login |

Délelőtti videók 5.: 800 Words

2017. 09. 14. 12:20 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: Ausztrália megmutatja, video,

Ehh… A sorozatos lemaradásaim közül az egyik legbosszantóbb a 800 Words, aminek ráadásul a semmiből ránk tört a 3. évadja is pár napja, úgyhogy csak nőni fog a mínuszom ezzel az ausztrál-új-zélandi dramedy-vel szemben. És még normális előzetest sem találtam a 3. szezonhoz, szóval két videó mutatja meg a tovább mögött mi vár ránk – részletekkel és készítői interjúkkal.

4 hozzászólás Ne habozz!

emeric - 2017. 09. 14. 15:07

Én megszerettem ezt a sorozatot. Kezdetben túlságosan izzadtságszagú volt, ahogy próbáltak a Váratlan utazásra, vagy mondjuk a Hart of Dixie-re és a Gilmore Girls-re hajazni. A sok quirky karakter, a néha kissé bizarr történések amikre gondolok, illetve a feelgood hangulat kergetésére.

Aztán a második évadra rendesen magára talált a sorozat és ahogy belejöttek a karakterek kezelésébe, úgy lett egyre inkább tényleg nagyon feelgood. Az 1. szezon cliffhanger-e miatt mérges voltam, de azt a második évadban nagyon ötletesen kezdték feloldogatni és csavargatni, így megbocsátottam nekik.

Az évadnyitó is kellemes volt, bárt túllihegték/húzták a feloldását az előző évad végi cliffhenger-nek, ennyi időt szerintem nem érdemelt.

Deny - 2017. 09. 14. 15:11

Én szerettem, de a 2. évad közepén egyszer csak leálltam vele (valószínűleg azért, mert nem volt túl izgalmas darab, és mindig akadt más prioritás.) Talán egyszer majd végigtolom, mert aranyos.

Isobella - 2017. 09. 14. 17:17

Nekem az egyik feelgood sorozatom.
Nagyon bejönnek ezek az ausztrálok. A Doctos Doctor is jó, csak nem találom mindegyik részét sajnos…

galocza - 2017. 09. 14. 23:29

valahogy sokkal több bájt tudnak belecsempészni az anyagba odalent. 800 words, doctor doctor, the wrong girl és persze a főkedvenc upper middle bogan mind-mind naon jöhet…
(és itt most sunyimód reklámoztam a többi általam nézettet, hátha vki kedvet kap. 8)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz