login |

Emlékeztető: Bujdokló szenvedély 1. évad

2017. 09. 08. 19:55 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló, Anglia lecsap, minisorozat,

Ma. 21:00. FilmBox Premium. Apple Tree Yard – 1×01 (szinkronos előzetes)

Ehh, ez necces időszakban került bemutatásra, így nem írtam róla kritikát, de emlékeztem, hogy Twitter-en azért megemlékeztem róla – imígyen. Itt pedig a 10 legjobb idei újonc közé soroltam, szóval nyilván ajánlom a sorozatot.

Az Emily Watson és Ben Chaplin főszereplésével készített 4 részes mini Louise Doughty regénye alapján készült és egy kétgyerekes anyáról szól, aki egy szenvedélyes kapcsolatba keveredik egy rejtélyes idegennel, ami nagyon, de nagyon nem végződik jól, mint ahogy az a pilot elején látható jelenetből kiderül. A sorozat tehát az addig a helyzetig vezető utat mutatja be.

Plakátot nem találtam, így itt a DVD borítója és a könyv sorozatosra update-elt borítója.

1 hozzászólás Ne habozz!

FrankLuck - 2017. 09. 18. 21:49

Hogy ez hogy maradhatott ki? Most néztem a pilotot, tökjó volt, pörgött végig, egy pillanatra sem unatkoztam – peak tv ide vagy oda, az ilyen szintű dolgoknak azért időt kell szorítani. Az angolok nem viccelnek 2017-ben, ezek szerint az Apple Tree Yard volt ennek az első bizonyítéka.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz