login |

Better Things: kezdett a 2. évad

2017. 09. 21. 18:15 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: kritika,

Ez most egy tényleg rövid vélemény lesz, mivel ennyi alapján egyszerűen semmi olyat nem tudok nektek mondani, amit az első évadnál nem tettem meg. Még mindig kötelező nézni a Better Things-et, bár a komédia része eléggé sötét.

Talán azt emelném ki most, hogy nagyon furcsán kezdett a 2. évad, konkrétan olyan volt a rész, mintha átugrottak volna párat: egy konfliktus csúcsát kaptuk, amit le is zárnak a 20. perc végére. Különös volt így beleugrani a közepébe, de annyira természetes volt minden, hogy működött.

PENIIIIIIIIS.

Bár a Better Things úgy van elkönyvelve, hogy Pamela Adlon és Louis CK. sorozata, de szerintem Louis csak a nevét adja hozzá és elolvasgatja a szkripteket, főleg, hogy közben fekete-fehér filmet forgatott, meg ilyesmi, ráadásul igencsak anyásak az előkerülő témák is, amik realistán fel vannak dolgozva. Hogy az elhanyagolt fiatal generációs részét ne is említsem az évadnyitónak.

A legfontosabb, hogy a hangulat még mindig adja, és nézem is tovább, bár főleg csak kíváncsiságból, mivel teljesen olyan ez a sorozat, mintha valaki más valóságába néznénk bele, így jobban meg is értve őt. Nagyon különleges “komédia” ez.

3 hozzászólás Ne habozz!

Snoopyzit30 - 2017. 09. 23. 21:34

Nagyon különleges sorozat valóban és a főszereplő nő illetve az ő karaktere teszi azzá. Valahogy ez a laza, de mégis felelősségteljes anya típus annyira pozitív érzést kelt. Jól hozza a színésznő a szerepet, viszi a hátán az egész sorozatot.

Tetszett az évadnyitó, biztosan maradok az egész évadra.

margarita - 2017. 09. 29. 21:50

a 2. évad egy kicsit jobb is. olyan őszinten. nyilván azért tetszik mert már érintve vagyok mint szülő. lehet hogy ezért jön be annyira, mert személyes. a heti két nézős sorozatból ez az egyik meg a rick and morty. szóval a megbecsült szabad egy órám egyik felét kapja ez a sori.

Snoopyzit30 - 2017. 10. 06. 15:45

2×3

Annyira jól ki volt találva ez a cold open. Meg az egész rész tényleg olyan volt, mintha csak egy üvegen át néznénk egy nő életet és nem is éreztem közben, hogy most egy sorozatot nézek.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz