login |

Promóképek: The Exorcist 2. évad

2017. 09. 07. 16:40 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: kampány,

Aki várja az új helyre költöző, új családdal foglalkozó FOX-os ördögűzést, az most a tovább mögötti galériában megnézheti az idei évadban felvonuló gárdát. Jó pár ismerős arc van az új szereplők között, többek között John Cho, vagy a Deadpool Negasonic Teenage Warhead-jeként ismertté vált Brianna Hildbrand.

4 hozzászólás Ne habozz!

Snoopyzit30 - 2017. 09. 07. 17:31

Húúú, remélem valami nagyon jó sztorit találtak ki. Várós!

Thomas - 2017. 09. 08. 02:35

Á, elrontják ezt is:( Most miért nem lehetett a kezdő szereplőkkel folytatni?:( Nekem ezek az újak nem valami szimpatikusak, főleg a Deadpoolos csaj meg a gyerekek nem kellenének, de majd meglátjuk.

winnie - 2017. 09. 08. 04:18

thomas: de hát vége a sztorijuknak, ők le lettek zárva – de eleve sosem volt terv, hogy maradnak, szóval úgy folytatják, ahogy tervbe volt véve. (mondhatnám még örülök is, hogy végre van sorozat, ahol nem szeretnek bele a karakterekbe annyira, hogy terveikkel ellentétben visszahozzák őket:)

Snoopyzit30 - 2017. 09. 08. 07:42

Én is örülök, hogy frissítik a szereplőket. Ebben így sokkal több lehetőség van, mintha azt a sztorit nyújtanák, mint a rétestésztát. A gyerekszereplőknek meg kifejezetten örülök, mert bennük baromi sok lehetőség van. Gondoljunk csak bele, hogy az előző szezonban a tinilányoknak milyen kemény volt ez a sátán és megszállás téma, akkor hogy magyaráznád el ezt az egészet egy gyereknek? Na ez az, ami még parább!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz