login |

Délelőtti videók 4.: Elfeledve

2017. 09. 26. 11:55 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: Ázsia sorozatozik, video,

Sajnos az új, két perces előzetest nem látom szinkronosan, de az Absentia mai magyar premierjéhez még van két rövidebb, szinkronos promónk és egy pilotrészletünk a tovább mögött, amiket korábban még nem raktunk ki. Marhára kíváncsi vagyok, hogy igényes lesz a sorozat, vagy gagyira veszik a figurát. (És arra is, hogy szinkronos vagy eredeti nyelvű rész alapján írunk majd kritikát.)

UPDATE: Még beesett frissen három új promó a tovább mögé.

5 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2017. 09. 26. 12:10

Kíváncsi vagyok milyen lesz, bár tényleg fura, hogy Stana nem újít be túlzottan, hisz ez betudható egy Castle spinoffnak is. :D Ettől én még szeretem őt szóval tuti belenézek. De remélem, hogy nem lesz gagyi. Annak meg különösen örülök, hogy az AXN figyelt és itt is Kisfalvi Krisztina lett a hangja. Bár szerintem én eredeti nyelven fogom nézni.

Ja egyébként nem tudom, @winnie, ez megér egy külön posztot? Stana üdvözli a magyarokat.

https://twitter.com/Stana_Katic/status/912565190775914496

Neoprimitiv - 2017. 09. 26. 12:41

DarkEagle: ezen az alapon minden olyan sorozat, amiben női detektív van betudható Castle spinoffnak

DarkEagle - 2017. 09. 26. 13:42

Jó hát na de ennél azért sokkal nyilvánvalóbb, és nem csak Stana miatt. Mondjuk nem azért írtam mert zavar mert ha jó sorozat lesz akkor tőlem lehet bármi, remake, reboot, folytatás, spinoff. AXN saját gyártásban nem vagyok túlzottan otthon, hogy milyen szokott lenni a minőség de remélem nem valami cukormázas cucc lesz.

fireblade "pistike" - 2017. 09. 26. 13:54
Neoprimitiv - 2017. 09. 26. 16:19

DarkEagle: semmi köze a Castle-höz, azon kívül, hogy egy női detektív az egyik főszereplő. Se a hangvétel, se a sztori, se az előzetes interjúk alapján várható fő konfliktusok, se a szerkezet.

A sorozat nem AXN, hanem Sony gyártás, az AXN csak mint a Sony csatornája van benne. Eddig nem volt még teljesen saját produkciójuk, tehát nincs mihez viszonyítani. Ha a korábbi, amerikai csatornákkal közös projekteket vesszük, akkor abban éppen úgy volt kiemelkedő (Hannibal) mint felejthető (Határok nélkül).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz