login |

Emlékeztető: Feleségek luxuskivitelben

2017. 09. 25. 19:17 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: ajánló, hazai termék, reality,

Ma. 21:00. VIASAT3. Feleségek luxuskivitelben – 1×01 (promók)

Érdekes vállalás a Real Housewives-formátum magyar megvalósítása – bár az amerikai változattól eltérően itt a gazdag feleségek nem feltétlenül szimpla háziasszonyok és anyukák, többen saját üzlettel és normális karrierrel rendelkeznek, szóval a pénzes partner csak hab a tortán.

És persze merész is a vállalás, mert az egy dolog, hogy mindenhol szívesen néznek a tévézők luxusban élő gazdagembereket, de azért itthon a (helyes vagy helytelen) közvélekedés szerint az irigység dominál sokakban, szóval a szereplők azzal, hogy megmutatják a mindennapi életüket, elég nagyot kockáztatnak, mondhatni lutri a végkimenetel. Persze a hate viewing is viewing, de nyilván az a céljuk, hogy változtassanak az egyesekben kialakult képen.

Ezért tippre a szereplők pozitívabb (vagy csak emberibb) megközelítést fognak kapni, bár nem tudom, hogy mindez mennyire fér meg a műfajjal, amiben lennie kell konfliktusoknak és drámának. (Na, nem mintha nagy ismerője lennék a Real Housewives-sorozatoknak, a majd tucatnyi kinti változatot csak előzetesek és összefoglalók formájában tapasztaltam meg, szóval passzolok.)

Szereplők: Rubint Réka (fitnessguru), Farkas Rita (étteremtulajdonos), Csősz Boglárka (filmproducer és modell), Köllő Babett (operettszínésznő), Smaltig Dalma (gyermekruha-tervező) és  Vasvári Vivien (modell).

13 hozzászólás Ne habozz!

a Kati néni - 2017. 09. 25. 19:28

Az a baj, hogy otthon inkább fog ez a dokuszappan irigységet meg megvetést kiváltani (szerintem), mintsem szimpla szórakozást.

wrwr66 - 2017. 09. 25. 19:59

Undorító hányás

barátfüle - 2017. 09. 25. 20:06

“inkább fog ez a dokuszappan irigységet meg megvetést kiváltani”

Őszintén nem hiszem!

“Undorító hányás”

Ja de

kiskiraly - 2017. 09. 25. 21:56

No, milyen az első rész? Vélemény? (én vszínű csak neten nézem majd)

Evelyn - 2017. 09. 25. 22:27

Érdekesnek tűnő. Ha valaki csak negálja,hát akkor ne nézze. Jó ha az ember ilyet is lát, bele lát ilyen életekbe.

winnie - 2017. 09. 26. 04:44

igazából szerintem ez az, amivel meg akarják fogni az embert, hiszen a többségnek gőze nincs, hogy milyen a luxusélet.

Marcipáncica - 2017. 09. 26. 10:09

Na. Mi meló mellett/mögött végighallgattuk. Hááát… nekem annyi volt a legelső ami beugrott így utána hogyha egy nő gazdagságát az mutatja hogy hányszáz pár cipője meg mennyi táskája van akkor az már rég rossz. Ezeknél a lényeknél a jómód kimerül ennyiben. Plusz még egy kis bulika meg cicaharc és kész a műsor. Az alapkoncepció az az, hogy bedobtak egy elviselhetetlenül hisztis, buta fiatal műcicát a levitézlett – egykor szebb napokat látott –
gazdagfeleségek közé, majd gondolom megy a kiabálós meg hátmögött kibeszélős adok-kapok. Amúgy az nagyon sokat elárul erről a 6 nőről hogy az egyetlen ténylegesen munkát végzőnek Rékát tartom, akit pedig alapból nem kedvelek… az összes többi az építőiparban meggazdagodott férjén éldegél és valami himi-humi munkácskát is csinál természetesen. Valahogy nem lehet komolyan venni… erre szerintem még irígykedni sem lehet annyira gáz… amúgy a műsort nem fogom nézni mert annyira nem érdekes, meg összevissza dobálták reklámmal, kíváncsi leszek majd a nézettségre.

Jemima - 2017. 09. 26. 11:19

Az amerikai verziókból nagyon minimálisat láttam, de a magyarban nagyon átjött az első részben, hogy inkább színészkedtek, mint magukat adták volna. Néhol annyira mű volt nekem…

Csaba121 - 2017. 09. 26. 19:56
kiskiraly - 2017. 09. 26. 23:42

Csaba121: Van egy tippem, hogy felfogják rakni idővel a többi részt is a Viasat Playre.

emese - 2017. 09. 27. 01:42

Hú ez annyira mű és megrendezett volt.
Az irigység fel sem merült, mert ez kb az Észbontók színvonal volt megszólalásokban.
Meg mennyire luxus valójában egy panelban (na jó, legyen lakópark) élni? Mert akk rengeteg ismerősöm luxusban él…sőt.

Réta - 2017. 10. 15. 14:54

Én egyáltalán nem érzek irígységet, kifejezetten utálok vásárolgatni, ha nyernék a lottón, akkor se azzal tölteném az időmet, hogy egymilliós táskát vegyek a tervezői cipőmhöz. Nem gondoltam volna, hogy van egy olyan műsor, ahol Rubint Réka a kedves, szerethető, szerény szereplő, de ezt is megértük. A beharangozóval ellentétben ezeknek a nőknek nem nagyon van rendes karrierjük. Kettő nyitott bababoltot, ahol mindent az alkalmazott csinál, kettő nagyon rossz színésznő. Egyiküknek van egy étterme, még ez az, amit talán munkának nevezhetnénk, de az eddigi három részben egyáltalán nem foglalkozott vele.
Számomra a férjek sokkal érdekesebbek lennének, mert nem tudom megérteni, hogy ki az a hülye, aki ennyit fizet ezeknek a nőknek a társaságáért. Persze viszonylag dekoratívak, többnyire műmellel tuningolva, de nyoma sincs bennük az értelemnek vagy a kedvességnek, gyengédségnek. Szóval beszélgetni nem lehet velük, ami kiderül abból, hogy Babettnek 12 év házasélet után fogalma sincs, hogy miből tartja el a párja. Persze egy ilyen műnőt nem az eszéért tart az ember, de ez valahol mindkét félre nézve szánalmas.

winnie - 2017. 10. 15. 16:05

“Nem gondoltam volna, hogy van egy olyan műsor, ahol Rubint Réka a kedves, szerethető, szerény szereplő, de ezt is megértük.”

sok minden rossz gyokere rejtezik ebben a mondatban, hiszen az ember a hiressegekrol csak bulvarbol tajekozodhat (meg celebes tevemusorokbol), es ok nem fognak olyasmit irni, hogy kedves. miert ne lenne egy csaladanya kedves vagy szeretheto? ez a papirforma, nem? miert merul fel barkiben is az, hogy a bulvar altal sugallt kep all helyet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz