login |

Délelőtti videók 1.: Gomorrah

2017. 09. 07. 10:22 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: Európa is létezik, video, ,

Novemberben érkezik meg a Sky csatornáira az olasz Gomorra 3. évadja, a tovább mögött megnézhető hozzá egy hosszabb előzetes és két teaser.

Bevallom, tök jó látni, hogy a sorozat egyre népszerűbb lesz itthon, de azért még mindig igencsak elmarad az érdeklődés iránta, ha amerikai sorozatokkal vetjük össze, pedig…, nem tudom, szóval ez a kőkemény stílus, a nem klisés megvalósítás általában be szokott jönni a sorozatrajongóknak. Anno az 1. évadról itt írtunk, de ha valakinek kedve van egy ajánlót írni az eddigiekről, azt szívesen kirakjuk, mert tényleg többet érdemelne a Gomorra.

3 hozzászólás Ne habozz!

Sorozatgyilkos - 2017. 09. 07. 10:46

A második évad már nem volt annyira jó, sok volt benne az időhúzás, illetve több szálon akartak mesélni, amit a végére csak gyilkosságokkal lehetett feloldani. Most, hogy egy főszereplővel kevesebb, kíváncsi vagyok, milyen lendületet képes venni a sorozat.

heidfeld - 2017. 09. 07. 15:32

Többen is ajánlották, de valahogy kimaradt a téli darából. Pedig kíváncsi vagyok, előbb utóbb pótolni kezdem.

wellwellwell - 2017. 09. 07. 17:46

a legjobb jelenlegi maffiasorozat, filmes igényesség, full realitás és kőkemény sztori. a 2. évadban kicsit sok lett a szereplő, remélhetőleg ezt visszaépítik a megfelelő szintre. a genny-t játszó színész valami elképesztő, két teljesen különböző karaktert tudott hozni hitelesen, csont nélkül. ciro meg… áááááááá, hányni tudnék tőle.
kíváncsi vagyok a folytatásra!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz