login |

American Idol 16. évados zsűrije

2017. 10. 05. 18:15 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: kampány, reality,

Íme az ABC által a 16. évadra felélesztett American Idol zsűrije (Katy Perry, Luke Bryan és Lionel Richie), és a műsorvezető (Ryan Seacrest).

7 hozzászólás Ne habozz!

kulup - 2017. 10. 05. 18:27

Lionel Richie 68 éves. Néhány plasztikai sebész meggazdagodott rajta az biztos.

Thomas - 2017. 10. 05. 18:45

De örülök Luke Bryannek, egyik kedvenc énekesem! Meg persze Ryennek is:) Lionel közönbös, remélem, jó lesz, Katy meg passz, nem igazán szeretem. Csak az aggaszt, hogy mindhárman tapasztalatlanok zsűrizés szempontjából, érdemes lett volna inkább Randyt megszerezni Lionel helyett. De azért nagyon izgatott vagyok emiatt a zsűri miatt is, már kezdődhetne akár ma is tőlem!:)

winnie - 2017. 10. 05. 19:03

“Katy meg passz, nem igazán szeretem.”

az mtv-s awards műsorvezetőjeként nem éreztem, hogy annyira jó lenne, de csak volt valami casting annak ellenére, hogy őt stoppolták le először.

ThomastheBuzz - 2017. 10. 05. 19:48

8., 9., 10., 11. évadokat nagyon szerettem bár a 11. évadot agyon nyerte Phillip Phillips. Azóta sajnos nem tudtam nézni főleg mert a 8-10 évadokat adta azt hiszem akkor még az animax. Nem tudom a legutóbbi 4 évad hogy zajlott le, de amúgy az én zenei ízlésemhez, meg amit egy énekes tehetségkutató versenyekben szeretnék látni ott teljesült. Elsősorban az énekeseken a teljes hangsúly minden más csak körítés. A 12 évadot nem igazán szerettem nézni a zsűriben történt változások miatt ezért azt abbahagytam. A zsűrit az előző gondolattal ellenére is igazságosnak éreztem mindig sajnos a végkimenetel viszont a közönség szavazatainak köszönhetően rossz szájízt hagyott maga után két esetben is amennyire emlékszem. Gondolom ez az utóbbi gondolat köszönhető annak, hogy 15 évadig a FOX adta és ebből adódóan a Country énekeseket favorizálták a csatorna nézői/szavazói. A szavazási rendszer lebonyolításban igazságos volt viszont és szerettem a mentőöv megoldást is. Az utána lévő évadokat nem néztem és a 12.iket idő előtt befejeztem ezért azokat nem néztem végig, nem tudom azután mi változhatott. Kíváncsi vagyok mennyire befolyásolja a műsor megvalósítását az, hogy átveszi az ABC. Ha ugyanúgy megmarad tehetségkutató műsornak ahogy azokban az évadokban megismertem és szerettem, amiben a hangsúly az énekeseken van és nem egyéb amúgy egy tehetségkutatásban semmilyen szerepet nem játszó elemekben, gondolok itt machinációkra vagy politikai üzenetekre és még ki is gyomlálnák az igazságtalan végkimenetelt úgy lelkes nézőjük leszek.

makri - 2017. 10. 06. 07:29

Katy annak idején már volt vendég zsűri a The X Factor UK-ben, akkor szerintem kifejezetten jól csinálta, bár egy röpke adásról volt szó a válogatók tengerében.

winnie - 2017. 10. 06. 08:18

na, azt nem láttam, de utánanézek. persze nyilván más kell a műsorvezetéshez, és a zsűrizéshez

Malachi - 2017. 10. 06. 09:08

the original Ryan Seacrest type

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz