login |

Átérezhető történetek

2017. 08. 12. 13:13 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: kampány,

A This is Us az egyike azoknak az országos drámáknak, amire rákattantatok. Itt a 2. évad a plakátja.

Remélem, az megvan, hogy a nem túl gyakran sorozatozó Sylvester Stallone is vendégszerepelni fog benne. Ami pedig még érdekesebb, hogy 9 színészt kiemeltek állandó szereplőnek (itt írtunk erről és itt) az első évados arcok közül, vagyis összesen 17 állandó szereplő lesz a sorozatban.

7 hozzászólás Ne habozz!

P Ewing - 2017. 08. 12. 13:41

Huhh, ebből három vagy négy részt bírtam. Túlértékelt, geil, tearjerker vacak. De hé, ez csak az én véleményem.

aldo - 2017. 08. 12. 14:56

Nem csak a te véleményed. Nekem tetszett, de annyira én sem kattantam rá és a hazai közönség körében sem lett kimagasló siker a szinkronos vetítés.

pody - 2017. 08. 12. 15:44

mert nem szar szinkronnal kell nezni :) raadasul ezt meg le is forditottak szokasos helyen, bar tudom olvasni kell. Es mielott magadra venned, nem neked szolt, hanem ugy altalaban ez jellemzo.
Azt alairom, hogy nagyon amerikai sorozat, nalunk egy baratok kozt mellett Alsofelsokozepen labdaba sem rughatna, de sajnos Felsoalsokozepen sem

Flotador - 2017. 08. 12. 21:24

Én is belekezdtem nagy lelkesedéssel, és nagyot csalódtam. Klisés, nyálas, sekélyes karakterekkel, nagy mondanivalókkal. Valahogy a 90-es évek családsorozatai jutnak róla eszembe. Nem értem, mitől lett annyira elismert sorozat Amerikában.

Lengabor - 2017. 08. 12. 23:35

Semmi baj sincs a szinkronnal (bár az azelőtt nevesincs Patkós Mártont azért meg kellett szoknom). Én végignéztem, de az évadzáró nagy csalódás lett. Semmi érdemlegeset nem tudtunk meg a nagy titokról, azaz Jack haláláról, helyette kaptunk egy veszekedést. Bravó. A sorozat amúgy tényleg csöpögős, nagyot akar mondani, mint ha marha bölcs lenne, de közben olyan üres és közhelyes, ami valóban a Barátok közt szintjével vetekszik. Ezt viszont még el is nézném, sőt az egyik szereplő halála meg is hatott, de az évadzáró után egyáltalán nem várom tűkön ülve a második évadot. Ha a VIASAT a pocsék nézettség miatt meg sem veszi, akkor pláne nem fogom folytatni.

ALDO - 2017. 08. 13. 00:45

pody:

Unalmas már ez a szinkron rinya. Én eredeti nyelven kezdtem el és néztem meg az első 5 részt. Ezután vártam be a szinkronos verziót, de egyik verziótól sem estem hanyatt. Nézős lesz a 2. évad, de nem rágom le a körmömet a nagy várakozásban.

MsBlue - 2017. 08. 18. 12:36

Én teljesen ráfüggtem és alig várom már a 2. évadot! Nagyon igaziaknak tartom a karaktereket, szuperül van fényképezve és hitelesek a párbeszédek. :)
A szinkronosan nem hallgattam meg, de csak azért, mert ez az én érdeklődési körömön kívűl esik…Viszont örülök, hogy így a TV néző magyarokhoz is eljuthat. Én is nagy lelkesédessel kezdtem, Flotador, csak nekem abszolút kitart ez a lelkesedés.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz