login |

Comic-Con előzetes: Vikings 5. évad

2017. 07. 22. 20:35 - Írta: human

11 hozzászólás | kategória: video,

Azt hiszem, ez eléggé hype-os darab, hiszen a Vikings-re szemben más sorozatokkal (khm, khm) egyre többen és többen kattannak rá. A tovább mögött megnézhető, hogy az 5. évadra mit tartogat a History, egy 2 perces trailer formájában.

11 hozzászólás Ne habozz!

deku82 - 2017. 07. 22. 20:55

Nagyon tetszik, de még 4 hónap és 1 hét… :(

Skate - 2017. 07. 22. 21:20

A 4. évad elején kaszáltam. Nem hinném változott volna a sorozat színvonala azóta. Jó előzetes, ide vagy oda, esélytelen, hogy folytassam.

heidfeld - 2017. 07. 22. 22:13

Igen, vannak hibái. Tényleg nem a legjobb megoldás, hogy egy ember írja. Talán lehetne kevesebb dolgokra koncentrálni. Néha kicsit vontatottnak tűnik. És tök érthetetlen dolgot csinál pár karakter.
Szóval lehet fanyalogni, de a ez még mindig egy rohadt jó sorozat. Szívesen nézem. Nálam Top 10-ben van.

wellwellwell - 2017. 07. 23. 00:58

én a 3. évadban kaszáltam, untam. szerintem minden olyan szál, ami nem a vikingekről szólt, halál unalmas volt. lehet, hogy a testvérharcra visszatérek, és j. rhys-myers is mellette szól… de nem biztos, hogy sokáig maradok.
évadonként egy-két órás összefoglalókat szívesen megnéznék. :)

Snoopyzit30 - 2017. 07. 23. 07:54

A 4. évadra szerintem is kicsit elfogyott a lendület. A fiúk sajnos már nem olyan érdekesek, mint az apjuk volt. És ahogy @heidfeld is írta, tök érthetetlen dolgokat csinál pár karakter, aminél idegesítőbb nem sok dolog van. Valamint a vikingek sem túl következetesek. Persze értem én, hogy kell a dramaturgia szempontjából a feszültségkeltés, de néha a kevesebb több lenne.
Én nemrég daráltam le az 1-4.évadot, szóval nekem szóba se jött, hogy közben daráljam, de egyenlőre nem hagyott bennem hiányérzetet a sorozat. Meglátjuk milyen lesz a folytatás.

Snoopyzit30 - 2017. 07. 23. 07:55

Bocsi elírás, azt akartam írni, hogy szóba se jött, hogy közben elkaszáljam.

Anthonz - 2017. 07. 23. 14:00

Számomra a Vikings = Ragnar, nélküle egy kalap kaki az egész.

Óriási hiba volt leszedni Travis Fimmel-t a képernyőről…

Most jobban várom a Last Kingdom következő évadot.

Jimbo - 2017. 07. 24. 08:41

Megint egymás ellen fordul a család? Ez még csak a 3. alkalom, nem? Rohadt unalmas már….
Miért nem bontják ki a többi szálat? Arabok stb.

winnie - 2017. 07. 24. 10:09

jimbo: most volt marokkói forgatás, szóval lehet, hogy meglesz az arabok kibontása.

bruti - 2017. 07. 24. 22:43

Persze sajnáltam én is Ragnar kiírását, de hát kvázi történelmi cucc, és láttuk Ragnar összes nagy háborúját. Másrészről csak ezzel a bátor lépéssel tudják okosan továbbvinni a sztorit, nem kell egy főszereplős történeteken gondolkodni.

Árpád - 2017. 11. 30. 16:49

Ez a film bizonyos történelmi alapokkal rendekező fikció. Hagyományokból tudunk Ragnarról és feleségeiről, bár nekem néha olyan érzésem is van, hogy a Trónok harcára hajadzik persze fantasztikus elemek nélkül. Lagertha tiszta Khaleesi. Bár annyiban különbözik ő már kezdettől egy harcos lány, de ahogy a Khaleesi is a címek begyűjtésével egyre nagyobb kegyetlenségre ragadtatja magát, szint úgy Lagertha. Változatlanul a sorozat mélypontjának tartom Aslaug megölését. Addig a pontig ilyet nem csinált volna Lagertha, persze egy párbaj is értelmetlen lett volna, hisz azt is a szőkeség megnyerte volna simán. A Khaleesi szintén nem ismer kegyelmet. Ragnar sokkal nagyvonalúbb volt pl. Flokival. Ő csak a valódi összeesküvőkkel szemben volt kegyetlen lásd Horik király. Remélem Csonttalan Ivar még tör borsot Lagertha orra alá. Amúgy Lagertha sem tűri a hatalom megosztását bár korábbi ítéleteiben eléggé igazságosnak tűnt. Kalfot kíméletlenül megölte, aki bár igaz korábban megfosztotta méltóságától, de a párizsi csatában megis mentette életét, mikor egy csomó viking besétált a védők csapdájába, majd segített Einar legyőzésében, igaz megakarták öletni Björnt, de Lagertha megmondta, csak a hős szerelmes nem látott az orránál tovább.
Csonttalan Ivar azonban a legenda szerint igen nagy pályát futott be és roppant tehetségesnek bizonyult és így Aslaug hőn szeretett fia valóban méltó volt származásához.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz