login |

Brooklyn Nine-Nine: kezdett az 5. évad

2017. 09. 28. 14:15 - Írta: human

8 hozzászólás | kategória: kritika,

Most nem akarok belegondolni, de tippre csak a FOX képes még mindig jó komédiákkal jönni országos tévében, amik mernek változni is az évek során. A Brooklyn Nine-Nine is megtalálta a helyét idővel.

A bevezetőben természetesen a rendes átívelő történetekre gondolok. Na meg arra, hogy Andy Samberg egyre kevésbé lehet idegesítő, legalábbis az évek előre haladtával a karakterét mélyebbre írták, nem csak Die Hard-fan volt, hanem egyre bonyolultabb személyiség.

Szóval nem meglepő módon ez a szezon onnan folytatja, ahol abbahagytuk, így Jake és Rosa elég nagy bajban van. Ami erős, hogy a kikászálódásukat még csak fel sem vezették rendesen, hanem nyugisan rászántak egy epizódot a helyzet ismertetésére és arra, hogy a karakterek ezt miképp viselik. Sőt, még egy új bonyolítást is behoztak a premier végére.

The secret is eating the evidence!

Lehet, csak azért látom ennyire jónak a premiert, mert a szokásos humor mellett, Tim Meadows kannibál karaktere zseniális volt, még a heti Chelsea Peretti-adagunkat is megúsztuk, ami nekem mindig jót jelent. Nagyjából ő van a legrosszabbra megírva a csapatból, olyan mintha egy 50 éves próbálna fiatalos lenni.

Gondolom, nem meglepő, hogy simán maradok. Mondjuk az epizódcímeket elnézve mégsem fognak sok időt az új helyen tölteni a hőseink, de talán nem az lesz annak a vége. Vagy kitalálnak valami új átívelést? A lényeg, hogy az eddigi teljesítmény alapján simán bízok a készítőkben.

8 hozzászólás Ne habozz!

Popeye - 2017. 09. 28. 14:30

én még mindig nem mondanám viccesnek a BNN-t. utálom, amikor másodperceken keresztül magyarázzák pl, min kellene most nevetni (Peralta). talán a két dagi, aki valamilyen szinten vicces.

Riddler - 2017. 09. 28. 17:16

Rosa

goodjohnwin - 2017. 09. 28. 18:14

Valami elromlott tavaly, pedig sokáig nagyon érdekes színfolt volt ez a sorozat… de azért most már kitartok mellette, még mindig jobb ez, mint a kismillió családi vígjáték…

abba - 2017. 09. 28. 20:36

Szerintem isteni a sorozat, mindegyik évad nagyon élvezetes volt számomra eddig, de megértem azokat, akikkel nem rezonál ez az egyedi hangnem.
A premier is remek volt, én speciel nagyon sokat nevettem rajta hangosan, de egyben a feszült, tragikus jelleg is erős volt. Kíváncsi vagyok, mit hoz az évad.
Nekem simán nézős. Nagyon is.

clegane - 2017. 09. 29. 12:28

szerintem is még mindig vicces a sori. jó volt az új rész is!

Candy - 2017. 09. 29. 21:38

Én imádom.Még mindig vicces.Évadonként kétszer is megnéztem :)

Ádám - 2017. 10. 10. 08:23

Én Chelsea Perettit is bírom! :) Nekem a kedvencem a TBBT mellett. :)

dzsoker76 - 2017. 11. 29. 12:41

%.évad 6.rész:Királyul nézett ki az a Nakatomi torony torta John McClane-nel.Akarok egy olyat!!!!!! :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz