login |

Délelőtti videók 3.: Mysticons

2017. 09. 03. 12:15 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: animáció, Kanada odavág, video,

A Nickelodeon-os Mysticons a napokban indult, és inkább néz ki gyereksorozatnak, de what the heck, említsük meg, hátha valakinek eszébe jut a magyar premier előtt, hogy ajánlja a lányainak. Ha meg tévednék, akkor pláne.

Az amerikai-kanadai animációs sorozat szinopszisa annyi, hogy “négy lányt megidéznek, hogy a Misztikonok néven ismert legendás hősökké váljanak, küldetésük pedig a Kódex megtalálása.” Ahogy látom a járművekből, egy, a jövőben játszódó, keményen szerializált fantasy-ről van szó. A hősök (beszélő) nevei: Arkayna Goodfey, Emerald Goldenbraid, Zarya Moonwolf és Piper Willowbrook – kíváncsian várom a magyar fordításokat.

Szerintem a random leírásnál többet segítenek az előzetesek – a tovább mögött van két trailer, egy részlet, majd pedig a karakterek és egyéb szereplők bemutatása egyenként. (A legjobb a legutolsó videó egyébként, amiben a szinkronizálási folyamatot mutatják be.)

2 hozzászólás Ne habozz!

mSO - 2017. 09. 03. 17:42

mi volt ebben ami kiváltotta a “what the heck” érzést?

mSO - 2017. 09. 03. 17:43

ja már látom… hát a mai fiataloknak ez az alap poén szint… :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz