login |

Délelőtti videók 4.: Feleségek luxuskivitelben

2017. 09. 20. 11:55 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: hazai termék, reality, video,

A Real Housewives-franchise az elmúlt tíz év egyik legsikeresebbje volt Amerikában a dokureality-k között, csak a Bravo csatornán vagy 5 spinoff-ja van, a nemzetköziekről nem is beszélve. És most hozzánk is elért Feleségek luxuskivitelben címen. A dokureality két előzetes és a hat főszereplő karakterpromója a tovább mögött. Szerintem nem semmi, hogy a hazai közegben be mertek ilyet vállalni a résztvevők.

9 hozzászólás Ne habozz!

Rivendin - 2017. 09. 20. 12:29

Nagy lesz. :)

Csigusz - 2017. 09. 20. 13:25

Az itthoni mentális közegbe nyilván erre a produkcióra van szükség (erős sarkítás következik!!!) – hadd nézze a sok minimálbéres / 12óra műszakos a rongyrázást…

winnie - 2017. 09. 20. 14:03

csigusz: de hát épp ez a lényeg, az eszképizmus. nem országos csatornán megy, szóval távol lesznek a mindenkitől, de szerintem az embereket érdekelni szokták a fantáziavilágok.

Papi - 2017. 09. 20. 14:03

en nem csodalkozom azon hogy bevalaltak – nagyon sok egoista, bekepzelt ember el koztunk ezzel semmi bajom

viszont hogy a Viasat megint ilyen ehmm… (insert curse word) probalkozik az mar tenyleg gaz. Polgarpukkasztas a cel

winnie - 2017. 09. 20. 14:16

Papi: ez? polgárpukk?

de ott a pont – bár nem ahogy gondolod. a kommented pontosan mutatja, hogy miért vállalták be: azért, mert sokakban ilyen kép alakult ki egyes emberekről, akikről a világon semmi fogalmunk nincs.

vannak ugyanis olyanok (a kommented alapján például te), aki látatlanban ítélkeznek, ha úgy tetszik általánosítanak, holott tippre gőzük sincs, hogy milyen ember köllő babett vagy smaltig dalma. (én legalábbis biztos, hogy nem tudom, nem is hallottam róluk talán, ergó véleményt sem tudok alkotni.)

igen, lehet, hogy beképzeltek (simán). de sokkal nagyobb az esélye, hogy teljesen normális emberek. miért ne lennének normálisak? szülők. akik ellátják még a háztartást és a családjukat, a többségüknek normális munkája van. a pénz nyilván sokakat elronthat, de miért az az első gondolat, hogy el is ront? elsősorban az gondolna ilyesmit, aki maga is hajlamos lenne elromlásra.

winnie - 2017. 09. 20. 14:29

azt egyébként meg kell jegyeznem, hogy bármennyire is ez lenne tippre a cél (hülyék lesznek majd nem javítani az imidzsen), látható az előzetesekből, hogy nem csak rózsaszín lesz mindent, fognak gondolom, itt is rikácsolni, ahogy megszokhattuk. nem véletlen, hogy kiemelik a promókban, mert tényleg van egy réteg, akit ez érdekel.

(az pedig, hogy a viasat oldalán a szereplőket, mint luxy babett meg luxy dalma emlegetik, az akkora kreatív mélypont, amit ritkán látni.)

Flanker - 2017. 09. 20. 17:01

winnie: az FL Babett még szarabbul hangzik:D

De igazad van, ez így csúnya mélypont

xxyz - 2017. 09. 21. 18:12

Winnie, most az egyszer aztán nagyon nem értek egyet veled :)
Ha van műsor, amit soha.. semmi pénzért, de még 5 percre sem, hát ez az.

winnie - 2017. 09. 25. 19:07

xxyz: melyik részben? annyi a különbség más dokurealityk között, hogy ennek a szereplői nem szorulnak rá a rivaldafényre, a figyelemre, így sokkal inkább sajátmaguk imidzsét tudják pozitívabb irányba terelni. nyilván néző nem leszek, meg az is érthető, hogy a többség másféle dokureality iránt érdeklődne, kint is inkább trash-be hajlik. de ez megmutathat egy annyira nem ismert világot.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz