login |

Délelőtti videó 3.: Gone

2017. 11. 14. 11:30 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: Európa is létezik, video,

Az Absentia után itt a következő nemzetközi koprodukcióban készült, angol nyelvű, amerikai sztáros krimisorozat. Míg az izraeli gyártásban készített Absentia AXN-es, ez egy francia-német produkciónak tűnik az RTL-től és a TF1-tól – ami a világon először, úgy látom, hogy az ausztrál Univeral Channel-ön került bemutatásra tegnap.

A sorozat Chelsea Cain regénye, a One Kick alapján készült Chris Noth, Danny Pino és Leven Rambin főszerpelésével. És emberrablós nyomozós dráma lesz. Bővebben: egy híres gyerekrablási ügy túlélőjéről és az őt megmentő FBI-ügynökről szül. Előbbi elhatározza, hogy többé nem lesz áldozat, harcművészetet tanul, lőfegyverek terén képzi magát, s idővel az ügynök egy emberrablásokkal és eltűnésekkel foglalkozó különleges egységhez hívja őt dolgozni, ahol egy korábbi katonai hírszerzővel dolgozik együtt.

A világ legunalmasabb előzetese a tovább mögött, de gondolom, a koncepciót volt hivatott eladni. További szereplők: Andy Mientus.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz