Jess vagy Elena megy, csak Raven ne!:)

Fragohol1C - 2017. 08. 11. 18:26

Na végre valami jó hír, nem lesz 2. battle back.

Majd írok többet holnap amikor már mindenki megnézte a mai részt :-)

Deny - 2017. 08. 12. 10:51

Hát, Jessnek csak annyit mondok, hogy “Bye Felicia!” Nem fog hiányozni. Egy darabig szurkoltam neki, reméltem, hogy észhez tér, de az utóbbi 1-2 héten végleg elásta magát nálam.

Alex az HOH, király! Remélem, ő lesz az egyik finalista.
Az igaz, hogy Kevin felajánlotta Ramsesnek a pénzt, amit az első részben nyert? Egy összefoglalóban olvastam, hogy megkérdezte a többieket, hogy zavarná-e őket, ha megtenné? Ha igaz, akkor le a kalappal előtte, nagyon csípem.
Christmas továbbra is nagy kedvencem, imádtam a szerdai részben :D Azon meg szakadtam, amikor bevágták alá a tolató hangeffektet. :D

Fragohol1C - 2017. 08. 12. 11:53

@Deny,

Én úgy emlékeztem, hogy Kevin nem mondta el senkinek, hogy ő hozta el a pénzt. Sőt még rémlik valami beszélgetésből, hogy mindenki azt hiszi, hogy Cameron nyerte meg.

Deny - 2017. 08. 12. 16:56

Fragohol1C: Akkor lehet, félreértettem valamit. Akárhogy is, bírom Kevint, és örülök, hogy nem járt úgy, mint az előző évadban Glenn.

Thomas - 2017. 08. 12. 17:29

Jess nekem csak azért fog hiányozni, mert azért egy kicsit eyecandy volt, amiből amúgy sincs sok a házban. De nehéz elhinnem, hogy kislány kora óta nézi a BB-t, aztán ilyen bután játsszon, vagy ha tisztában volt vele, hogy egy ott megismert srácért feláldozza az egyetlen lehetőségét, akkor pláne nem értem.

És megint majdnem Raven nyerte az HoH-t, nem igaz!:) Második héten maradt le róla éppen:) Bár nem baj, Paul úgyis rátelepedett volna, aztán az lett volna, amit ő akar, Alexnek legalább van önálló akarata. Vajon Cody lesz a célpont? Bár még ezen a héten előbb le kell győzni a Temptation compban, ahhoz, hogy backdoorozni tudják (és nem lehet utolsó sem).

Kevin úgy tűnik, lassan elkezd játszani. Eddig nekem is szimpatikus volt, de nagyon nem tetszik ez a terve, hogy a showmance-eket támadják. Mondjuk ott szúrta el, hogy Cody sosem fog együtt dolgozni Paul-lal, és Alex sem volt túl lelkes az ötlettől. Szerintem sem mondta el amúgy senkinek, hogy ő nyerte a 25 ezret, legalábbis eleinte, azóta meg nem volt róla szó.

Nem lesz még egy BattleBack szerencsére, de azért lesz jövő héten pénteki rész. Gondolom a szokásos visszaemlékezések, kimaradt jelenetekkel, elég uncsik szoktak lenni ezek.

Fragohol1C - 2017. 08. 12. 18:43

Alex szerintem a Matt/Raven vagy Mark/Elena párosokat fogja felrakni és ha valamelyik lekerül akkor a helyébe felrakja Cody-t.

Egyébként ha Cody egy kicsit ügyes lenne, nem kis dolog van a kezébe. Konkrétan tudja (azáltal, hogy Kevin elmondta, hogy Paul is az ő oldalán van), hogy Paul mindkét oldalnak játszik. Ha ezt bedobná a köztudatba, Palikának nem sok jövője lenne :D

Thomas - 2017. 08. 13. 23:35

Szerintem nem ilyen egyszerű ez. Alex is tudhatja, hogy Matt, Raven, Christmas és Josh is “velük van”. Biztos megvan a terve, hogy mikor szabaduljon meg tőlük, mert elég tudatos játékosnak tűnik, de most még nem hiszem, hogy támadná őket. Ő inkább arra építhet, hogy Paulnak ő az első számú szövetségese, a többiek csak szavazatok. Elena és Mark viszont mióta Codyval haverkodtak, nem tartoznak igazán közéjük, így én rájuk tippelek. Aztán ha Cody nem nyeri meg a Temptationt és a Vetot sem, akkor lehet backdoorozni.

Thomas - 2017. 08. 14. 15:11

Azért most megijedtem, hogy Alexnek ilyen simán feláldozható Matt és Raven is, mondjuk ő már a legelején megmondta, hogy a showmance-ek a célpontjai. Aztán Paulnak igaza volt, hogy lehűtötte, hogy hülyeség mindkét párost magára haragítani, elég ha Elenáékat célozza, de aztán csak összejött neki, amit akart, Matt önként elvállalta, hogy dobja a TC-t. És most úgy állunk, hogy rettentően izgulok, hogy Cody-t ne sorsolják ki Vetóra, mert onnantól már legalább 50%, hogy megnyeri, természetesen le is szedi Elenát, és viszlát, Matt!:( Mondjuk utána Ravenről legalább lekerülne a célkereszt, de azért én nem szeretném, ha ennyire korán kiesne Matt.

Thomas - 2017. 08. 17. 15:57

Most már esküszöm, jobban örültem volna, ha nem teszi fel Cody-t, menjen csak Elena, úgyis nagyon ellenszenves, vigye az 5000 dollárját! És nyerje Cody a következő HoH-t, ejtse ki Pault vagy Meatball-t! Kiderült, hogy Paul sem számol Ravenékkel, ez meg így nagyon nincs rendben:( Múltkor még reménykedtem, hogy csak Alexnek adja be azt a szöveget, úgy védi őket, de nem. Szóval jó az, ha van némi ellenpont, nagyon nem kéne Codynak most kiesnie, különben Paul-t mosolyogva és vállveregetve kísérik a végéig a többiek:(

Fragohol1C - 2017. 08. 18. 19:40

Hát srácok, eléggé hulladék ez a mostani évad kasztja. Egyik se mer nagyot lépni. Ott lett volna a lehetőség Pault kirakni a játékból. 4 szavazat kellett volna. Simán megvan. De nem gyáva népség ez. Még a BB15-nél is rosszabb a kaszting szerintem.

Kövi részben gondolom csatlakozik a jury-hez Mark is, aztán Kevin és szép lassan mindenki, Paulnak meg odaadják az 500k-t.

Ha ennyire kiszámítható az évad lehet nem nézem végig, pár részt még adok neki azért, de eléggé elkeserítő.

Remélem jövőre lesz már végre Allstar, mert már hiányzik, hogy rendes játékosokat lássunk, nem macskajancsikat :-)

Deny - 2017. 08. 18. 20:58

Na, tök jól sikerült ez a DE. Egyik játékos sem fog hiányozni, bár Elenával mostanáig nem volt bajom. Kíváncsi lennék a rádióműsorára, tök jó hangja van, pont jó egy műsorvezetőnek. :)

Cody elszólta magát :D Kíváncsi lennék Jess reakciójára. Amúgy az interjúja alatt tök szimpatikus volt, nem értem, miért nem tudott ilyen lenni a házban is (talán nem is közösítették volna így ki)

Majdnem Christmas Joy nyert, a fenébe! :) Úgy szurkolok annak a lánynak, hogy nyerjen már valamit. A másik HOH comp biztos endurance lesz/volt, mert már rég volt fizikai feladat.

Alex nagyon cuki a parkőr szerkóban :D

Thomas - 2017. 08. 19. 19:28

Eddig jó, de most félek, hogy cudar világ jön:( Ha most nem nyeri meg az HoH-t Matt vagy Raven (vagy persze Mark), akkor nekik is végük. Talán már lassan kapcsolhatnának, hogy ők jönnek, ha másból nem ebből, amilyen lazán megint felrakta Mattet Jason. De simán lehet, hogy őt még Mark előtt hazaküldik, hogy felbomoljon az utolsó showmance is:( Mondjuk ha így lesz, attól még Raven ellehet a végéig is, nem lesz veszélyes, de akkor sem jó így. Most kéne valami nagyot lépni, ha Pault nem is tudják kiszavazni, legalább Josh-tól megszabadulhatnának, felteszik ellene Alexet, kiesne. De akkor sírva fakadok, ha megnyeri valamelyik, Paul meg ráveszi, hogy backdoorozza Markot, ez is simán benne van…:(

Amúgy nagyon minden afale a végső négyes felé tart, amit múltkor Paul és Alex felvázoltak, bár talán ha Christmas vagy Kevin nyerne egyet, felbontaná az Alex-Jason párost, ha a showmance-ek eltűntek, ők maradnak a legszorosabb páros. De amúgy tényleg nagyon kiszámítható ez az évad, és nagyon úgy néz ki, hogy Paul simán megnyeri, ez nem jó:(

Deny: Örülök, hogy tudod nézni:) De pipa voltam, Christmas két tökéletes ütés, vagy tolás, vagy mi után egy olyan gyengét hogy volt képes a döntőben? Eh:) Alexnek meg jobban állt volna az extreme cucc:) Jól megszívatta ezzel Elena, bár lehet, hogy nem sokszor állíttatják fel vele azt a sátrat, ki tudja.

Fragohol1C - 2017. 08. 20. 07:48

@Deny, nem endurance HOH lesz, nézd meg a pénteki adást :-)

Fragohol1C - 2017. 08. 20. 07:55

Jah juteszembe, nem akarok spiolerezni, de a következő HOH-nek örülni fogtok :D
Nekem ő továbbra sem szimpi.

Thomas - 2017. 08. 20. 18:42

Igen, valami kieséses cucc lesz. Az a baj, hogy nem vagyok bizakodó, akárki is nyeri az HOH-t, mert Matt szavaiból az derült ki, hogy teljes biztonságban érzik magukat, csak nehogy az legyen, hogy akár ő nyer, akár Mark, Paul majd kijátssza egymás ellen őket:( Így meg egy elég gagyi és érdektelen végjáték elé nézünk.

Thomas - 2017. 08. 20. 18:45

Ja, meg azt akartam még mondani, hogy bosszús vagyok, nem igaz, hogy Ravenről semmi anyagot nem találtak, még valami kis aranyosat sem, rajta meg Christmasen kívül mindenkiről volt valami. Inkább berakták Meatball összes cirkuszát újra, ami tök felesleges volt:( Így maximum Jessica szűzhártyás sztorija, meg Alex ijesztgetései miatt volt értelme megnézni.

Deny - 2017. 08. 20. 19:38

Én a Meatballos szegmens, meg a Jody szegmens után ki is nyomtam a részt, és le is töröltem :D Ezek szerint nem kellett volna? Lemaradtam valamiről?

Thomas - 2017. 08. 21. 14:57

Deny: A végén volt 1-2 jó jelenet, azon nagyon jól szórakoztam, hogy Jessica nem tudta, mi az a szűzhártya, Cody nem akarta elmagyarázni neki és ott kérdezgette mindenkitől:) De gondolom ez ilyen orvosi kifejezés lehet, biztos a köznyelvben másképp hívják, mert többen nem ismerték a szót. Meg kiderült, hogy Alex olyan James-stílusban ijesztgeti a többieket:) Más érdemleges nem is tudom, volt-e. Persze az eleje, de azt láttad.

A mai résszel kapcsolatban, végre nyert valamit Christmas, de nem örültem, hogy így, hogy Paul adta oda neki:( Meg aztán, amikor Raven kiesett, már nyilvánvaló volt, hogy ő nyer, mert a többieknek pláne nem örültem volna, szóval kevesebb spoilert Fragohol1C, légyszi!:)

Ez az új temptation tetszik, jó hogy így végigmegy az évadon és mindig más formában, legalábbis jobb, mint a közönségszavazós rész volt. Mark jól megszívta, pont azt az előnyt kapta, amivel nem tudott mit kezdeni. Matt és Raven teljesen biztonságban érzik magukat, Matt önként és dalolva megy a blockba minden héten (amúgy nem értem, hogy lehet mindenféle versenyben ennyire béna? már fáj!).

Kemény hét lesz, mert ha Mark is kiesik, pláne senki sem fogja betámadni Pault. És ha Jason esik ki, akkor tényleg Alex is tőle fog függeni. Neki szerintem megvan a terve, hogy valamikor a last 6 környékén hogyan szabadul meg tőle, de Jason nélkül nem biztos, hogy menni fog. Sehogy sincs ez jól, nem látom ki és hogyan tudná kipenderíteni Pault egyelőre, annyira benyalta magát mindenkinél.

Fragohol1C - 2017. 08. 21. 19:09

@Thomas most komolyan, abban mi volt a spoiler, hogy örülni fogtok? :-)

Egyébként már a POV is lement annak is tudom a végeredményét, nyilván nem fogom leírni. Nem értem …

Thomas - 2017. 08. 22. 02:22

Hát az, hogy kinek örülnék? Ravennek vagy Christmasnek, és miután Raven kiesett, már egyértelmű volt. Deny meg pont a múltkor írta le, hogy szurkol neki, hogy nyerjen már valamit, szóval eleve egyből rá gondoltam:) De bármilyen utalás rá már spoiler, mert akkor közben azon jár az agyam, próbálom kitalálni.
Persze más kérdés, ha valaki nézi a streamet, akkor semmi sem spoiler, de én ott meghúzom a vonalat, hogy ezt a heti 3*40 percet szánom rá, meg amíg itt kommentelek.
De semmi baj, nem halok bele, máskor is volt már, hogy olvasgattam és megláttam, hogy ki nyerte az HoH-t, csak azért írtam, hogy inkább arról dumáljunk, amit már leadtak.

Deny - 2017. 08. 22. 10:27

Thomas: Egyébként én is előre szoktam olvasni az eseményeket, néha nagyon nehéz nem írni egy-két felcsigázó sort, hogy mi várható, de általában megemberelem magam, hogy ne spoilerezzek. :D Nekem nincs streamem, de el szoktam olvasni a napi összefoglalókat egy blogon.

Yay, Christmas, de én sem örültem, hogy nem önerőből nyert. :/ A feladat tetszett amúgy, pont most fejeztem be Dan Brown Digitális Erőd regényét, ami szintén kódfejtőkről szól, szóval nekem pont jókor jött :D

De jó, Jasonnak gyereke lesz :) A Temptation is tetszik, kíváncsi vagyok ki szívja meg a legjobban :D volt ott egy “Bounty On Your Head” alma, gondolom ha valaki azt kapja, az rögtön mehet is majd fel a Blockra. :D

Fragohol1C - 2017. 08. 22. 12:26

Thomas: bocs, ha rosszul érintett a dolog, csak örömöt akartam okozni.

Xmas magától semmit nem bírna megnyerni, mert nem az eszéért híres :D

Egyébként ahogy a mostani adásban is elhangzott a jelenlegi állás így néz ki:

-Josh+Xmas

-Matt+Raven

-Alex+Jason

Illetve mindhárom mellett ottvan Paul.

Plusz ott van még Mark és Kevin akik nagy valószínűséggel ők lesznek a következő kiesők.

Konkrétan van hat ember akik azt hiszik, hogy majd a Final3-ben meg tudnak szabadulni Paultól. Az egész tavalyi évadban nem lehetett megszabadulni tőle, nem értem miért várják, hogy majd a final3-ban ki tudják ejteni :D

Ha -Josh+Xmas nem is gondolkozik ezen, akkor viszont Matt+Raven illetve Alex+Jason párosoknak igenis kéne. Vegyük azt, ami jelenleg fut, hogy csütörtökön majd Mark ellen sikerül a BD terv és ki tudják rakni. Utána lesznek öten három ellenében. Ha nem vigyáznak Paul besétál szépen a bankba az 500k-ért.

A Washington Post cikkezett pont erről nem rég. Beküldtek egy régi játékost, amitől valószínűleg azt várják, hogy felkavarja az állóvizet és elindítsa a játékot, illetve drámát kreáljon. Nos ez nem, hogy nem történt meg, az új játékosok egyfajta hősük ként fogadták és szépen két kézzel elvezetik őt a fináléig ahol a BB történelmének legkönnyebben megnyert évadát fogja produkálni. Remélem nem így lesz.

Fragohol1C - 2017. 08. 22. 12:30

Jah és Xmas dumája, hogy ideje a nagy dobádoknak meg stb. A “lets backdoor Mark” mióta számít nagy dobásnak? :D

Thomas - 2017. 08. 22. 23:02

Deny: Azt megértem, ha valaki a streamen lóg, mert az végül is több anyag, mint amit az összefoglalók adnak, de hogy miért jó előre elolvasni?:) Azzal csak elrontod magadnak az izgalmat, nem? Mondjuk ebben az évadban még nem nagyon tudtam izgulni, mert nem igazán voltak veszélyben a kedvenceim, de amúgy azért szeretem ezeket a játékokat, mert lehet közben kombinálni, hogy mi lenne ha ez vagy az nyerne, ki lenne a célpontja, stb:)

Fragohol1C: Igen, teljesen bevédte magát Paul minden oldalról:( És az a legszomorúbb, hogy még azt sem tudom mondani, hogy meg is érdemelné a győzelmet, mert olyan zseniálisan csinálta, hanem inkább szomorú, hogy senki sem veszi észre magát. És igen, az a nagy húzás Christmasnak, hogy backdoorozza Markot… Bár ő arra gondolt, hogy szétszakítja az egyik párost, Jasont vagy Mattet ejtené ki, de ő sem mond ellent Paulnak, aki meg Marktól akar szabadulni, mert tudja jól, hogy ha Mark HOH lesz, akkor jó eséllyel ő és Josh mennek a blockba. Tényleg arrafelé halad a dolog, hogy nagyon simán nyer, és még különösebben meg sem kell erőltetnie magát, mert valahogy mindenki elhisz neki mindent.

És arról se feledkezzünk meg, hogy az elején nagy segítség volt neki a 3 hetes védettség, mert ha az nincs, nem lett volna ennyi ideje mindenkinek telebeszélni a fejét (talán már Cody simán kiejti). De egyszerűen nem gondoltam volna még akkor, hogy ennyire süketek és vakok a játékostársai, egyszerűen nem látják, hogy mindenkinek ugyanazt a szöveget nyomja.

Fragohol1C - 2017. 08. 23. 10:23

Hú srácok, épp Raven instagram képeit nézegettem(elég szép a csaj, na), erre, mit látok, egy képet Paullal!!!

Ismerték egymást a műsor előtt.

winnie - 2017. 08. 23. 11:45

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz