login |

Emlékeztető: Barátok és egyéb gubancok 1. évad + Halt and Catch Fire – CTRL nélkül 4. évad + Tanárok gyöngye 2. évad

2017. 10. 14. 12:00 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: ajánló, Európa is létezik, , ,

Ma. 12:45. TV2. Truth Be Told – 1×01 (pilotkritika + évadkritika)
Ma. 14:00. AMC. Halt and Catch Fire – 4×01 (eredeti előzetes)
Ma. 20:15. M2. Der Lehrer – 2×01
(vasárnap is)

A TV2 újabb egy évados kasza NBC-szitkomot hoz el – volt kommentelő, akinek tetszett, szóval nem kezdem el köpködni, de fájóan semmi extra volt számomra.

Fura időpontban, de folytatódik, vagyis befejeződik itthon a Halt and Catch Fire, mely a 80-as évek személyi számítógépes startjától eljutott a 90-es évekig és az internetig, miközben csendben az egyik legjobb sorozattá nemesedett.

Az M2 esti, német sorozatának az érdekessége, hogy nemsokára érkezik Nagy Ervinnel a magyar változata is. A fél órás szériát abszolút nem ismerem, szóval itt a kiadott szinopszis hozzá:

Stefan Vollmer elkötelezett tanár, de a szabályokat nem igen kedveli. A legnehezebben kezelhető diákokkal foglalkozik és sajátos módszereket használ a diákok megzabolására. Günther Rose, az igazgató, megkeseredett, rosszkedvű ember, aki nehezen viseli Stefan viselkedését. Az iskolába új tanárnő érkezik, Karin Noske, aki Stefan teljes ellentéte.

3 hozzászólás Ne habozz!

Marcipáncica - 2017. 10. 14. 21:09

A tanárok gyöngye nagyon kis cuki volt. A főszereplő szinkronhangja zavart csak csöppet, meg fogom hallgatni az eredetit is mert kíváncsivá tett.

Desmond Wallace - 2017. 10. 15. 08:42

Jó volt a Tanárok gyöngye.
Viszont nem az első, hanem a 2. évaddal indítottak, és három évadot vett meg belőle az MTVA.

annaaa - 2017. 10. 17. 09:04

Der Lehrer: cuki? Inkább eszement, őrületes (na jó, kicsit túlzok), leginkább csak kapaszkodtam! Engem megnyertek. De hogy ugyanezt magyar változatban … Tudják vajon hozni a színvonalat?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz