login |

The Flash: kezdett a 4. évad

2017. 10. 17. 17:10 - Írta: superpityu

88 hozzászólás | kategória: kritika,

This house is bitchin’.

Én nagyon szerettem volna adni a The Flash-nek egy utolsó esélyt, de egyszerűen képtelen volt élni a lehetőségével. Annyi minden lehetne ebben a sorozatban, amiért képes lennék szeretni, de sajnos egyre kevésbé hasonlít az első évadjára. 

Tavaly egyszer már elkaszáltam a sorozatot, de engedve a kíváncsiságomnak, csak feccöltem időt a felzárkózásba. De igazából arra akarok kilyukadni, hogy az évek során mennyire keveset fejlődtek a karakterek.

Gondolok itt a sorozat hősnőjére Iris West-re, aki még az első szezonokban tök átlagos volt, addig már tavaly is egyre többször volt irritáló, míg itt vagyok a 4. évad kezdésénél és nem nagyon találok rá szavakat. Nem számoltam már egy idő után hányszor kívántam neki fájdalmas kínhalált, de szerintem förtelmes amit ebben az epizódban leműveltek vele.

De nem, nem csak Iris nem fejlődik (vagyis inkább fejlődik, csak visszafelé), a többiek sem nagyon brillíroznak. Wally futkorászik, örül magának, benyögi párszor, hogy Team Kid Flash és ennyi. Joe hiába kapott maga mellé egy nőt, így sem tud több lenni, mint eddig.

Akit igazából kedveltem a premierben az Cisco, aki még mindig egy szerethető karakter, és Caitlin, akinek viszont a sztoriját megint sikerült visszaléptetni oda, ahol egy éve jártunk. De csak ennyi nem fogja nálam megmenteni a sorozatot, a népes gárdából két pozitív előjelú szereplő édeskevés. Mert hát Barry, a főhősünk sem teheti ki az ablakba, amit sokszor csinál. 

Ugrottunk hat hónapot előre az időben, elég sok dolog változott azóta, főleg a csapat dinamikájában. Iris főnököt játszik, Wally, Cisco és Joe pedig mintha csak sima gyalogosok lennének egy unalmas sakkjátszmában, Caitlin pedig megy a saját feje után, amíg nem kell a segítsége, hogy valami eszméletlenül gyorsan és nevetségesen feloldják a tavalyi cliffhangert

Adja magát a kérdés, hogy érdemes-e még aggódni a karakterek sorsáért, mert tudjuk már tudjuk, hogy a többi Arrowverse sorozat is milyen áldozatokat hozott a premierekben.

Igazából a 4×01 előrevetítette, hogy kivel kell idén szembenéznie a csapatnak, elismerem, hogy ez még abszolút érdekes is lehet a későbbiekben, hiszen végre nem egy újabb speedster lesz a főellenség, hanem The Thinker, akit nem lefutnia kell Barry-nek, hanem az eszén kell túljárnia. Legalábbis jelenleg így gondolom.

Elhihetitek, én akartam szeretni ezt a kezdést, de egyszerűen képtelen vagyok pozitív hangnemben nyilatkozni róla. Ha esetleg az évad kikupálódik, akkor visszanézek rá, de így, ebben a formában, nem vagyok kíváncsi a The Flash-re. 

88 hozzászólás Ne habozz!

- 2017. 10. 17. 17:31

Örültem, hogy kaszáltam a 2. évad fele tájékán. Többek között az ilyenek miatt is :D

Necridus - 2017. 10. 17. 17:34

Szanalmasan bena megoldast talaltak ki Barry elmejenek helyrerazasara. Ismet a nyalas szerelmes megoldast leptek meg, ami nagyon gyenge volt. A fejlodes hianyaval teljesen egyetertek. Szamomra viszont Cisco mar kimondottan idegesito. Az ilyen vicceskedo karakterek egy ido utan kiegnek, s inkabb lesznek irritaloak, mint mokasak.
Caitlin szamomra az egyetlen minositheto karakter ebben a sorozatban, illetve ha visszahozzak, akkor Harry Wells. A tobbiek nagyon elcsepeltek mar.
Inditvanyozhatok egy “The Caitlin Snow” musort a The Flash helyett? Szorakoztatobbnak talalnam

_Peter - 2017. 10. 17. 17:43

Hasonlóan látom mint superpityu, folyton megígérem magamnak nem nézem tovább a Flash-t, aztán csak megnéztem ezt is. Becsaltak azzal, hogy végre nem speedster ellenség lesz. Captain Cold is jobb volt régen Zoomnál, Savitarnál.

Pozitívumnak elkönyveltem Caitlin dögösre öltözött, és Cisco-t talán még a CW sem tudja elrontani.

Iris, Barry, Wally és Joe mind rémesek. Patty Spivot miatt még mindig tart nekem a gyász :) és Jesse Quick is hiányzik, de nem úgy Wally-val szenvedjenek.

Azt hiszem alapvető gondom mindig nagyot akarnak drámázni, az első évados könnyedebb humoros hangulatot jobban szerettem.

Alexforever - 2017. 10. 17. 17:47

Nekem továbbra is maradt a kedvenc sorozatom, messze az egyik legjobb a mai kínálatból.Bár tény, hogy azt hogy Barry megőrült túl hamar oldották meg, de attól még úgy szeretem, ahogy van, minden percét élvezem teljesen kikapcsol, beleélem magam, mintha én is ott lennék a szereplőkkel :)

Agent Coulson - 2017. 10. 17. 17:58

Nem értem ezt a sok negatív kommentet a The Flash-hez, a CW/DC-s sorozatok közül ennek volt a legjobb az évadnyitója a többin majdnem elaludtam. :D

winnie - 2017. 10. 17. 17:59

Agent Coulson: mindenki mást vár el, nyilván volt, aki megkapta, más pedig nem.

LaCRossE - 2017. 10. 17. 17:59

Thinker jól nézett ki.

Ezenkívül EHHHH.

Aredhel - 2017. 10. 17. 18:04

Abszolút egyetértek a kritikával. Már az előző évad is szenvedés volt. Most reménykedtem, hátha kezdenek vele valamit. Végülis az Arrow is felállt a sírjából. De nem.
:-(

Szaby59 - 2017. 10. 17. 18:10

Megkéne már ritkítani a szereplőgárdát és újakat behozni, mert Ciscon meg Caitlinen kívül egy értelmes/NEM idegesítő karakter sincs.

jesustomer - 2017. 10. 17. 18:30

What’s the next step?
I thinkin’
Nem mondod? Mivel te vagy a thinker bakker!
Röhej az egész sorozat..

vbalazs91 - 2017. 10. 17. 18:31

Sajnos egyet kell értenem a leírtakkal. Iris már az előző évadban is idegesített, és szurkoltam, hogy meghaljon, még ha tudtam, hogy úgysem fog bekövetkezni, de amit itt leművelt… az kritikán aluli. Legalább kétszer megállítottam a videót a rész nézése közben, annyira felbaszott.

Illetve ahogy feloldották a tavalyi évad zárását… botrány. Megint egy rész alatt lezavarták az egészet, semmit nem tudtak kezdeni azzal, amit az évadzáróban feldobtak, pedig az nem is volt rossz. És ez a megoldás is mi volt?

SPOILER
Azt mondja neki Joe, hogy Iris bajban van, és akkor egyből magához tér? Ez mekkora faszság már, hihetetlen.
SPOILER

Caitlin szereplése számomra viszont abszolút pozitív volt, és ez igaz Ciscóra is (nem mintha nála változott volna bármi), és Joe-val sincs gondom.
Velük szemben viszont Wally tényleg szar. Nulla karakterfejlődés, még mindig síkhülye. Ritka idegesítő és fölösleges szereplő.

Most Juliant eltüntették, pedig legalább új színt hozott a sorozatba, valakit most is be kéne hozniuk, nem ártana valami vérfrissítés. Gondolom, Wells valahogy visszatér, de remélem, valami értelmes megoldást találnak ki rá.

Egyedüli bizadalmam az új villainben van, mert a design fasza volt, és végre tényleg nem speedster lesz a főellenség. Csak hát Zoom is jól indult, aztán a végére rendesen elbaszarintották, és Szavitarból is jóval többet ki lehetett volna hozni.

noodles - 2017. 10. 17. 18:36

3.evad feleig birtam. megneztem az evadnyitot es sajnos nem javult a sorozat. cisco es caitlin jok bar jobb lenne ha nem kaptak volna kepesseget azota ok is csak a romlottak. a tobbiek meg hat mehhhh..iris a legrosszabb

Silver-sama - 2017. 10. 17. 18:44

Ezután a premier után csak egy kérdésem volt: Senki sem nézi meg, mit adnak ki a kezükből??!

Olyan buta, mint a… {találjatok ki valamit}

Volt a villain-nak egy jó húzása (aki egyébként mint mindig, sz*rul volt megírva), erre máris mindenki kétségbeesett, “jaj, úristen, vége a városnak”…
Oké, hogy kevés a játékidő, de azért ne legyünk már ilyen valószínűtlenül ostobák…

Nem bírunk az ellennel, oké, hozzuk vissza bolond Barryt… Kajak, Cickó frankón tudta, hogyan lehet kiszedni BA-t, de neeem, csak akkor kell, majd ha veszélyben vagyunk… Mert amúgy sz*rt se érdekli, mi van vele…
Ez egyszerűen olyan kegyetlen és embertelen volt, szinte meghasadt a szívem szerencsétlenen.

És akkor ugye a banális megoldást BA megkergülésére nekem is ki kell emelnem.

BA elméletileg “soha nem futott még ilyen gyorsan”, vagyis “soha senki”, de mégis 5 percbe telt neki utolérni egy repülő hulladékot {akit egy fémhulladék cipelt a hátán}.
Persze a kiütés megint szánalmas volt.

Caitlin nem hiszem el, UGYANAZT a marhára ÉRDEKTELEN, UNALMAS szálat kapja, mint tavaly… *facepalm*

Az egyetlen pozitívum tényleg csak a nem-speedster főgonosz.

Évről évre ugyanazt a sémát játsszák el.
Jönnek a random heti ellenek – a big bad küldi őket-alibivel. Van egy v két új karakter – egyik közülük tuti gonosz v áruló. Van új Harrison Wells. Van 3-4 boss fight, majd a fináléban a végső. Caitlinnek új pasija van. És a töménytelen párkapcsolati drámázások. Stb.

Az 1.évadban remekül működött. 5* (Y) Másodikban is ellőtték, éreztük, erőltetett volt, ám jól indult. Vége felé már kevésbé, de még mindig nem vészes. Módosítsanak a recepten, és jó lesz az. De nem! Copy&paste megint! K*rvára ráfáztak. Az egykor durván erős nézettség már a 3 millát is ritkán súrolta. A plot holeok és az arckapartató retardáltságok egyre orbitálisabb méreteket öltöttek.
Nem látják ezek a problémákat??! Nem is tudom, mit mondjak… nem igaz, hogy nem veszik észre, ha nem változtatnak, a vesztükbe rohannak…

DarkEagle - 2017. 10. 17. 18:44

Teljesen egyetértek veled, megint. Borzalom amit a Flash-sel műveltek a készítők az évek alatt. A vicc az egészben, hogy Barry abban a pár percben amíg elmeroggyant volt, több volt benne a potenciál mint speedster vagy átlag karakterként. És persze megint lehet megkövezni, hogy szappanoperának hívom a sorozatot de ilyen fordulatok lényegében csak ott vannak vagy a nagyon gáz országos tévékben, hogy egyértelműen valami PTSD-je van a szereplőnek majd valami hülye módon feloldják ezt és mindent elfelejt. Nyilván elő lesz még szedve ez a “This house is bitchin’.” dolog is, hisz nem tudom lehet csak én vagyok ezzel így de a jelek nagyon hasonlítottak a kryptoni íráshoz. Szóval tuti, hogy valami olyan eredetű és nem valami görög vagy hasonló ősrégi dolog lesz. Aztán persze lehet letudják annyival hogy Barry lényegében minden idővonalat megtapasztalt a SF-ban ezért hablatyolt itt pelenkáról meg a múltról.

Caitlin nagy kedvencem volt de mára ledegradálták egy semmitmondó mellékszereplővé. Pedig ebben a KF létben is mennyi potenciál lenne. Bár akivel lepaktált az nem olyan rossz karakter szóval meglátjuk mi lesz vele.

Cisco továbbra is csak az ügyeletes mindent megoldó.

Irist és a családját meg sem említem mert évadok óta azért imádkozok hogy beköszöntsön a házukban a jégkorszak. Nagyon felhúz ha belegondolok hogy Iris West a képregényben egy badass nyomozóriporter itt meg egy plázapics@ kb. A Kémiát inkább már nem is említem ami nincs közte meg meg Barry közt mert arról már kb mindenki tud csak az elvakult WastAllen fangirlök nem.

Tinkerer az egyetlen reményem igazából, hátha hoz valami új fényt a sorozatba. Bár a holnapi rész előzetes is eléggé jónak tűnik de meglátjuk mi sül ki belőle. Azt ígérték hogy visszatérnek az 1. évad szintjére. Meglátjuk.

Csabi - 2017. 10. 17. 18:44

Sziasztok! Hát vegyesek voltak az érzéseim a kezdéssel. Iris viselkedése nálam kiverte a biztosítékot amiért nem Ő tehet hanem a szerep. Ciscóval nincs bajom de Cait viszi nálam a pálmát egyrészt a karakter változás miatt és hát adtak neki egy kis nőiesebb öltözködést :)

Boci - 2017. 10. 17. 18:47

Eddig sok baromságát elviseltem a Flash-nek, még a tavalyi nyálaszást is. Bár ez szerintem az első évad óta a gyengepontja a sorozatnak, csak akkor még minimális volt. Reméltem, hogy az új évadra tanulnak belőle, hogy Iris és a nyál nem működik. Erre az egész első rész arról szólt. Nem vagyok egy kaszával fenyegetőző típus, de afelé tart a sorozat. Egyetlen mentőöv most, hogy nem speedster a főgonosz, emiatt még maradok, de nagyon dühös vagyok…

Mom - 2017. 10. 17. 18:57

A nyitás érdemi részéhez nem tudnék újat hozzáfűzni, de azért megemlítem a külsős jeleneteket a kamionnal, ami ugye a nosztalgiára apellált… Azt nálam nem élte meg, de legalább olyan csúnya green screen bedolgozást láttam, mint még soha életemben. Nem hogy ilyen költségvetés mellett, de szerintem talán még amatőr szinten sem. Egyszerűen estek le a szereplők a képernyőről. Nem tudom túl szakértően megfogalmazni,de rettenetes volt :D És a technológia az amit nagyjából utolsóként szoktam értékelni a sorozatoknál. Itt meg becsúszott első helyre. Ez mondjuk a részről is sokat elmond…

Puppa - 2017. 10. 17. 19:21

Ez borzalmas volt. Barry uncsi ráadásul évadzáróban elmegy most visszajön megőrül de egy perc alatt helyrejön… Én Iris mindig utáltam most máe annyira idegesített h az nemigaz. Ráadásul nem értem ő újságíró aki sose dolgozik az előző évadba is csak állt es nézett. Ja és amikor arról beszélnek hozzuk vissza életed szerelmét aaa nem hagyjuk ott. Pff

Joe meg 4 évadon keresztül néz nagy szemekkel es bölcselkedik uncsi.

Wally karakterének semmi értelme.

heidfeld - 2017. 10. 17. 19:32

Komolyan nem értem, egy nyitányon mit kell spórolni?
Pár nosztalgikus próbálkozás, utalás volt. Cisco beszólásai jók. Caitlin szála lenne érdekes, ám vélhetően hamar lerendezik.
Nagyon valószínű, hogy már nélkülem, mert a többi borzalom volt. Megy a levesbe a még tragikusabb Arrow társaságában.

mSO - 2017. 10. 17. 20:11

A Thinker az nem Metron – legalábbis eléggé úgy nézett ki?

Kitana - 2017. 10. 17. 20:49

Egyetértek a kritikával. Szerettem volna újra megszeretni a Flasht, de ezen a részen csak felhúztam magam.

Nekem a többséggel ellentétben eddig semmi bajom nem volt Iris karakterével (mondjuk nem is kedveltem), de ebben a részben kritikán aluli volt, amit művelt. Eleve nem értem, miért ő lett a főnök? Van a csapatban tapasztalt zsaru, tudós, szuperhős, erre ki lesz a góré? Az újságíró, akit eddig mindig csak meg kellett menteni…aha, logikus. Utána leordítja Ciscot, amiért meg akarja próbálni visszahozni Barryt, pedig miért is kéne ehhez az ő engedélye? Végül úgy dönt, elraboltatja magát, amit az egész rendőrség bambán álldogálva végignéz, élükön a saját apjával…

Az utolsó 10 perc pedig olyan kínos volt, hogy el se hiszem, hogy ezt komolyan gondolták.

Caitlin és Cisco viszont jók voltak, az ő jeleneteik tetszettek. Miattuk, meg Harry Wells várható visszatérése miatt megnézek még egy-két részt, de ha marad a színvonal, részemről vége, pedig nagyon nehezen kaszálok.

Mate815 - 2017. 10. 18. 08:11

Gagyi volt, botrány gagyi. A leggyengébb premier a 4 CW DC közül messze. Caitlin és Cisco az egyedüli értékelhető páros az amúgy förtelmes részben.

jesustomer - 2017. 10. 18. 08:39

Na ez most valamivel eredetibb volt, azt nem értem, hogy Kid Flash miért van ennyire mellőzve.. röhej.
De ez a thinker annyira gagyi, hogy hihetetlen.

LaCRossE - 2017. 10. 18. 13:06

Uhh, ez a rész kritikán aluli volt.

Emlékeztessen valaki, hogy miért nem kaszáltam még mindig? :P

DarkEagle - 2017. 10. 18. 15:46

Szerintem azért LaCRossE mert te is olyan mazó vagy mint én. :D

Egyébként néha felröhögtem volt pár vicces jelenet, aztán megtoldották a fölös drámázással meg látható jelével annak hogy Iris nem örül Barrynek mert már nem ő a vezír. :D Hiába mondja hogy ők egyek, baromira nem látszott rajta hogy hiányzott volna neki a csávója most meg hogy itt van elkezd blablázni arról hogy hogy képzelte Barry hogy csak úgy lelép? Mintha nem tudná miért kellett lelépnie. Komolyan ennyire ellenszenves női karaktert rég láttam már tévében. És még ki mer olyat ejteni a száján hogy ŐK a Flash. Mi van? Team Flash esetleg de a Flash az csak Barry. Annyira unom már ezt a házasok egyek. Nem baromira nem egyek, két külön személy ugyan úgy. Az hogy valakivel összekötöd az életed nem jelenti azt hogy azonnal eggyé kell válnotok és nem lehet saját életed, véleményed vagy bármid. Nagyon rossz ez a “kapcsolat” ami köztük van. A párkapcsolati tanácsadás dolog eleinte még poénos is lett volna de azt is elcseszték. Hiába nem megy nekik a poénkodás meg a lazaság már, túlságosan erőltetett. Egyébként @jesustomer, teljesen jó, hogy Wally mellőzve van mert kb annyi értelme van mint a többi családtagjának. Komoly érv nem szól mellette.

Caitlin és Cisco továbbra is totál átlagos. Gipsy nagyon dögös de ez a hirtelen jött romantikázás nem jött be még ekkora dekoltázzsal sem. :D Talán majd Danny Trejo visz némi életet ebbe a kapcsolatba.

Egyébként ez a tech Flash ruha nem lenne rossz de totál értelmetlen, mintha az új Pókember filmet láttam volna kb. Nyilván azt figurázták ki.

Thinker nem rossz karakter de remélem több szerepe lesz ennél idővel. Mert egyelőre olyan mint valami rossz robotzsaru.

Sajnos eddig nem túl meggyőző az évad.

Kiss53 - 2017. 10. 18. 17:49

Fuuu, ez a 2. rész ez valami borzasztó volt….
Iris minden képernyőn töltött perce nagybetűs BŰN. Se riporternek, se elérhetetlen szerelemnek, se mennyasszonynak nem volt jó, most pedig kiderült team leadernek se jó. Következő évadtól tuti hogy belőle is valami metahumánt csinálnak.
Sajnos legalább annyira túltolják a magánéletet mint anno az Arrow-ban. Csak itt Iris & Friends lesz a cím. :D

motch - 2017. 10. 19. 07:45

A rész nézése közben csak az jutott eszembe hogy ez teljesen úgyan az mint az előző évad kezdése. Van egy tök jó alapszituáció, amit akár részeken át lehetett volna folytatni, de neeeehogymár azonnal meg is oldották a problémát pont mint az előző évadban. A szereplők Catlin kivételével mind borzasztóan irritálóak még Cisco is mert valamilyen csoda folytán mindig van egy kütyüje ami segít és ezek a szóviccek, hányok. Ja és az az effekt… a szélerőműves üldözésnél hát én azt hittem hogy ez valami vicc, egyes zs kategóriás sorozatnak különb a látványa. Ez a kezdés szégyen volt a féltávba belenézek de már nem várok semmit.

Alexejevic - 2017. 10. 19. 07:46

Hát… Nem tudom menthető-e még ez a sorozat…Annyira nevetséges az, hogy görcsösen vissza akarnak térni a laza stílushoz, ami bénábbnál bénább szitukhoz vezet. Barry olyan, mint egy kezdő 5 éves idióta… Iris milyen alapon osztogat tanácsokat és milyen alapon főnök az újságírói végzettségével…?
Tudom CW… Kellenek a randik, kellenek a romantikus szálak. Engem ez az Arrow-ban sem zavart… De ez a párterápiás dolog, kifigurázva az eddigi szereplők halálát…Nagggyon gagyi. Egyszerűen nem tudnak mit kezdeni ezzel az egésszel. Caitlin is csak lóg a levegőben. Cisco hozza azt, amit eddig. West papa teljesen felesleges. És az a bosszantó, hogy valszeg még legalább 7 részig megy ez a drámázás Iris-szal, mert akkor jön a crossover és az a bizonyos esemény, amit már mindenki tud.
Thinker lehet érdekes…De az, hogy minden rész végén megmutatják fél percre, és minden részben ő uszít rá valakit Barry-re, kicsit uncsi…Remélem nem ez lesz a felállás…

VvD - 2017. 10. 19. 07:54

Egyszerűen borzalmas és kritikán aluli a preimer. Már nem is volt kedvem megnézni a tegnapi részt. Annyi logikátlanság, szappanopera és baromság volt benne, hogy percenként felröhögtem. Egyszerűen fájdalmas, hogy a kedvenc sorozatomból csináltak egy szappanoperás szenvedést.

Nem is tudom miért is nem kaszáltam ezt már. Nagyon nehéz megtennem, mert tényleg a number1 volt ez a sorozat két évvel ezelőtt, de nagyon nagyon közel kerültem most az éles fűvágóhoz..

Mate815 - 2017. 10. 19. 08:24

Nevetséges volt a második rész is. Adott két speedster jófiú akik olyan gyorsak, hogy az időben is tudnak utazni. Gyakorlatilag nem kéne legyen olyan probléma vagy gonosz akit ne nyomnának le 5 másodperc alatt erre jön egy ilyen random meta és simán kiüti Kid Flasht? Hogyan? Ha nem tudnak értelmes kihívásokat írni nekik akkor talán nem kellett volna behozni még egy szupergyors csávót. Kettejüknek kb 2 másodperc alatt kellett volna lerendezniük a meta arcot.

bobi64 - 2017. 10. 19. 10:14

Tök vicces lett. Izé…

Szentiványi Beatrix - 2017. 10. 19. 11:56

Nagyon jó alig várom a lányommal mindig a köv.részt😊😊😊😊szeretem

krigin - 2017. 10. 19. 15:07

Irist nem lehetne megmurdeltetni? Megjelenik a képernyőn és tuti, hogy a sorozat színvonala (ami eddig se volt magas) a béka segge alá esik….még egy rész és az ő hülyeségei, asszem kaszálom is a francba.
Nyírták volna ki a p@csába előző szezonban, máris jobb lenne a sorozat.

Silver-sama - 2017. 10. 19. 18:40

Az új rész szinte már jó volt XD De az biztos, hogy az egész 3.évadnál többet ért :D

Bálint - 2017. 10. 19. 19:45

Tökéletseen egyetértek superpityu kritikájával, viszont én adtam még egy esélyt, és milyen jól tettem, teljesen jó volt ez a második rész, szinte első évados. Irist még mindig utálom, mint a szart, de ebben a részben legalább megmagyarázták, miért volt olyan morci, és azt kell mondjam, érthető valamennyire. Remélem a szezonnyitón valami értelmes tesztközönség mondta, hogy elég lesz a hülyeségből és depresszióból, és végre visszatérnek az eredeti vonalra. Még ha az egy rész- egy metahuman lesz is a formátum, azt is elnézem már az eddigiek után..

Wall-E - 2017. 10. 19. 21:04

A 4×02 eseményeivel példázva szeretném megfogalmazni a problémát: A rész elején látjuk, hogy Barry feldobja a palacsintát, utána megcsinál egy csomó dolgot, és még kávéért is elmegy és visszajön és a leglazább higgadsággal simán elkapja a palacsintát.

Ezután pedig azt látjuk, hogy küszködnek egy részen át ezzel a sráccal. Gyakorlatilag úgy el kellett volna kapniuk, hogy a srác nem is tud róla, hogy kiütötték, odafut, leüti, vége. Vagy tegyük fel, hogy hihető (nem), de tegyük fel, hogy a kütyü elkészítéséig nem volt igazi esélyük, váratlanul érték őket az események, de amikor megvan az a kütyü, akkor Barry nem megáll előtte és elkezd vele beszélgetni, hanem megérkezik hátulról és aktiválja a kütyüt, vége, mielőtt a srác tudná mi történik. Vagy amikor Wally befut a házba és a srác már kereket oldott, nem megy utána, hogy megkeresse, pedig valószínűtlen, hogy pár száz méternél messzebb juthatott bármelyik irányba, ezt pedig elvileg pár másodperc alatt át tudná fésülni.

Ha nem Speedster az ellenfél (ez egyébként, amit taglalok, nem egy rossz érv arra, hogy nagyrészt miért ők voltak a főbb ellenfelek), akkor átgondolt írásra lenne szükség, valódi, hihető komplikációkkal, aminek köszönhetően csak nagy nehézségekkel oldható meg a probléma/veszély/ellenfél legyőzése. Például Captain Cold-nál még az első évadban nem volt rossz, hogy ártatlanokat sodort veszélybe és Barrynek arra kellett figyelnie (ez se állt meg sokszor a lábán feltétlen, de mindjárt egész más)…

Egészen hihetetlen lejtmenetet produkált a sorozat… a második évad első két harmadáig fantasztikus volt, csúnyán megtört az össze nem álló ‘kicsoda Zoom’ fordulatnál és onnan valami hihetetlen sebességel ívelt lefelé… és érthető, azért nem kaszálják sokan, köztük én sem, mert annyi pozitív érzést halmoztunk fel az addig tartó időszakban, hogy nagyon szeretnénk tovább szórakozni a sorozaton, és egyébként elnézegetem én még így is, de nem is tudom láttam e olyan sorozatot, ahol ennyire félrementek a dolgok.

És valóban, ez a rész tele volt humorral, de nem hozta azt a könnyed természetességet, amire korábban képes volt, a Silicon Valley-s poénkodásnál is azt lehetett érezni, hogy igen, írjunk bele poént, legyen vicces, volt tán Handmaid’s Tale szöveg is, abszolút nem érződött autentikusnak. Nehéz megérteni, miért alakult így az egész.

bobi64 - 2017. 10. 19. 21:26

Megnéztem mégegyszer. Régen röhögtem már ennyit egy képregény sorozaton. Az egészet ilyenre kellett volna csinálni az elejétől fogva. Nem azt a sok szenvedős, haldoklós, nyivákolós részt. Amikor erőltetik a komolysságot, tragédiát, drámát a történetben, akkor jobban kijönnek a hülyeségek is. Most nem figyeltem fel semmi olyasmire amiket itt jónéhányan felróttak a sorozat ezen részének.

kpeter - 2017. 10. 20. 00:30

remélem Irist felnyársalják a következő részben. Amolyan deadpoolosan kebabosan…

Vérnarancs - 2017. 10. 20. 06:11

Igen, a legnagyobb poén viszont az volt, hogy Cisco egy full tech ruhával készült, amivel Flash odamegy a biteket szabadon irányító figurához, mert biztosan nem veszi át felette az uralmat. Úgy voltam, mint Tony Soprano, mikor leeresztette a kedves felesége a medencéjét..mi a lóf..sz? Ez most komoly? A Flash a 2. évadtól lejtmenetben van, mindig adok esélyt, de minek?

idioty - 2017. 10. 20. 07:43

Köszi a kritikát. Már nem néztem tavaly sem, bár elvileg nem kaszáltam, csak nem volt rá időm. Az Arrowt sem néztem bár arról sok jó olvastam. Szóval köszi, így nem pocsék ólom az időm, ha a 3. évad után a 4. is … kezdődik…

Silver-sama - 2017. 10. 20. 13:33

Kivi vagyok egyébként, hogy ha így nézné valaki újra az 1.szezont, akkor vajon olyan “tökéletesnek” látná, mint anno?

_Peter - 2017. 10. 22. 21:54

Első évadra lehet érvényes az idő megszépíti effekt. :)
Én akkor is gyakran húztam a szám az Iris-Joe lelkizésre és egyebekre, mégis azért tetszett az évad mint Caitlin rajongó. Pl. amikor Barry-vel bulizni mentek. (Linda hova tűnt?) És érdekesebb ellenfelek.

A későbbi évadokban aztán unalomig fokozták a nyált és lelkizést, drámázást. Majdnem mindenkinek lett képessége. Az ismétlődő elemek többször: új tag a csapatban akkor gonosz, megint speedster ellenség aki tízszer megjelenik elmondja a monológot és eltűnik. Egyre gagyibb hetimeták. Wells mindig más karaktere, Patty, Jesse hiába tetszettek, eltűntek a semmibe. Iris-Barry szenvedés mellé behozták Wally egyedül is irritáló és akkor összehozzák Jessevel? Joe-nak, Harry-nek is valaki nőt, kit érdekel. Szappanopera lett belőle, ugyanazokat a kliséket újrahasznosítják más-más karakterrel a folyosói kiszaladás “majd beszélek vele” formátumban. Semmiből előhúzott megoldások az évadzárók feloldására. A mostani speedforce börtön feloldás, korábban a Flashpoint összecsapva…

Ezekhez képest visszasírom az első évadot, akkor is ha most előkeresném archívumból az első évad kibeszélőt, biztosan találnék olyan kommentet magamtól amiben panaszkodtam akkor is.

sunny97 - 2017. 10. 24. 00:06

Annyira jó lenne, ha Iris valahogy kikerülne a képből. Tőle idegesítőbb női karakter nincs.
Az utóbbi részben is letolja Barry-t, hogy a világ megmentését választotta helyetette. Plusz az 1. részben is Barry visszahozatala ellen volt…
Mindemellett játsza a főnököt holott ö egy újságíró. A fegyverrel a kezében is nagyon gázosan nézett ki. Anno H.R. is úgy volt ott, hogy nem igazán értett semmihez, de ő legalább bevallotta.
Nélküle sokkal jobb lenne a sorozat…nem lenne szappanopera beütése.
Ha nem sikerül javítani a helyzeten akkor kasza nálam. 😕

LaCRossE - 2017. 10. 25. 11:55

Ehh, tudjátok mit? A 4×03 egy ritka szórakoztató rész volt. :D

És még Kid Flash is eltakarodik a képből egy ideig. Amúgy sem volt sok haszna.

Chiplecsap - 2017. 10. 25. 17:41

Eggyet értek LaCRossE-al. De hozzá teszem hogy szerintem az első 3 rész után eddig nem roszs az véad, mintha fokozatosan térnének maguhoz.

Premier-t anno kissé középszerünek éreztem. Iris-tol ott a falat kapargattam, de Caitlin, és Kid Flash és Vibe, kifejzetetten szorakoztatott.

aztán 2 rész, Wally kb vissza került a szintjére, ami végül a 3. részben telejsedett ki.
Iris már kevésbé irritátl, de persze a végén a miért hagytál el, dumával, nah meg a “MI” vagyunk a Flash szöveggel azért csak csak elásta magát, és ujfent zat kivántam hogy valami Brazzer logoval elátod filmben jobban mutatna

De a 3. részben már elvislehető volt, helyenként vicces, hozzá teszem ez még a 2 rész párterápiás jelentei közt is voltak jo momemtumai , bár továbbra is azt álítom hogy nem igen van wesallen közt oylan egetrengető kémia, de elvislehető, pl msot a Templom jelnet megitn vicces volt.

Wally pedig, ahogy mondta, fel se tütn senkinek hogy nem voltma itt, alapon tényleg nem fér bele a csapatba, két dudás egy csárdában nem fér el, igy megy a gyerek, de nem is baj .

Föld 2 Wells pedig visszatért a legjob Wells szerintem, és az iylen gyönygszemek mitn a végén az a jelenet közte és cisco közt

Wells: Tartozom egy bocsánat kéréssel
Cisco : oké?
Wells : ez volt az
Cisco : Jah, oké.

XD imádom. Szoval összességében vissza tértek kicsit a Fellgood-osab sorozathoz, és ez jobban is áll nekik , a heti gonosz is kifejeztten érdekes volt, ráadásul ötletes hogy ezutal tényleg tökre nem számítot hogy barry gyors, mert sokra nem ment vele , a fö gonosz csajszi is elég vicces volt, a hanjga kicsit irritáló, de mégis uyg az ember szorakozott rajta, szoval eddig szorakoztató az évad.

gebe2001 - 2017. 10. 25. 19:38

4×03: Ez most bejött. Az elején kicsit soknak éreztem a poénokat, néhány erőltetettre is sikerült, de a rész második része nagyon tetszett. Izgalmas volt. Hazard meg bejött, az ő kis előzmény story-ja is tetszett. A végén meg imádkoztam, hogy Wally-t nehogy marasztalja valaki…ééésss NEM! Elment!!! Hála a jó égnek. Engem még Irisnál is jobban idegesített.

wondorog - 2017. 10. 25. 20:52

Tényleg szórakoztató rész volt most, egyedül Iris temetéses jelenete nem kellett volna, nem is tudom mikor irritált utoljára ennyire sorozatos női krakter, mint ő.

BalinT55 - 2017. 10. 25. 23:08

Rég volt ilyen szórakoztató rész mint a mostani :D Hazard nagyon cuki gonosz volt, de annál veszélyesebb, én konkrétan féltem hogy a csávó ne kapjon a szemébe egyet a szögbelövőbél a Jittersben :D Earth-2 Harrison is visszatért, végre megint nevethetünk rajta sokat :D Így tovább írók, még több ilyet kérünk :D

(Vajon 12 külön részes lesz ez az arc vagy lesz hogy egy részben több metát is felfedeznek? Csak mert ha részenkénti egy akkor elég lassan fogunk haladni, bár van idő rá)

_Peter - 2017. 10. 26. 13:40

2-3. rész végre szórakoztatott, végre nevettem! Amikor nem veszik magukat komolyan mennyivel jobb: Flash kész burleszk eltaknyolt az üveggolyókon, felfújódott a ruhája, megbilincselte magát, kiütötte magát. Azért tényleg jobb lenne magától is megoldana helyzeteket, mindig csak várja öten mit mondanak a fülére mit csináljon.

Caitlin és Gypsy eye candy
visszatért Earth2 Wells
elment Wally hurrá

Tele volt jó dumákkal, Wells breakup cube magyarázatán és a bocsánatkérésén borultam!

Silver-sama - 2017. 10. 28. 12:30

Na, elfelejtettem írni. Végülis mindent elmondtatok.
Wells visszatért, a feka srác lekopott (ki tudja, hogy hívták…), és Iris sem volt (számomra) olyan kibírhatatlan. Tudnék negatívumot kiemelni, de annyira nem szeretnék:)

senki - 2017. 11. 01. 11:27

nah ismét felfelé ívelőnek tűnik a színvonal, ez a mostani is jó volt :D
a vendégszereplő ütött :D

jesustomer - 2017. 11. 01. 11:49

Érdekes, hogy a 3. évad topicja is mennyire pörgött még az elején is, itt meg kb semmo pedig mindjárt 12 óra van.
Hihetetlen mennyire leromlott minőségileg a sorozat. Oké, nem biztos, hogy van összefüggés a két dolog között de azért na.
A TVD is ezt a színvonalat követte sajnos és a 5. évadtól csak szenvedés volt.
A mai rész egyébként fasza volt, nem tekertem bele. Végre van monológ az elején, az mindig vonzott valamiért.
Ez az új ellenség-nem ellenség is tetszik, kíváncsi leszek mi lesz Thinker-nek a terve vele.

Chiplecsap - 2017. 11. 01. 11:56

Ez a 4. rész is igen igen Fun volt, jo az évad eddig

Claire8310 - 2017. 11. 01. 12:17

Na ez a 4. rész remek volt. Az első ami igazából teljes egészében tetszett az évadból. Ez így jöhet és remélem Dibny is marad hosszútávra.

winnie - 2017. 11. 01. 12:24

jesustomer: szerintem elég sokan kiszálltak, ez is közrejátszik.

_Peter - 2017. 11. 01. 13:13

Jókat röhögtem megint ezen a gumiemberes részen is. 2-3 rész alatt magára talált a sorozat, visszanyúltak az első évados több poén és kevesebb szenvedés recepthez.

Are you the Flash? I like the Flash! Now I have to hate the Flash! :D

Panabakert imádom amilyen fejeket tud vágni.

flydomi - 2017. 11. 01. 14:30

Az 1 évad egy fenomenális alkotás.A 2-ik évad még tartotta magát,habár már az előjelek megvoltak,hogy valszeg rossz irányba mennek-fognak menni a dolgok.Ez a 3.-ik évadban be is bizonyosodott.
Érthetetlen,hogy miért kell ezt csinálni.Ez a sorozat többet érdemelne.
R.I.P Flash.

LaCRossE - 2017. 11. 01. 18:11

Újabb jó rész, kezdek reménykedni, hogy ez az évad nem lesz rossz. Elongated Man jónak tűnik eddig, Joe-ék “hülyéskedése” kellően idióta volt :D

DarkEagle - 2017. 11. 01. 22:20

Mivel itt is lemaradtam akkor szép sorban.

3. rész.

Borzalom volt. Nem tudok jó momentumot felsorolni, talán csak Joe beszólásán röhögtem fel a “This House Is Bitchin” amikor Cecille-el meg a szerelővel dumált.
Ja meg hogy Kid Flash lelép. Vicces mert pont azon agyaltam amíg ezek a majmok szenvedtek hogy miért nem szólnak Wallynak is hogy ugyan már fiam segíts már te is. Erre csak úgy lelép F2-re és erről senki se tud? WTF? Ez valami nagyon gáz volt. De hál’ Isten lelépett. Arról nem beszélve hogy ovisok írnak ilyen történeteket. És itt most Harryre célzok. Komolyan így hozzák vissza Wellset hogy a lánya nem kér belőle erre ő ideköltözik? Szerintem ha ilyen forgatókönyvet tenne le valaki a forgatókönyv író suliban a tanárja elé instant megbuktatná a francba.

Az egész egyébként olyan volt mint a világ legrosszabb és legerőltetettebb vígjátéka, kb mint egy Benny Hill komédia. :D

4. rész.

Ez sem volt sokkal jobb de messze jobb volt mint az eddigi részek. Nyúlánka nem volt rossz de Barry egy pontos kaphatott volna már egy pofont az egoista beszólásai miatt. Mégis milyen jogon dönti el ő hogy ki a hős és ki a gonosz? 3 éven keresztül b@szta el mindenki életét a saját önös érdekei miatt. Örültem hogy Caitlin kiosztotta a francba!

Gypsy faterja bejött de az is enyhén erőltetett volt. Bár a nevükön szakadtam annyira röhejes volt. :D

És így nagyjából ennyi, többet nem tudok hozzáfűzni a részekhez. Eddig nagyon gyenge évad.

jessm - 2017. 11. 02. 08:21

Nekem nem tetszett ez a hangulat, túl voltjátszva , értem ,hogy z volt a cél, de valahogy nem illett hozzá. Vagy a színészek nem tudták eladni. A supernaturalnak simán megy az ilyen váltás , itt meg csak kínosam érzem magam nézés közben.

Chiplecsap - 2017. 11. 02. 14:44

_Peter
Panabakert imádom amilyen fejeket tud vágni.

Shed - 2017. 11. 03. 09:37

Ez legalább vicces rész volt. Ha maradna ilyennek, akkor nem is lenne baj. Nekem tetszett hogy könnyedebb volt, mint az elmúlt 20 rész bármelyike.

flydomi - 2017. 11. 04. 13:57

Lehet,hogy a végén kiderül,hogy egy time remant Barry,mig az igazi bent van a speedforce-ban. :)
Nemhiába volt alzheimerkóros. :)
De aztán lehet,hogy megint egy szimpla logika bukfenc,ami már a sorozat részévé vált.
(hiába alkották meg a flash világ szabályait,azt simán felrúgják,ha érdekük úgy kívánja)

piszkosfred - 2017. 11. 08. 20:34

Ez az évad eddig lényegesen jobb, mint az előző volt, sokkal inkább benne van az első évados hangulat.
Nem hittem, hogy ezt fogom mondani, de idén a Flash nekem jobban bejön, mint az Arrow szenvedése.

texameter - 2017. 11. 08. 23:30

Sajnos két jó rész után egy kritikán aluli jött megint. Sosem szoktam kritikus szemmel nézni egy sorozatot, inkább élvezni próbálom, de az ilyen részeket, mint a mai, nem lehet.

winnie - 2017. 11. 09. 05:18

” Sosem szoktam kritikus szemmel nézni egy sorozatot, inkább élvezni próbálom”

ööö, wow:) ez nem úgy működik, hogy valaki kétféle szemmel nézhet sorozatot.

ez most komolyan ledöbbent: mindenki élvezni próbálja a sorozatokat (nem hirtelen más szemmel kezdi nézni, hátha kommentelhet róla valahova a neten). aztán, amikor megnézte és esetleg nem tetszett neki, leírja, hogy miért nem tetszett (hogy legyen alapja a véleményének), mert általában az ember tudja. ezt lehet nevezni kritikának. ami lehet pozitív is.

Mate815 - 2017. 11. 09. 08:16

Poén volt ez a rész szerintem. A csajok csinik voltak! :D

Wall-E - 2017. 11. 09. 18:52

Miért engedték el a mágneses metát? Tudnék még feltenni kérdéseket, de ez az egy is elegendő. (A rendszeres elképesztően ütődött dolgok mögött itt rejtőzik egy nagyon nagyon szórakoztató sorozat, ezért is bosszantó a dolog.)

Mate815 - 2017. 11. 09. 18:56

Wall-E: Adom, rendszeresen szemforgatós hülyeségeket hoznak de valahogy mégse tudom elengedni.

_Peter - 2017. 11. 09. 19:24

Rémesen bugyuta volt ez a rész. Girl power témában Jesse és Gypsy jobb lett volna Cecile és Felicity helyett.

Chiplecsap - 2017. 11. 09. 21:17

“Miért engedték el a mágneses metát? ”

Egyértelmüen azért mert vissza fog még jönni. Ha bezárták volna egy cellába akkor annak annyi, tul sok energia és törekvés kéen ahoz hogy jaj megszököt mikor nem figyeltünk stb. Igy Frost továbbra sem Killer , és van neki egy Nemezise aki vissza fog még térni a 9 , 12-13 és lehetséges
14 részben fog ujra megjelenni, ha hinni lehet Starbuck-nak XD Katee Sackhoff.

BalinT55 - 2017. 11. 10. 01:50

Most tényleg nem beszélünk arról hogy a DC Flash sorozata most konkrétan felfedte hogy nem csak Bruce Wayne, HBO és GoT van az univerzumukba hanem Hihetetlen Hulk azaz AZ EGÉSZ MARVEL UNIVERZUM IS? Mind=blown :D

handras - 2017. 11. 10. 13:37

Ennek a sorozatnak az évadokra vetített minőségi görbéjével kiválóan lehetne szemléltetni a szigorúan monoton módon csökkenő függvényeket matek órán.

texameter - 2017. 11. 11. 01:26

winnie: Lehet kicsit későn reagálok és már nem is fogod olvasni, de amire gondoltam (nem fogalmaztam ezek szerint jól meg, aláírom, késő volt) az szimplán az, hogy általában átsiklok mindenféle logikai, írói, színészi hülyeség felett, ha egy ilyesféle popcorn sorozatról van szó. Ezt is úgy kezdtem, de egyre többször érzem magam kínosan a részek közben, veszek észre olyan hibákat, amik régebben nem zavartak (vagy nem voltak, ami szintén a magasabb minőség jele lehet), mert egyszerűen már olyan szinten kirívóak, hogy a saját tűréshatáromat is átlépik és elkezdek elemzőként viselkedni egy sorozattal szemben. Hogy alapot is adjak, Iris egész karaktere borzasztóra sikerült ebben az évadban, számomra komolyan vehetetlen, a csapatdinamikába rohadtul nem illik bele az új szerepe. A másik a “tudom, hogy van benne jóság” féle mantrák, amik szintén jelen voltak a részben, ide vehető Barry kijózanodása is az őrületből, amely szituáció (elraboltatom magam, hátha a pasim nem lesz hirtelen őrült és megment) szintén jelen volt korábbi részekben. A harmadik és negyedik rész végre nélkülözte ezeket a dolgokat, ezért is volt dühítő, hogy visszahoztak megint ilyen marhaságokat és ezért írtam indulatból ezt a korábbi rövidebb kommentet ide, bármiféle indoklás nélkül.

winnie - 2017. 11. 11. 07:55

texameter: érthető, tiszta sor, köszi.

mondjuk szerintem ez olyan dolog, mint sportokban, a “nem szoktam a bíróval foglalkozni”, ami után vagy az jön, hogy “de”, vagy már eleve a mondattal utal arra, hogy gondok voltak. én legalábbis úgy vélem, hogy senki sem olyan, hogy nem törődik ilyesmivel, mindössze a küszöbünk van máshol. van, akinek hamarabb, van, akinek később üti meg azt a bizonyos szintet a “negatívum”, amit lát. én is úgy vagyok vele, hogy sokszor nem is izgat ilyesmi, máskor viszont valamiért az első perctől az utolsóig más sem tud foglalkoztatni. vannak ilyen triggerekek vagy nem tudom, amik nem azt jelentik, hogy immúnis vagyok a “logikai, írói, egyéb” hülyeségekre, mindössze máshol van a forráspontom, vagy lehet, hogy nincs is semmilyen skála, egyszerűen mindenki mindenre másképp rezonál.

Szula - 2017. 11. 12. 08:29

Lehet azt mondani hogy a jó 3-4. rész után beraktak egy kritikán aluli részt. Egy pozitív dolog volt a részben az hogy Caitlin rohadt jól néz ki Killer Frostként.
Azt meg komolyan kérdezem hogy mit is akartak ezzel a résszel kigúnyolni a feminizmust? Mert az hogy hogy van 3 okos nő és Iris elmennek akciózni azok után is hogy a nőci simán leverte Killer Frostot, úgy jött le hogy milyen ostobák ezek a nők, nem említve hogy még el is engedik a gonosz csajszit hadd folytassa a rossz dolgait. Ha faszik csinálták volna ezt ugyan ez lenne a véleményem csak ugye egész részben a feminizmuson volt a hangsúly amit a szereplők is többször szóba hoztak. Finoman fogalmazva is teljesen idióták lettek a döntéseik sorozata miatt a rész végére.

röviden-tömören - 2017. 11. 12. 20:05

Ez rémisztően gyenge rész volt.

A második évadtól még szerintem gond is volt, hogy futószalagon szállították a metákat – mostanra viszont semmi nem maradt. Csak érdektelen, egy rész harmada alatt lerendezhető azonnal elfelejtett senkik. A fennmaradó időben meg musical, monológként előadva..

Azon a feminizmust éltető(?) szövegen végképp fennakadtam. Annyira hülyeség volt, hogy az már valóságos.. És azért lenne ám feminista, mert meg akarta mutatni(!), hogy egy erős :-D független :-DD nő megteheti, hogy egy sztriptízbárban rúdtáncol! :-DDD

A befüvezett hiénaszerű nevetéssel felhagyott Joe nevű karakter helyében rögtön elküldtem volna asszony-pajtást Down-szűrésre, mert félő, hogy majd a közös gyerek is annyira fogyatékos lesz, mint a nagyobbik (sőt: a nagyobbak).

Malfoy ugye eltűnt, pedig jól játszott a sok tingli-tangli műmájer, bájgúnár mellett. Jessieért is kár. (Ahogyan korábban Willa Hollandért is). Killer Frost lenne még nagyon jó – és marha jól is néz ki; de mindig visszateszik a földszintre..

Nem tudom miért erőltetik Joe B-kategóriás famíliáját ZS-kategóriás faarcú színészekkel(?). Egyszerűen borzalmasak. Örültem, hogy a buta Kid-Flash eltűnt – erre behozzák a még butábbnak írt csajt.

Egyes fölé – a fölé Killer Frostért, meg Katee Sackhoff jó alakításáért.

DarkEagle - 2017. 11. 14. 20:47

Na jó, nekem most lett elegem. Valahogy kiszenvedem a crossoverig aztán szüneteltetem mert a tavalyi évad is szánalom volt de az ideit azt a “Hogyan ne írj történetet.” tanórákra kellene bevinni az ifjú író palántáknak.

Tényleg az egyetlen pozitívum Caity és Frost, annyira lepacsiztam volna vele mikor beoltotta Irist hogy nem vagyunk barátok. Erre az a majom megkéri hogy legyen a tanúja mert ugye lényegében nincs más nő ismerőse Irisnak. Ez ám az igazi BFF státusz. :D

Azt meg már nem is említem, hogy a poénoknak szánt dolgok mennyire erőltetett szarok voltak, nem is bánom, hogy elcsúsztam egy hetet, bár igazából azért hanyagoltam mert az ismerősöm mondta, hogy úgy érezte mintha fél év alatt nézett volna meg egy 40 perces részt és milyen igaza volt.

Végül pedig, az, hogy nincs egy badass női szereplő a sorozatban Caityn kívül mást nem bizonyít jobban, minthogy egy A4-es oldal megtelt volna vele annyiszor mondták hogy #Feminism. Muszáj ezt szájba rágni, ráadásul ennyire? Ez az írás legalja, ilyen írást a 99Ft-os filmben láttam annak idején amiket FreddyD mutatott be. :D

Egy szó mint száz, crossover után nekem határozatlan ideig kasza a Flash. A Nagy négyesből egyértelműen a LOT a legjobb, az Arrow idén közepes de jó, a Supergirl pedig kezd végre megint magára találni. Pedig ott is voltak feminista dolgok pl a heti részben.

DarkEagle - 2017. 11. 14. 21:11

Ja, amúgy ha megint ellövik a bitchingelő házat akkor nyílt levelet írok nekik az tuti. Egyszer poén volt sokadszorra már baromira nem.

nish - 2017. 11. 15. 18:50

Ez nagyon jó rész volt :D
és 2 hét a crossoverig

VvD - 2017. 11. 15. 20:26

Hmm. Én kaszáltam most ebben az évadban az első rész után. A hozzászólásokból úgy látom, hogy jól tettem :)

Chiplecsap - 2017. 11. 16. 07:20

Caitlin = 34-25-34 lol jo tudni XD

jo rész volt. A Flash ideén szorakoztato, egy-két félre lépés van, mikor nincs?! De eddig élvezem az évadot. Council of Wells – az sem volt semmi. XD.

Mate815 - 2017. 11. 16. 10:53

Nagyon jó rész volt! Council of Wells óriási volt, tiszta Rick and Morty :D Elongated Man is jópofa, Caitlin pedig gyönyörű mint mindig!

_Peter - 2017. 11. 16. 13:02

Council of Wells XD
Gumiember szuperhős ruhája :D
Caitlin _szívecske smiley_

heidfeld - 2017. 11. 16. 20:24

Gumiember ruhája:D Filmes dumák:D:D
6-ből 3 jó rész, nem rossz. A könnyed hangulat, érdekes meták, pár jó trükk, és jó poénok, utalások. Nem olyan bonyolult ez. Csak az Észak-koreai menekültek ötleteit, írásait kell a kukába dobni, Főleg az első, meg az előző rész forgatókönyvét.
7/10. Csak Wells volt túl sok..

Owerwild - 2017. 11. 19. 20:46

Hát srácok…
alakul, lesz valami íze, de hogy Iris-től egészen konkrétan ráz a hideg…
Kedvelhetőnek tartottam, míg volt egy élete, újságíró, fejlődik, stb…
de mikor is lett belőle vezető? Miért ő fogja össze a a nálánál hetvenszer okosabbakat? A baj az, hogy ezt a megkülönböztetett szerepet a színésznő se tudja érteni/eljátszani…

DarkEagle - 2017. 11. 20. 20:23

Legyünk őszinték, az egész rész azért volt egyedül jobb mint az előtte levő 5 mert Iris talán két mondatot nyögött ki összesen. Nem is kell neki ennél több mert egyből jobb a sorozat.

Egyébként kikerült egy 2 perces előzetes a crossoverhez, nagyon jónak tűnik de nagyon nem kéne bele Iris és Felicity. Pláne utóbbi a hülye menősködő dumájával.

Chiplecsap - 2017. 11. 21. 11:12

DarkEagle
ép azt fejtettem ki a crossower pormos hír alat, hogy nem tudom m ia fenét képzel magáro laz a szöke liba, hogy álandoan csak ugy bepofázik mindenkinek, ő nyomja a nagy dumát, mintha a ő szarta volna a spanyolviaszt. Tipikusan az a beszolok a bárban mindenkinek fenhordom az orrom, majd szolok a pasimnak hogy védjen meg, hu de utálo mezt a csajt XD

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz