login |

The Last Man On Earth: kezdett a 4. évad

2017. 10. 04. 18:15 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: kritika,

Na, ez tényleg nehéz dió, szóval ez csak amolyan kibeszélő lesz az évadnak, hiszen a FOX-sorozatának egyre több rajongója van. Ja nem. Valamiért egyre kevesebb. Pedig komolyan mondom, érdekes valamennyire.

Szinte már nem is emlékszem az elejére, de most visszanézve teljesen az jött le, hogy drámaira megírt posztapok sorozatról van szó, csak épp idióták a szereplői. Így születnek a legsötétebb alkotások? Csak mert TandyPhil-ék most egy nukleáris esemény elől menekülve ezúttal a tengeren tévednek el.

Legalább nem egy helyben ülnek? Mondjuk a hajókázás tipikusan kevés díszletes szituáció, ami egy évadpremierben nagyon furcsa. De legalább micsoda vendégszereplő csatlakozott a gárdához kicsit hosszabb időre:

Talán az a legnagyobb baj, hogy itt is hiába történik egyre több minden, a szereplők csak butulnak? Mennyi minden történt már velük, ez az erőszakhoz való viszonyulásukon látszik, de azon kívül semmi máson nem. Ennél még Rick-ék önismétlése is több céllal van tele a The Walking Dead-ben, míg az itteniek csak… sodródnak.

Igazából simán lecsúszott ez a rész, és a morbid humorán el tudtam mosolyodni, de semmi olyat nem láttam, ami miatt visszatérnék hozzá. Nem pezseg, hiába az elszállt alaphelyzet és az, hogy párszor képes meglepni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz