login |

MacGyver: kezdett a 2. évad – írta Lantaar

2017. 10. 06. 19:15 - Írta: vendegblogger

2 hozzászólás | kategória: kritika,

Rövid leszek, mert nem lehet sokat írni erről a premierről. Igazából felcserélhető lenne bármelyik első évados résszel, ami annyiból jó, hogy a minőség nem csökkent, annyiból pedig rossz, hogy évadnyitóként eléggé felejthető volt.

Kaptunk egy random részt, egy bevetés közben eltűnt és fogságba esett Navy Seal felkutatásáról, ami gyakorlatilag csak azt a célt szolgálta, hogy az új állandó szereplő, Isabel Lucas be legyen mutatva. Viszont annak ellenére, hogy a karaktere egészen érdekesnek tűnik, illetve van benne lehetőség, végig úgy éreztem, hogy egy kicsit túl erőltetetten próbálták szimpatikussá tenni.

Ezen felül kaptunk egy apró cseppet a Mac apja utáni nyomozásból, illetve azt is megtudtuk, hogy Murdoc még mindig szökésben van. Mindezek mellett a rész végére a csapat elfogott egy magas rangú terroristát, akit megtartottak kihallgatásra, így gyakorlatilag három félig-meddig átívelő szálat is kapunk ezekkel.

Összességében viszont nem hinném, hogy a rendszeres MacGyver-nézők csalódnának a premierben, viszont azt is garantáltan, hogy ez a kezdés nem fog új nézőket megfogni, sem tavalyról lemorzsolódókat visszahozni. 6/10.

2 hozzászólás Ne habozz!

bobi64 - 2017. 10. 09. 12:57

Ez harmatosan gyenge, nem mintha az első évad erősebb lett volna…

ravengirl - 2018. 01. 17. 13:40

Az első egy-két rész valóban felejthető volt, de szerintem most már egyre jobb lesz. Én nem bántam, hogy Cage kikerült (legalábbis egy időre) a képből, valahogy nem éreztem a kémiát közte és a csapat között, szóval még elgyógyulgathat tizenrészen keresztül.
A Jack-Macgyver közti, divatos szóval bromance nekem nagyon bejön, szerintem nem véletlen, hogy egy egész részt szenteltek a kettőjük közötti kapcsolat részletesebb bemutatására. Klassz volt a háborús visszatekintés, ilyen lehetne sűrűbben is. Szóval most már hétről hétre várom az új részeket, míg az első évadnál kb. két részben daráltam le az egész évadot.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz