login |

Délelőtti videó 3.: Wake In Fright

2017. 08. 24. 11:30 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: Ausztrália megmutatja, video,

Valamikor még idén befut a 2 részes ausztrál minisorozat, a Wake in Fright ami Kenneth Cook 1961-es regénye alapján íródott, mely könyvből film is készült (itthon: Félelemben élni). Egy tanárról szól a sorozat, aki egy isten háta mögött bányászvárosban rémálomszerű körülményeket talál, ami zülléséhez vezet a primitív, szabályok nélkül élő közösségben, akik nem nagyon vevőek az útmutatásokra.

Teaser a tovább mögött. Szereplők: Sean Keenan, David Wenham, Alex Dimitriades, Gary Sweet, Caren Pistorius + Robyn Malcolm, Lee Jones, Anna Samson, Hannah Frederiksen és Jada Alberts.

2 hozzászólás Ne habozz!

attila - 2017. 08. 24. 14:48

Két részes minisorozat?
Ez inkább egy két részes tévéfilm, nem?

winnie - 2017. 08. 24. 15:01

” Ez inkább egy két részes tévéfilm, nem?”

vagy film valami, vagy sorozat. ami több részes, vagyis folytatásos, az sorozat. ezen belül, ami egyszeri és lezárt, az minisorozat.

ez nem hazai elnevezés alapján keletkezett tévhit, hogy sokan a 180 perces, eredetileg klasszikusan két részben adott, de itthon 3 órás filmként sugárzott darabokat a tévés kommunikáció miatt filmnek gondolják? ha nem, akkor passz. de random példa, ha már most volt róla szó másik topikban:

It (TV Mini-Series 1990) – IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0099864/
https://en.wikipedia.org/wiki/It_(miniseries)

vagy, amiről mi is írtunk: http://www.sorozatjunkie.hu/2012/09/07/coma-a-minisorozat/

dettó 2*2 óra, nettó 160 perc – vagyis 4 részes minisorozat, ahogy a korabeli a&e-közlemény fogalmaz, ” “A&E Network’s Four-Hour Epic Mini Series “Coma””

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz