login |

Délelőtti videó 6.: Australian Survivor

2017. 08. 04. 12:40 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: Ausztrália megmutatja, reality, video,

Ehh, nem figyelek, oda, erre elindul az ausztrál Survivor 4. évadja, ami az újkori számítások szerint a 2. szezon. Oké, valójában ti jeleztétek, hogy jönni fog, csak nem volt időm múlt héten megírni a hírt, így most teszem. Ismét 55 napos lesz a szezon, ismét 24 túlélővel indul – a tovább mögötti epic előzetes pedig rögtön a premier megnézésére sarkall.

Mondjuk így megkérdezhetem, hogy az első pár rész után belevágjak-e, illetve, hogy írna-e valaki posztot egy kibeszélőnek, hátha lesz rá igény?

6 hozzászólás Ne habozz!

Gumbo - 2017. 08. 04. 14:50

Elkezdték plakátolni a magyar Survivort is.
Augusztus végén indul.

FrankLuck - 2017. 08. 04. 16:32

Nekem bejött az ausztrál verzió, a szörnyű kiwi után (amit még mindig nem sikerült befejeznem) jól fog esni még egy kör ebből.

winnie - 2017. 08. 04. 16:36

FrankLuck: szörnyű lett a kiwi?

FrankLuck - 2017. 08. 04. 17:01

A casting rémálom volt, mintha senki nem ismerné a játékot… honesty & integrity az isten, ha valaki játszani próbál, az azonnal villainnek minősül és a rész végén már az illető sír, hogy ő ezt nem akarta és ő valójában nem ilyen és mit fognak róla gondolni otthon (nem egy emberről beszélek, hanem kb. mindről, aki egy pillanatra villantott valamit). Döbbenet. Jah, meg bónusznak van még redemption island is, ami azért nálam nem plusz pont – meg ugye itt is hallgathatjuk az enyhén keserű confessional-öket, az outwit-téma totál nem szempont, egyértelműen a legnemesebb lélek érdemli majd a pénzt (nálam még öten vannak). Szóval egyik sem jobb a másiknál, gameplay szinte nulla, ha néha felcsillan a remény egy kis taktikára, azt azonnal felülírják valami ostobasággal.
Nem rémlik, hogy láttam volna ennyire gyenge amerikai évadot (kb. 8-at nem láttam még az első 20-ból), simán kihagyható.

winnie - 2017. 08. 04. 17:27

pff…

Amiens - 2017. 08. 21. 21:35

Egyetértek FrankLuck-al teljes mértékben. Megnéztem az évadot, de nem jut eszembe szinte semmilyen pozitív emlékem hozzá. A castingot nagyon elbaltázták, na meg sikított a képernyőről a “low-budget” feeling.

Viszont, az Australian Survivor a tavalyi évad őta sokat fejlődött, nem sajnálták a pénzt szinte semmire, a gyártási minőség véleményem szerint vetekszik az amerikaival, s ez a challengeknél látszik talán a legjobban.

Mindenképpen érdemes nézni a Survivor Au-t, mert a casting is jól sikerült.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz