login |

Legends of Tomorrow: kezdett a 3. évad

2017. 10. 13. 19:20 - Írta: superpityu

52 hozzászólás | kategória: kritika,

Even vigilates have to pay their bills.

Nem gondoltam, hogy a rendkívül köhögős első szezon után sikerül összehozni egy rendkívül szórakoztató 2. szezont a sorozatnak, és ki tudja, miért, valahol abban sem bíztam, hogy esetleg a 3. évad kezdése jól fog elsülni. Tévedtem.

Szóval a Legends of Tomorrow jött, látott és győzött. Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire nem veszi komolyan magát ez a sorozat, és ez az, ami baromi jól áll neki, talán ezért is kedvelem sokkal jobban, mint a The Flash-t és a Supergirl-t. Ebben az epizódban is miket vállaltak már.

Szóval a fináléban rendesen megkavarodott idővonal és a paradoxonok miatt elég nagy káosz alakult ki a Földön, de gond egy szál sem, mert ezt a cliffhangert baromi gyorsan feloldották, ráadásul egészen jól. Na, de menjünk a spoilerekért a tovább mögé.

Rip új szervezete elkezdte eltüntetni a Legendák által okozott zűrzavart, aminek következményeként a bandát is feloszlatta, mielőtt még nagyobb galibát okoznának. Teljesen meglepett a húzás, de érdekes dinamikát adott az epizódnak, ahogyan próbáltak a szereplők visszatérni a rendes életükbe. 

Persze egyikük sem érzi magát otthonosan már a szürke hétköznapokban, ráadásul ismét előjön az, hogy ők csak ilyen kisebb rangú hősök, mindig van egy nagyobb arc, aki elhappolja előlük a sikert. Egészen addig, amíg Rory össze nem fut Julius Ceasarral 2017-ben.

Hőseink pedig kapva kapnak az alkalmon, hogy visszatérjenek a harctérre ezzel kivívva Rip engedélyét a további kalandokra. Persze ismét nem úgy történnek az események, ahogyan annak lennie kéne, és sikerül még nagyobb hülyeséget csinálniuk, de szerencsére az új csapat módszere sem vált be, így mégis Sara és a többiek mentették meg a napot.

Közben pedig egy nagyobb gonosz is meghúzódik a háttérben, akik ellen talán pont ez a szedett-vetett társaság fog beválni. Pluszban még Amaya kapott egy külön szálat, aki visszatért 1942-be. Nem is tudom, de nekem kicsit erősebbnek tűnt a cliffhangerben, mint korábban, lehet, hogy ez is a paradoxon következménye.

Amúgy baromi élvezhető epizód volt a szezonnyitó, tele hatalmas egysorosokkal. A csapat dinamikája működik, most még a Stein-Jefferson vonal is bejött, pedig általában ők húzzák le az epizódokat. Részemről továbbra is kötelező darab a LoT, még akkor is, ha sokszor borzasztóan idétlenül oldanak meg dolgokat benne.

52 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2017. 10. 13. 19:36

Egyetértek, messze ez a legjobb nyitány a CW-sek közül, idevéve az Arrow-ot is. Rengeteg jó kis poén volt. A 2. évad óta egyszerűen nem tud csalódást okozni nekem ez a sorozat mert tényleg úgy ül le elé az ember hogy nem vár igazán semmit épp ezért jól szórakozik rajta. Épp ez hiányzik az említett két másik sorozatból pl. Azok állandóan komolyan akarják magukat venni. Ráadásul mindig jön valaki új a csapatba ezzel is felborítják a rendet és ez is jót tesz a sorozatnak.

Mate815 - 2017. 10. 13. 19:42

Osztom az előttem szólok véleményét. Hatalmas fun volt az évadnyitó, a 4 DC premierből messze a legjobb!

Edrick - 2017. 10. 13. 20:00

“- Sometimes we screw things up for the better.
– That’s a good motto. We should use that.”

Ha olyan félkomoly-komolytalan tud maradni, mint amilyenné tavaly vált, akkor idén se lesz gond. Már pedig egy rész alapján nem volt gond részemről se :)

spyblat - 2017. 10. 13. 20:17

Egyetértés van részemről is. :)

Aldo - 2017. 10. 13. 20:40

Hozta a 2. évad színvonalát. Ripnek jól állt ez a MIB-féle sötét öltönyös, ügynökös, emléktörlős meló, végre kezdtek vele is valamit. Bár most már csak visszatérő szereplő lesz, így nyilván nem fog az összes részben feltűnni.
A legemlékezetesebb jelenetek ismét Roryhoz kötődtek:
Emlékszem rád, Vegasban kiraboltam a kaszinódat, meg amikor az ókori római pénzt bedobta az automatába. Érdekes lesz, hogyan szövik bele a történetbe Daminen Darkhot, mert elvileg ő is jön majd állandóra. Az évad fő gonosza is valószínűleg később derül ki.

Silver-sama - 2017. 10. 13. 20:51

Nagyon erőltetett és idegesítő volt Mick “poénkodása” az orrával, illetve a szerelő srácnak (Stein párjának lol) a drámája senkinek se hiányzott, de ettől (és pár apróság, ami szóra sem méltó..) eltekintve a legerősebb nyitányt hozta a 4-esből.
Remélem am az Arrow-ban lesz valami utalás arra, hogy Sara visszatért Star City-be, és 1 ideig normális életet élt :D
Szerkesztés: Na jó, azért még valami… Mikor tanulják már meg a készítők, hogy a heatgun ha tüzet lő, akkor meg is kellene égessen valamit?? (Ugyanez volt a coldgunnal is, az egyedüli, amit megfagyasztott, az Snart keze volt.) Emellett ha fel vagy vértezve, és egy kicseszett pajzsot tartasz magad elé, akkor egy kis láng nem fog felöklelni, mint egy bika, nem b@szódol háttal a földnek.
(Már ha írtam negatívat, írjam mindet.)

Tyberius06 - 2017. 10. 13. 21:20

Jó kezdés volt, az első évad végi kaszám, majd a jó vélemények miatti második évados dara után, gondoltam visszatérek hetiben. Flash-Supergirl kasza már egy ideje, az Arrow is visszatért, miután kaszáltam még a 4-dik évad végén, szóval csak ahhoz tudom hasonlítani, és arra köröket vert.
Heatgunon én is röhögtem magamban, hogy eldobálja az embereket, de még épp belefért.
Nekem azért kicsit sok volt ez a kispadra ültetés, meg ahogy úgy általában kezelték a csapatot Ripék.

heidfeld - 2017. 10. 13. 21:36

Emberek! Ez piszok jó volt!
MIB-féle ügynökök, meg a polgári életük…Jó, igen erős túlzás volt Sara, meg a melója, de jókat nevettem.
Mick, ahogy bedobta a római érmét, Áhh, feküdtem a földön a röhögéstől. Tinder kifigurázása megvolt? És Gideon profilképe? Nem győzték kapkodni a telefont… Csillagos ötös!
És még írhatnék vagy 20 sort, mert bőven lenne mit.
Egy valamit még meg kell néznem, csak még nem értem el. Ennek függvényében nagyon jó esélye van heti legjobbnak , 30, teljesen megérdemelten.

LaC - 2017. 10. 13. 22:10

Az másnak nem tűnt fel hogy a Caesart alakító színész már korábban is belebújt egy római tábornok ruhájába, azaz ő volt Marcus Crassus a Spartacus utolsó évadában (hatalmasat röhögtem mikor megláttam)
Apropó, “Your salad sucks!”

flydomi - 2017. 10. 13. 22:35

Talán a Flash 4-nek is sikerül ismét az első évad színvonalát hoznia?
Ha a LoT-nak sikerült,akkor reméljük,hogy flashnek is. :)
Kiváncsian várom,hogy lesz majd megint egy kis crossoverezés.

emese - 2017. 10. 14. 04:18

Most akkor én leszek a különvéleményes: szerintem vacak egy nyitány volt. A félkomoly-félig akciókomédiából átmentek teljes akciókomédiába. Rip és az Irodája nagyon túl volt tolva, egyáltalán van ennek a szálnak valami comic-os háttere? A hajót meg így leszerelni azután a kis romantikus affér után tavalyról elég hirtelen change of heart. Pedig én kezdtem abban bízni, hogy Gideonból lesz egy valós “android” végre. Most még Rory sem tudta megmenteni a helyzetet. Erősen gondolkodom, hogy kikerül nálam a heti nézősök közül.

jesustomer - 2017. 10. 14. 14:06

Hát ez nálam sajnos dara lesz úgy mint a flash, arrow és supnat is.. sajnos nagyon elhagyták a készítők azt az irányt ami jó volt. Snart amúgy nem lesz benne? SPOILER SPOILER

Stein is kilép, rip sincs állandóra berakva szóval nálam ez így off. Sajnálom de én már nem akarok ezekkel szenvedni. Max visszatérek félévadnál.

mSO - 2017. 10. 14. 18:40

A szövegek jók voltak, de sajnos az egész irtó gagyi. Főleg az, hogy miközben körülöttük kergetik a népeket a dínók, ők cseverészve sétálgatnak. Sajnálom Caity Lotz-t is, az Arrow-ban elég vagány volt Kanáriként, itt már csak egy festett cicababa, aki mátrixosan szét tud rúgni ellenfeleket. A másik: a fémember meg Jefferson jól meghíztak, ráadásul az előbbi az évadváltás közötti szünetben (bár biztos az időutazás mellékhatása).

DarkEagle - 2017. 10. 18. 17:06

Ismét jó kis rész volt. Amaya dolgot azt hittem lezárták de hál Isten még marad picit. Az IT utalás Micktől is zseniális volt. :D

A végén meg a nagy komoly zene meg a nagy big bad aztán mindenki nekiáll röhögni, azon én is szakadtam. Na innen látszik hogy így kell poénos sorozatot csinálni ami saját magán is tud röhögni. Ugye Flash? :D Ráadásul a drámai részek is mindig jól átjönnek mert nincsenek túltolva, ahogy a szerelmi dráma sem volt Amaya és Nate közt. Totál reális és valóságos volt. És nekik mégsem kellett hozzá psziciáter hogy szájbarágja mit kell tenni stb.

Jövőhéten pedig érkezik a várva várt nőci. Kíváncsi vagyok rá.

Ja és Mr Arrow stáb, tessék már leckéket venni LOT harci koreográfusaitól mert így kell harcot csinálni. Sara és a bige közt az a fél eprces harc intenzívebb volt mint az összes harc az Arrowban idén. :D

Mom - 2017. 10. 18. 20:01

-How about the North Atlantic Ocean? April 1912? I hear the Titanic had amazing food.
-Absolutely not. I refuse to set foot on the Titanic. Whoever built that ship ought to be shot.

Biztos hogy van egy millió ilyen meta poén, ami elkerüli a figyelmem, de ezt már szinte vártam :D :D Sajnálom is, hogy Stein lelép…

A rész végi röhögést DarkEagle-höz csatlakozva szintén nagyon tudtam értékelni :D :D Bár nekem az utolsó jelenet semmit nem tett hozzá, mert nem ismerem a képregényt sem és az előzeteseket sem szeretem megnézni, szóval nekem csak egy rendom arc volt, nem is túl fenyegető arc, de legyen, elhiszem, hogy ő lesz mind közül a legrosszabbik :P

DarkEagle - 2017. 10. 18. 23:01

Igazából utánajártam ki az akiről a rész végén említést tesz a varázslónőci de nem találtam róla semmit szóval nem hiszem hogy képregényes karakter. Legalábbis nem ezen a néven. Pedig azért eléggé otthon vagyok DC fronton.

Egyébként a Titanicos utalás tényleg brutál jó volt muszáj betenni a hét idézetei közé. :D

Mom - 2017. 10. 19. 17:36

Már bent is van :D

VvD - 2017. 10. 19. 17:54

Az biztos, hogy a legszórakoztatóbb CW-s sorozat idén. Hatalmasakat röhögtem én is a rész közben. Az, hogy folyamatosan emelkedett a “szintje” az anomáliának, miközben próbálják megoldani és folyamatosan elbasszák.. :D Ez valami hatalmas. Szerintem a többi Arrowverse sorozatot le kéne lőni és ezt a sorozatot kéne gyártani, mondjuk heti 4 epizódban. Ezen legalább lehet szórakozni.

David R. Blake - 2017. 10. 19. 18:26

Az idei nagy gonosz elvileg nem képregényes karakter, aki viszont az epizód végén kijött a vízből a XXI. századi Vixen nővére.
Központi karakter volt az animációs sorozat 2. évadában.

emese - 2017. 10. 21. 05:39

Ha a második rész is középgyenge lett volna, akkor kasza, de mivel elég jó volt, így még egy hétre maradok.

heidfeld - 2017. 10. 22. 13:05

Úgy emlékszem, durván egy millióval kisebb nézettség is volt, tán a folytatás is veszélybe került.. És milyen kár lett volna! Tényleg Top5. Hihetetlen, mennyire szórakoztató.
Repkedtek a beszólások: Kapott Salem, Superman, és a Titanic. Amilyen arccal mondta a professzor. Szó-szerint: Szőnyegen gurultam a nevetéstől.
Előzetestől tartottam kicsit, hogy nem lesz jó ez a cirkusz-téma, de tévedtem. Nagyon rendben volt. Mick és a bohócok, áhh…
Ezen kívül már csak a Supergirl maradt. Csak remélni tudom, hogy ebből is kapunk 23 részt!

jesustomer - 2017. 10. 22. 15:14

Na ez a rész nagyon jó volt.
Stein beszólása az elején és Ray az időmumussal .. yay. Tényleg ez élvezhető a legjobban a 3 dc sorozat közül amit nézek.

spoka - 2017. 10. 23. 10:19

Fogadok egy százasban hogy Ava Sharpe tutira a csuklyás nő a rész végéről.

A. - 2017. 10. 24. 18:24

hát ez..nem gondoltam volna, de jelenleg ez az egyetlen sorozat amit úgy érzem h nem kötelességből nézek, szórakoztat, kikapcsol, nem unom, kifejezetten hasznos időtöltés ebből a szempontból.

VvD - 2017. 10. 25. 20:43

Bazz. Nagyon régen nevettem ennyit sorozaton, mint most Nate drogozásán. Hát ez hatalmas volt :DDD

Rohadt jó, hogy ennyire nem veszik komolyan magukat a készítők. Egyszerűen szórakoztató.

A. - 2017. 10. 25. 20:52

Akartam kérdezni h mit szívnak az írók, hogy ennyire lazák lettek, de megválaszolták:)

Martialis - 2017. 10. 25. 22:54

Rory: -Prison break? [Thinking] I’m in!
XD
A múltheti titanicos idézet után ez is ütött. :D

Tyberius06 - 2017. 10. 26. 00:28

A “trip” az baromi jó volt. Újabb Prison Break idézet az első szezon óta, fasza volt, jót mosolyogtam rajta. Kiváncsi leszek, mit kezdenek az új karakterrel.
Egyébként jó kis rész volt, hozták a formájukat, csak épp az univerzumot nem fordították ki magából az akciójuk során… :D :D :D

Arcfej - 2017. 10. 28. 01:31

Sziasztok!

Ha én kaszáltam az Arrowt a 2. évad után, a Flasht pár rész után, és a Supergirlt azután, hogy a CW csatorna átvette, érdemes belekezdenem ebbe a sorozatba? Az a mondat keltette fel az érdeklődésemet a kritikában, hogy nem veszi komolyan magát. Ha nem nagyon moralizál a sorozat, akkor szívesen nézném, Szeretem a szuperhősöket és az időutazást is.

A. - 2017. 10. 28. 08:43

Arcfej: nekem ez az egyetlen DC sorozatom (a flashből letoltam azért 1 évadot kb)
A legendsből az 1. évaddal voltak gondjaim, nem is akarom bolygatni az emlékeket (a madáremberek!)
A 2. évad végére viszont sikerült megtalálni azt az irányt, ami szerintem baromi szórakoztató, ehhez kellett h a neccsebb szereplőket kiírják és új szereplőket hozzanak be, mert így most nagyon egyben van a társaság.
Moralizálás nincs benne:) Lendületes, szórakoztató, vicces, önirónikus, tényleg csak pozitívumokat tudnék mondani.

heidfeld - 2017. 10. 28. 09:04

Már a második évad elejétől is teljesen korrekt.
Ami a legutóbbi részt illeti: Ismét elkövettem azt a hibát, hogy közben enni akartam valamit..
Nem tehetek ilyet, mert a legváratlanabb pillanatokban kell nagyokat nevetni. Nate “spirituális” utazása, Rory beszólásai, reakciói..és még sok minden… Ám ahogy Ray megjelent a bárban… Elfogytak a szavak: Látni kell!
És a gyorsulás bemutatására ennél jobb példát nem láttam:D:D:D

Arcfej - 2017. 10. 29. 21:01

Akkor el tudom kezdeni a második évadtól? Onnantól kezdve is érthető?

Tyberius06 - 2017. 11. 01. 17:30

Arcfej: igen, a második évad eleje tökéletes belépőpont. Nincs sok kapcsolat a többi szériával, csak néhány karakter onnan lett átemelve, de teljesen jól működnek önállóan is ebben a sorozatban.

3×04

Akkor minden részben kapunk valami brutál filmes utalást most? :D :D :D E.T. hazatért, az baromi jó volt, mint ahogy a Delorean is és Nick hozzáfűzött kommentárja. Először tartottam tőle, hogy kicsit komolyabb rész lesz a kezdést követően, de hatalmas marhaság lett belőle.
És elkezdték megalapozni Victor Garber távozását is, nekem ez így sokkal jobban bejön és szebb is, mintha csak kinyírnák…
Egyébként kell is a váltás lassan, Vixen és az új csaj a mágikus képességekkel egyébként is az évad meghatározói lesznek gondolom és FireStormot én ide kevésnek érzem a jelen formában. Mondjuk Stein távozásával az egyetlen “komoly” karakterét veszíti el a sorozat, de ez lehet nem annyira baj…

heidfeld - 2017. 11. 03. 16:38

Teljesen elgurult a gyógyszer:D:D
Delorean, melegítők, E.T “megidézése”, az ügynökök “büntetése”.. Említhetnénk még sok dolgot.
És ismét Nate volt a legnagyobb. Próbált tekintettel lenni a barátjára, kényes helyzetben:D:D:D

Kitana - 2017. 11. 03. 20:26

Ezt a sorozatot receptre kéne felírni, borzalmas hangulatban ültem le a 3×04 elé, mégis végigvigyorogtam az egészet! :D

Így 4 rész után nagyon úgy tűnik, hogy a harmadik évad a második stílusát fogja követni, és milyen jól teszi! Az abszurd helyzetek, a rengeteg filmes utalás és a karakterek közötti beszólogatások nagyon szórakoztatóvá teszik a sorozatot, Stein szálával megvan a minimálisan kötelező dráma, az akciójelenetekből pedig épp elég van egy-egy részben. Remélem, a későbbiekben is marad ez a könnyed stílus, tökéletes kikapcsolódás heti 40 percre.

jesustomer - 2017. 11. 05. 16:07

Ez a sorozat remek. Nate az egyik legjobb karakter lett Rory mellett, meg úgy istenigazából Jax és Stein karakterein kívűl mindegyik oké, de mostanában Ray-Nate-Rory vonal nagyon adja. Ez az évad eddig abszolút veri az előző évadot, az a végére nagyon kusza volt és semmi tétje nem volt, de ez most valamiért nem érdekel.
Várom a
SPOILER!!!! firestorm szétválasztását. Úristen.

DarkEagle - 2017. 11. 07. 13:42

Remélem Action Figure ebből a cuki kis Dominátorból. :D Hatalmas pacsi a készítőknek amiért ennyire odateszik magukat. Szerintem tényleg ők is betépve írják a sorozatot. xD

Senki - 2017. 11. 08. 18:52

Nah kinek jutott még egyből eszébe a Fringe erről a részről? :D
Nem, nem csak John Noble volt a kapocs :D

Mate815 - 2017. 11. 08. 20:22

Darhk vajon, hogy került a múltba? Hogy, hogy működött a telekinézise? Egyszer sem mutatták a totemet ami az erejét adja.

VvD - 2017. 11. 08. 21:24

A készítők mit szívnak vajon? Ez a sorozat részről részre egyre nagyobb hülyeség, de vhogy mégis rohadtul szórakoztató. Azt mondjuk nem értem, hogy Darhk-t miért kellett visszahozni. Azért ő nem annyira karizmatikus és nélkülözhetetlen, Pl Malcolm-t sokkal jobban kedveltem.

Edrick - 2017. 11. 08. 22:05

3×02-05

Hihetetlen, hogy mennyire fun. Megvan a kötelező, de annál kisebb mennyiségű komolysága, viszont a maradék teljesen elszállt. És ez kegyetlenül jól áll neki. (A ’80-as évekbeli nosztalgiás részt a saját, őrült módjukon tökéletesen betaláltak, de ez a viktoriánus rész is elborultan indult, aztán egész jól hozták ki kevésbé komolyra a végét.) Örülök, hogy megmaradtak ezen a vonalon. Amaya visszatérését jól oldották meg, és Zari is beillik majd a csapatba idővel, de egyelőre ahhoz még nem elég kattant :D A Time Bureau-s dolgokat szintén jól kavarják, eddig jó antihősei az évadnak.
Stein-t szépen vezetik ki, Darhk visszahozására pedig szerintem lesz még válasz majd bőven, nem fogják csak úgy a levegőben hagyni.

Abszolút jó az évad, menjen ez így tovább

Arcfej - 2017. 11. 09. 02:22

hát…. Ledaráltam a 2. évadot, az elsőt kihagytam. Tetszett. De ezután ez a 3. évad nekem nagyon gáz. Két részt néztem meg eddig és nagyon erőltetettnek hat.

Arcfej - 2017. 11. 09. 04:00

Na jó, Nate hallucinációi igencsak jók voltak, és ez a 80-as évek rész is :)
Úgy látszik csak a szokásos. Nagy cliffhanger, amit aztán nem képesek normálisan feloldani, csak erőltetetten, és utána minden megy tovább, mint azelőtt. Heti esetek. Úgyhogy ha a cliffhangertől eltekintek, akkor tetszik újra!

heidfeld - 2017. 11. 10. 19:22

Féltem ezektől a misztikus sületlenségektől, de ha így adják elő, nagyon rendben lesz:D:D
Ahogy Darhk “harcolt”, közben italt kortyolgatott, de főleg a zene alatta.. Potyogtak könnyeim a nevetéstől. És Nate egyre lazábbra van írva. Határozottan jó volt Darhk segítője is.

jessm - 2017. 11. 10. 23:20

Nem tudom abbahagyni a Return of the mack hallgatását a rész óta
Darhk harcol , teljesen kész volt XD
Flash idei marha vidám hangcételét nem tudom meg szokni, de ennek a sorozatnak abszolút jól áll ez a sok baromság. Tényleg mintha totál beállva írnák a részeket.

Adamzget2 - 2017. 11. 11. 12:57

A kommenteket olvasgatva úgy tűnik én leszek az egyedüli akinek a 3×05 nem jött be annyira. Értem én hogy nem veszi komolyan magát a sorozat, sőt… még viccet is csinál magából de ez a zenés rész a harcnál nekem baromi erőltetett és béna volt, pont úgy mint a Flash zenés szivaros lassított ugrabugrálása. Darkh-ot meg nem értem miért nem felejtik el. 3x visszajött már kb és még csak nemis egy eget rengető veszélyes gonosz. Az arrowban még oké volt meg a gonosz trió a LoT 2. évadban de pff.. Szerencséjük hogy nálam Amaya elég eyecandy lett a 3. évadban. Mondjuk ennek még mindig jobban áll a kicsit erőltetett humor mint a Flashnek, de azért remélem nem mennek el abba a (számomra) szánalmas irányba amit az utóbbi Marvel filmek képviselnek.

heidfeld - 2017. 11. 11. 22:50

Darhk azért jön, mert sötét varázslatok mestere, illetve csak ide tudják betolni Coctantine-t, több részre. Pár részre érdekes, de nem vagyok vevő a misztikus baromságokra, hosszú távon. Viszont az évad ebbe az irányba halad, Costantine meg népszerű, és vélhetően sok nézőt hozhat.
Ez a 3×5-ös, harcos jelenet volt legjellemzőbb Darhkra, csak ugye a zene még nagyobbat ütött rajta. Megy is heti legjobb jelenetnek.
Egyébként ma újra néztem a részt, és Nate, Kristen Stewart elmélkedése csak most tűnt fel:D:D:D

DarkEagle - 2017. 11. 15. 01:00

Azrét azt tisztázzuk, ha tényleg azt akarják Darkhal amire gondolok akkor lesz itt durvulás rendesen. Neki itt tuti nem lesz főgonosz szerepe mint eddig, itt most ő csak egy báb. És ha jól tippelek és ez a Malus csávó az akire gondolok akkor merészet húztak a készítők. Az én tippem egyébként vörös hold meg egyéb dolog miatt Eclipso. Piros szem is megvan ugye hozzá és ahogy írtam kapcsolódok hozzá a hold. Nagyon remélem, hogy ő lesz az mert badass ellenség.

Egyébként remélem valahogy eljutunk oda hogy említik Shazamot elvégre Zari elég szorosan kapcsolódik a Shazam világához. Konkrétan annak az egyik főszereplője. Bár mivel a film ’19-ben jön nem hiszem, hogy lesz említés.

Edrick - 2017. 11. 15. 15:50

Említés nem, de valami kisebb kacsintás talán. Elvégre nézd meg, most is hogy odaillesztették a rész végére Themüszkirát :)

Amúgy megint jó rész volt, bár kicsit elmentek az altesti poénok felé, de annyira lököttek, hogy nem tudtam nem nevetni :D Darhk-kal kapcsolatban nekem még sok minden nem világos, de szerintem (remélhetőleg) ezt nem sokára orvosolni fogják. Két hét múlva crossover, előre várom, mit fognak alkotni ezek megint a többi szereplővel

heidfeld - 2017. 11. 15. 16:53

“Recon only! Nobody move on her!!”
Betegek ezek:D:D 3.12 másodpercet kellett tekerni vissza, annyira röhögtem/nevettünk.
Ritka, mint a fehér holló, hogy angolul nézzünk valamit, de nem vártunk a német, spanyol, magyar feliratig.
Courtney Ford/Eleanor, amúgy Brandon Routh/Palmer felesége “civilben”.

Cateran - 2017. 11. 17. 13:38

Hat…megneztem 3×06-ig….Ez valakinek bejovos? A vicces 1 dolog, de a szanalmasan gagyi mar mas….Idougynok, aki max fagyit arulhatna a kepessegeivel, mert 100%-osan nem terepugynok? Palmer, aki brutalisan jol hozza a 8 eves gyerek szintjet (semmi, de semmi kulonbseget nem lattam kozte es a gyerekkori enje kozt…ugyanolyan hipernaiv, erzelgos, szenilis barom…) Rip meg igy 2 evad utan mar hangyanyit bizhatna bennuk, plane, hogy szo szerint a semmibol huztak vissza a tudatat…(Gideon is jo sokat jelenthet neki, ha csak ugy otthagyta…) Rory, akit ugyan volt annyira intelligens, hogy megtanulja kezelni a jovobeli fegyvereket, urhajot, etc, amikor Chronoskent uldozte oket, de mostanra sikeresen lekuzdotte magat 1 30-as IQ-ju, allandoan evo/ivo idiotava….Arrol nem is szolva, hogy a 3. evadban is ugyanazokat a hiabakat kovetik el, mint az elsoben, pedig azert nem kvantumfizika az idoszabalyok betartasa..ehhez kepest orrba-szajba toljak a jovorol szolo infokat minden szembejovonek, illetve valtoztatgatnak az idofolyamon (lasd 6. resz..persze, rakjuk le Helen-t az amazonoknal..mi baj tortenhet, ha a tortenelem nem ugy zajlik majd, ahogy kellene?…Ertem en, hogy ujonc a csaj, de miert kell mindjart hulyenek is lennie? Darhk meg mar uncsi….o az egyetlen gonosz a kornyeken vagy mi?)

Mate4182 - 2017. 11. 19. 01:53

Cateran – ilyenkor van az hogy, fogadd el igy ahogy van. fogadd el hogy az emberek szeretik es sikeresebb mint valaha, te meg nezz mast :)
nem flegmazni akarok vagy vitat kezdemenyezni, de ha valami ennyire nem jon be, es raadasul se guiltypleasure se Stockholm syndrome nem all fenn (lasd az emberek nagy resze es a walking dead kapcsolata) akkor engedd el. Annyi minden mas nezni valo van
probald ki a : The Deuce cimu sorozatot. az komoly.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz