login |

Emlékeztető: Marvel’s Inhumans 1. évad + Az Amazonas aranya 1. évad

2017. 10. 10. 19:45 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: 2017/18, ajánló, Európa is létezik,

Ma. 21:00. VIASAT3. Marvel’s Inhumans – 1×01 (pilotkritika + magyar előzetes + szinkronhangok)
Ma. 22:00. VIASAT3. Guyane / Ouro – 1×01 (eredeti előzetes + szinkronhangok)

A Marvel új sorozatáról már elég sokat írtunk, az érdekesebbnek a francia Guyane mutatkozik, melyet pár hete el lehet érni angol felirattal, Ouro címen. Ezt mág nem sikerült elkezdenem, ezért íme a hivatalos magyar leírás:

Vincent, egy 20 éves párizsi geológushallgató, Francia Guyaná-ba utazik szakmai gyakorlatra egy aranybányászati céghez. Vincent a helyi arany kereskedő, Antoine Serra szárnya alatt gyorsan az aranykereskedelem sokkal jövedelmezőbb – és veszélyesebb – világába kerül. Serra-tól, aki szinte apaként viselkedik vele, Vincent megtanul mindent, amit tudnia kell az üzletről. Az újonnan érkezőket nem látják szívesen, így Louis, Serra jobb keze, ezt hamar világossá is teszi számára. Vincent és Serra új kutatásba kezdenek, tábort építenek és egy új aranybánya felfedezését tűzik ki célul. Azonban a feszültség egyre csak fokozódik közöttük és a brazil versenytársaik között, mely végül háborúhoz vezet. A dolgok még bonyolultabbá válnak, mikor Vincent felfedezi, hogy a mitikus Sarah Bernhard bánya nem csak egy legenda. Így kezdetét veszi a harc az Amazonas aranyáért a guyanai dzsungelben.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz