login |

A The Eric Andre Show legjava

2017. 09. 09. 17:55 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: talkshow, video,

Dadaizmus, dekonstrukció, elszállt humor. Ez Eric Andre (talk)show-ja. Aki még nem látta, az el sem tudja képzelni, hogy mennyire kreatív, és hogy mennyire nem életbiztosítás a műsorvezető meghívását elfogadnia a gyanútlan vendégnek – a tovább mögött kettő 45 perces válogatással lehet belenézni az Adult Swim egyik leghülyébb próbálkozásába.

Aki most belenézett és kiborult rajta, az képzelje mellé, hogy az első videó már 1 millió megtekintésnél jár, és a like/dislike-aránya is erőteljesen pozitív. Ilyen világban élünk szerencsére.

5 hozzászólás Ne habozz!

LaCRossE - 2017. 09. 09. 19:58

Wattöfak.

wirth6 - 2017. 09. 09. 20:24

Hát, ha ez a best of, nem szeretném tudni, milyen a worst of.

JKJ - 2017. 09. 09. 21:27

Volt szerencsém ezeket látni korábban és látszik, hogy a csapat nagyon ott van a szeren. Azt nem tudom milyen szeren, de kérek én is :-)

Komolyra fordítva a szót, rettentő szórakoztató végre olyan műsort nézni, ahol vannak még komoly meglepetések.

El-ahrairah - 2017. 09. 09. 23:43

Meh.
Hát sokmindenre fel voltam készülve de arra nem, hogy ennyire unalmas lesz. Tipikusan az “én érzem magam kínosan, hogy valaki ennyire szánalmas” kategória.

Haha, random kiabálás, meztelenkedés, csúnya beszéd…hát honnan jönnek ilyen varázslatos ötleteik ezeknek a srácoknak?
Az utcai jelenetek pedig kifejezetten taszítóak, mindig rühelltem azokat a “produkciókat” ahol azon kéne nevetni, hogy pár szerencsétlen járókelőt zaklat valami seggfej és nem tudnak mit kezdeni a helyzettel mert civilizált emberi lényekként viselkednek.

Szóval egy szó mint szát, sztem ez nem az én műsorom…

Riggins - 2017. 09. 12. 14:05

én láttam az összes részt! mivel csak 10 perc volt darabja, könnyen belefért 1-1 nap és mindig volt legalább egy jó poén általában.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz