login |

Pilot: Me, Myself and I

2017. 10. 03. 16:30 - Írta: human

8 hozzászólás | kategória: 2017/18, kritika, pilot-mustra,

Mommy’s song is psychokiller.

(A másik pilotkritikánk itt olvasható.) Még egy mosolygós pilot, mert… nem is tudom, ilyen komédiára vágynak az emberek, nem pedig jó poénosra vagy tényleg kreatívra? Ez a premier például olyan volt, mint valami független dramedy film kezdése.

A történetet csak röviden venném át: egy férfi életét látjuk 3 idősíkon át. Az egyik a gyerekkorát mutatja be, a másik a 40-es éveit, a harmadik pedig a 60 fölöttieket. A pilotban ezek között jó az adok-kapok, az információkat kellően adagolják, viszont el sem tudom képzelni, hogy ez tényleg hosszabban kifejtve is konzisztensen működhet.

Arról ne is beszéljünk, hogy a végén levő öreguras rész egy főbb szálat gyorsan ki is nyírt az egészből. Mármint csak pislogni tudtam azon, hogy a szerelmi részt látszólag le is tudták, hiszen akkor mivel lesz tele? Vagy csak félreértettem valamit?

Amúgy nem akarok teljesen negatív lenni, mivel még a három idősík melletti rohanós pilot közben is egész jól szórakoztam. Mondhatni rohadt aranyos volt a My, Myself and I kezdése, viszont elsőre a kissrác és a 40-es pasi szála bőven elég lenne, és akkor talán jobban el lehetett volna merülni a karakterekben.

De persze országos tévén elképzelhetetlen, hogy a pilotban ne legyen benne minden hozzávaló, így nem játszhattak olyat, hogy a 3 idősík kap 3 részt, és utána keverik őket. Vagy nem is tudom, mit kellett volna csinálni, de valami kreatívabb megoldást, mint ami ez lett.

Legyen a kezdés mondjuk 6/10, de ez a sorozat simán olyan, aminek adok még pár esélyt, mert ha a karakterek kibontása mellett az információkat sikerül továbbra is jól adagolniuk, akkor akár jó is lehet idővel ez a CBS-komédia.

8 hozzászólás Ne habozz!

Jughead - 2017. 10. 03. 19:37

Szerintem is rendben volt ez a pilot, voltak benne jó poénok, meg úgy egyáltalán jó érzés volt nézni. De én nem is emiatt maradok, hanem az NBA miatt. Nekem mint kosár fanatikusnak nagyon tetszett ahogy az életének minden pillanatát párhuzamba hozta a kosárlabdával, szóval én azokon tudtam a legjobbat nevetni. Mondjuk ez ebből a szempontból hátrány is, mert egy laikusnak talán ez nem jön annyira át, de erről már ők tudnak nyilatkozni..

winnie - 2017. 10. 03. 20:21

tök jó volt, amikor a “tesója” kijött lakers mezben. az meg még jobb, hogy nemegymást maró gyerekek lettek, hanem haverok.

human - 2017. 10. 03. 21:13

jaja, az h a tesók jóban vannak az nagyon jó amúgy tényleg

Rendex - 2017. 10. 04. 02:26

A kosaras részek már kevésbé voltak jelen a második részben, habár laikusként, lehet hogy egyes utalások ki is maradnak nekem :D

Egyébként szerintem egy szerethető, könnyed kis sorozat lesz. Biztosan maradok, amíg kitart a lendület.

Dave - 2017. 10. 04. 10:21

Kellemes how i met pótléknak tűnik. Moynahant is bírom.

Yooha - 2017. 10. 05. 17:19

Hát ez nekem nagyon bejött! Régen nevettem ennyit, mellette meg kellően érzelmes is volt.
Féltem, hogy a “Nagytesó” csak eljátssza, hogy jó fej aztán jól megszívatja, de úgy tűnik, tényleg bírják egymást.
Olyan meseszerű az egész, a tesó jó fej, mostohaapu is, majdnem összejön a jócsajjal, az Asztal, Ahonnan Nincs Visszatérés, a nördök lázadása és vicces bukása. (Ez a szál a legjobb)
Lehetetlen komolyan venni, nem is kell, ez így jó :)

winnie - 2017. 10. 09. 15:46

1×02: 5/10. Jé, a másik kedvelt pilotom is elég erőteljesen visszaesett a folytatásra… Oké, tiszta sor, hogy nem nevetős, hanem csak mosolygós a komédia, meg szívmelengető, de azért illene valamit azért olykor becsempészni a századik There She Goes-on kívül, mert ez így túl biztonsági játék és kiszámítható. Mondom ezt a 2. rész után.

Ez az étkezdés sztori, még a csavarral is elég semmilyenke volt. Oké, kedves, de ettől még elég tipikus. A jövő szál továbbra is messze a leggyengébb, a jelen pedig jópofa mind a baráttal, mind pedig a kislányával, de annál nem több, csak kedvelhető és jópofa.

Verdikt: még maradok, mert aranyos a sorozat, de ha a 4-5. rész is csak ilyen szinten fog mozogni, akkor sajnos felejtős lesz.

winnie - 2017. 10. 10. 10:56

1×03: ez megint aranyos volt, de még mindig nem nevetős. ami most nem volt baj, mert az érzelmes és az idősávok összekapcsolása elvitte a hátán a részt, de ezt sokáig nem fogják tudni csinálni, csak erőltetetten.

6/10

szerintem még maradok.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz