login |

Délelőtti videók 3.: Black

2017. 10. 27. 11:30 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: Ázsia sorozatozik, video,

Random ázsiai sorozatokat nem szoktunk kiemelni, de a koreai Black-kel mégis ezt teszem, mert hetiben kezdett el felkerülni az októberi tévés premier után itthon is a Netflix-re. Az OCN sorozatát fantasy-thrillernek írják le.

A Wiki szerint a Kaszásról szól, akit törölnek a világ emlékezetéből, miután megszegi a mennyország szabályait, és beleszeret egy emberbe, miután emberi testet ölt. A Netflix-es leírás szerint “a Kaszás, egy nyomozó és egy nő, aki előrelátja a halál közeledtét élet és halál ügyeibe bonyolódik bele és az elmúlt 20 év rejtélyeibe. Passz. Majd lehet, hogy csekkolom az első részt.

Pár teaser videó, és hosszabb előzetesek, részletek a tovább mögött, bár angol feliratos anyagot nem találtam. Szereplők: Song Seung-heon, Go Ara, Lee El és Kim Dong-jun.

4 hozzászólás Ne habozz!

Mara - 2017. 10. 27. 19:13

Én láttam az első részt. Mivel nem olvastam előtte semmilyen ismertetőt, így azt hittem csak egy újabb halottlátós/nyomozós sorozat lesz. Ezért a rész végén kicsit meglepődtem, mikor a nyomozóból hirtelen egy kaszás lett. (Bár náluk is inkább a “révész” név illik a halál angyalára)

Binky - 2017. 10. 27. 20:41

Nagyon jó kis sorozatnak ígérkezik, bár a fenti leírásnak 4 rész után még nyoma sincs. Az 1. rész nagyon felvezetés, az alapján nem is lehet megítélni a sorozatot, inkább a 2. rész után.
Érdekes csavar a történetben, hogy a lány, aki látja, ha valaki meg fog halni, és látja a Kaszásokat, egyetlen dolog tudja ezt a képességét elfedni, mégpedig a fekete szín. Ezt a Kaszásunk, aki egy meghalt nyomozó testébe költözik, hogy megtaláljon egy szökött lelket, felfedezi és, hogy ne bukjon le előtte, mindig feketében jár, innen jöhet a sorozat címe is.
Az 1-2. rész indavideon is fent van magyar felirattal.

winnie - 2017. 10. 27. 20:48

Binky: igen, ettől féltem, hogy nem nagyon fedi le…, ehh, azért is írtam két helyről. na, akkor azt hiszem, hogy én is meglesem.

Binky - 2017. 10. 27. 20:57

winnie: mindenképpen ajánlom, hogy nézz bele, bár eléggé hosszúak a részek, az 1. majdnem 1,5 órás, a többi, úgy 1 óra 15 perc, de az OCN sorozatai egyébként is elég jók szoktak lenni, főleg thriller-krimi vonalon. A másik jellemzője a koreai sorozatoknak, hogy általában 16-20 részes, és lezárják a sztorit, nem húzzák el 6-10 évadra, vagy ameddig lehet nyújtani a rétes tésztát. kapunk egy kerek egész történetet.

A Black pedig sztem a 5. résztől fog beindulni, ugyanis a 4. rész végén állnak össze nyomozni a csaj és a Kaszás.

Az 1-2. részhez magyar felirat is készült már.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz