login |

Délelőtti videó 4.: Vigyázat, gyerekkel vagyok!

2017. 10. 02. 11:00 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: hazai termék, vetélkedő, video,

A Vigyázat, gyerekkel vagyok! a TV2 tavaszi kellemes meglepetése volt, mind nézettség, mind pedig szórakoztató faktor kapcsán. És ehhez szokás szerint csak aranyos és jól beszélő gyerekek kellettek, meg pár hozzájuk tartozó híresség, akikkel el lehet röhigcsélni.

Az eredetileg hetinek tervezett műsor, hamar napi lett, és most is úgy folytatódik, aminek az ismert arcokból való kifogyás a veszélye, bár hamar megoldották, hogy ne csak anya/apa és gyereke szerepeljen, hanem unokák, unokatestvérek, vagy apák unokaöccsének az unokabátyjának a régi szobatársai is szerepelhessenek, illetve visszahoznak egy csomó mindenkit, szóval megvan a végtelenítés titka. Hosszú előzetes a tovább mögött.

1 hozzászólás Ne habozz!

Kati néni - 2017. 10. 02. 11:22

Youtube-on néztem. A formátum az egész jó, de brutál hosszú. Az egész műsort meg lehetne vágni 20-30 percesre, mert sok benne a sallang. Illetve a gyerekeket is kéne castingolni, mert kettőből egy nem működőképes. Székhelyi József kislánya nagyon értelmes figura, látni, hogy sokat foglalkoznak vele. A Bangó Margit dédunokával is jópofa. De azért nem kevés lebőgés is volt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz