login |

Délelőtti videók 4.: Észbontók 4. évad

2017. 10. 08. 11:30 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: hazai termék, vetélkedő, video,

Nem sok saját fejlesztésű vetélkedő arat sikert itthon (eleve nincs sok), de az Észbontók bejött nagyon a VIASAT3-nak, olyannyira, hogy jövő héttől napi rendszerességgel lesz látható az új szezon, ráadásul olykor celebekkel. (Sajnos nem a hülye választ adó “butaemberek” lesznek a hírességek, hanem azok, akik játszanak.)

A tovább mögött két promó és nagyon sok részlet belőle, amiknél hülye kérdésekre érkeznek még hülyébb válaszok. És… ez nekem még mindig nagyon kínos, pedig felhőtlen szórakozás kéne, hogy legyen. Oké, magát a játékot még mindig nem tudom értelmezni (meg kéne néznem egy részt?), és nem a fake butaválaszokkal van a gondom, hanem azzal, hogy nem viccesek. A castingolt szereplők maguktól próbálnak viccesek lenni?

4 hozzászólás Ne habozz!

Qedrák - 2017. 10. 08. 11:47

Töredelmesen bevallom, hogy a Tömény történelem mellett ez a másik olyan hazai produkció, amelyről nem értem, hogy miként érhetett meg egynél több évadot. Azt gondolná az ember mindkettőről, hogy jó-jó, egyszeri gegnek elmegy, de minden héten (pláne mindennap!) ezt nézni kissé túlzás.
Na jó, nem tagadom, nézni fogom. :)

sebien - 2017. 10. 08. 19:20

itt egyébként mi a koncepció? ezek amatőr színészek, vagy csak megjátszák, hogy ilyen ostobák? vagy nem tudják, hogy ebbe a műsorba jöttek és utólag szembesülnek vele? vagy egész egyszerűen csak az számít nekik, hogy szerepelhetnek, még akkor is, ha hülyét csinálnak magukból?

(egyébként a melyik a legrövidebb évszak kérdést szerintem ők sem gondolták át rendesen, mert nem olyan egyszerű, hogy 3 hónap mindegyik. legalábbis szerintem erre gondolhattak, márcsak “a hány méterről dobják a hetest”, meg “hány év van egy évezredben” kérdések miatt is.

ha nem szökőév van, akkor a tél, ami 90 napos, egyébként meg a tél és az ősz (91 napos). a tavasz és a nyár ugye 92 napos.)

zolkó - 2017. 10. 08. 23:12

Nem tudom hogy ezek között itt van e az, amit a tévében csíptem el, nem néztem meg ezeket, de amikor a csaj azt mondja, hogy: “Amikor a lámpát lekapcsolod, akkor a fény visszamegy a villanykörtébe:”

Hát na. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

winnie - 2017. 10. 09. 09:05

sebien: elvileg az lenne, hogy hülyék adnak válaszokat. de nyilván (idővel vagy rögtön) a casting során rájön a hülye is arra, hogy akkor kap pénzt és képernyőt, ha nagyon hülye lesz, vagyis adja a hülyét, és a készítő is, hogy jobb neki, ha tényleg nagyon hülye a hülye. szóval míg van nyilván, amikor tényleg hülye a hülye, egyértelműnek tűnik, hogy sokszor csak megjátsszák – ld. a hetesnél, és az nagyon, nagyon kínos.

nincs a megjátszós koncepcióval sem baj, mert a lényeg az, hogy viccesek legyenek, és a játékosok kitalálják, mi fog történni, de amikor nagyon rossz színész a hülye, vagy látszik, hogy erőlteti, akkor az egész összeomlik.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz