login |

Az első kép a Psych-filmből

2017. 07. 19. 16:30 - Írta: human

12 hozzászólás | kategória: hírek, kandi, tévéfilm,

Mint írtuk korábban, decemberben egy rövid időre visszatérnek Shawnék – kivéve Lassiter-t (Timothy Omundson a forgatás előtt nem sokkal kisebb sztrókot kapott), de azért valamilyen formában ő is jelen lesz a filmben, amiben a főszereplők mellett Zachary Levi (mint rosszfiú), Jazmyn Simon és Charlotte Flair is szerepelni fog, és Ralph Macchio is visszatér.

A Psych: The Movie története nem Santa Barbara-ban fog játszódni, hanem San Francisco-ban, ahova eleve elköltöztek páran, Henry pedig elég komoly hipszterré válik, mint látszik.

12 hozzászólás Ne habozz!

Gumi Anti - 2017. 07. 19. 17:13

Ez a dilis detektívek jó sorozat? Mert a címből ítélve, valami dumb&dumber szerű cucc jön le, anno ezért se álltam bele…

_Zsolt - 2017. 07. 19. 17:19

Nem. Közel sem. Adva van egy volt nyomozó fia aki, mint látnok detektív besegít a helyi rendőrség nyomozóinak. Jó szeme van, mindent észrevesz és ezt prezentálja “hülyén”. Gus pedig gyógyszerügynökként tud ezt-azt hozzátenni. Elvileg magyarul is végigment a napokban
Az utolsó évadot tartalékoltam. Ideje tényleg befejezenem.

abelh - 2017. 07. 19. 17:32

ez király, Lassiter hiányozni fog, de azért Zachary visszabillenti a mérleget. Dulét meg nem láttam a Doubt-ban, de a Ballers után is vicces lesz újra Gusterként :)

jukare - 2017. 07. 19. 17:32

A képen a jobb szélső személy, nem a sorozatbeli Henry (azaz Shawn apja), hanem a rendőrségi halottkém szerepében játszó Kurt Fuller látható, az apát pedig Corbin Bernsen játszotta. A többi stimmel. :)

mohoyoyo - 2017. 07. 19. 17:46

@Gumi Anti:
Nekem spec egyik kedvencem csak ajánlani tudom. Krimi kedvelőinek nem feltétlen lesz bejövős mert nem éppen Agatha Christie bonyolultságú ügyekről szól, de azért nem is fullgagyi, viszont vígjátéknak kiváló. A 2 főszereplő nagyon jó együtt és az egész jól van kitalálva. A főszereplőt nem veszik fel nyomozónak mert hát nem túl jó a parancsok teljesítésében stb úgy általában nem valami rendőr matéria, viszont nagyon jó nyomozó, sokszor olyan dolgokat észre vesz amit más nem, olyan összefüggéseket fedez fel amire más nem gondol, viszont senki nem veszi komolyan. Ekkor lát egy TV felvételt ahol valami látnok megtalál valamit – pontosan nem emlékszem – ekkor jön a szikra, hogy mi a megoldás: megefejt egy ügyet, és betelefonál, hogy ő mint látnok megtaláta a gyilkost stb.stb.stb. és persze hamarabb hisznek neki mint mikor csak simán azt mondta, hogy megfejtette az ügyet… nézz bele érdemes

winnie - 2017. 07. 19. 19:08

szerintem van vagy 10-20 írásunk és több száz kommentünk a sorozatról annak, aki érdeklődik. érdemes elolvasni. de még egyszerűbb bepróbálni, mint magyar alcímből ítélni.

ez egy komikus, olykor börleszkes mentalist.

winnie - 2017. 07. 19. 19:10

jukare: aposztban nincs szó a jobb szélsőről, csak a kalapos-sálas henryről, aki középen áll.

Benjy - 2017. 07. 19. 20:39

Rettentően várós már, és remélem, hogy tényleg sikerül az 5 filmes tervet végigvinni.

Shyllard - 2017. 07. 19. 20:42

Lassiter kimaradását sajnálom, Shawn-nal iszonyat jó ellentétek voltak. Nomeg Timothy Omundson zseniális egy alak, Galavant-ot is kb. hátán vitte, pedig az is jó volt alapból.

Claire8310 - 2017. 07. 19. 21:51

Omundsont sajnálom, gyógyuljon fel, és akkor jöhet majd a többi filmre!

Ambriel - 2017. 07. 20. 07:58

Egyszerűen zseniális sorozat! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Alig 3 hete kezdtem el újranézni, de már a hetedik évad nyolcadik részénél tartok.
A kasza óta csak Omundsont láttam több sorozatban (Galavant, Lucifer, Supernatural). Hiányozni fog a filmből, de a távolmaradása kimagyarázható, mert ő Santa Barbarában maradt. Remélem meggyógyul, és a második filmtől (remélem tényleg lesz még 5) kezdve őt is láthatjuk.

DenisaW - 2017. 07. 20. 21:18

Lassiter?! :(
Egyszerűen zseniális színész az a pasas. A Luciferben is alkotott rendesen. Kár, hogy úgy írták meg a szerepét, mert tényleg szívesen láttam volna a sorozatban, mint tudjuk ki. :) Supnatban se volt rossz, sőt.
Remélem mielőbb felépül. Szurkolok neki a teljes felépülésért, mert a vásznon a helye.
A film is várós, nekem bejött ez a sorozat, csak ajánlani tudom.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz