login |

Amazon-pilotok: a 8. hullám résztvevői

2017. 11. 14. 16:50 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: hírek, video, , ,

Pénteken, azaz 11.10-én megérkeztek az újabb Amazon-pilotok, amiknek berendeléséről a nézői vélemények alapján döntenek majd. Mindezt tették nulla hype-pal, de azért én mégiscsak írok róluk.

Először a tovább mögött van egy videós ajánló a 3 pilothoz – itthon nem kaptuk meg őket… A sorozatok a Sea Oak, a The Climb és a Love You More – előbbihez az össznépi előzetes után 5, utóbbi kettőhöz pedig egy-egy részlet is dukál.

Három komédiáról van szó:

  • Sea Oak: készítő: George Saunders – saját novellája alapján egy szelíd, munkásosztálybeli nőről, aki meghal egy betörés közben, majd pedig elégedetlenségétől vezérelve, dühősen visszatér holtaiból, hogy azt az életet élje, ami sosem adatott meg neki. Főszereplő: Glenn Close.

  • The Climb: készítő és főszereplő: Diarra Kilpatrick, saját tapasztalatai és detroit-i felcseperedése alapján két barátról, akik egy zsákutcának tűnő munkát végeznek, és netes hírnévre vágynak, pedig nem nagyon értenek semmihez, pusztán vagányok.

  • Love You More: készítő: Michael Patrick King, Bridget Everett, Bobcat Goldthwait – King lenne a showrunner, utóbbi rendez, Everett pedig főszereplő. A helyszín New York City, a főhős egy nagydarab és harsány fiatal nő, aki oda van a jó borokért, amik hatására olykor nagy hibákat követ el a férfiakkal kapcsolatban. És ezek mellett egy fiatal felnőtt Down-kórosokkal foglalkozó intézményben is tanácsadó. És olykor, amikor ki kell állnia a “kis emberekért”, ez fantázia rockos musical számokban valósul meg

Íme az eddig hullámok: a berendelteknek már elérhető (vagy elérhető lesz) a teljes szezonja, a passzoltak esetében csak a pilot. A linkeken a kritikák.

6 hozzászólás Ne habozz!

Komikaze - 2017. 11. 14. 17:58

Nem hiszem el, hogy a 7. hullámból az Oasis még mindig nem került berendelésre, nagyon drukkolok neki.

zso17 - 2017. 11. 14. 18:14

Én úgy tudom hogy a Patriot kapott második évados berendelést

todie - 2017. 11. 14. 18:19

Komikaze: +1 !

bvr - 2017. 11. 14. 18:48

Én az Oasis-t sajnálom hogy semmi hír, pedig már a pilot után néztem volna rögtön tovább :)

Deny - 2017. 11. 14. 20:38

A Z is kaszát kapott nem? Rémlik, hogy berendelés után nyírták ki.

winnie - 2017. 11. 14. 20:57

igen, a 2. évadot visszamondták.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz