login |

Milyen legyen a Star Wars-tévésorozat?

2017. 11. 14. 19:05 - Írta: human

25 hozzászólás | kategória: a hét kérdése,

Ha már írtunk róla, hogy a Disney 2019-ben induló streaming szolgáltatására nem csak a stúdió filmjei költöznek, hanem élőszereplős Star Wars-sorozatot is fognak rá csinálni, akkor adja is magát rögtön a kérdés, hogy milyennek örülnénk? Ugye sok mindent kidobtak a kánonból, hogy aztán valamennyire visszahozzanak ötleteket belőlük (ld. Thrawn a Star Wars Rebels-ben), szóval

Miről szólna álmaitok Star Wars-sorozata? Valaki a mostani filmekből kapjon spinoffot? Vagy egy régi regényt dolgozzanak fel? Esetleg egy játékra, talán pont a KOTOR-ra épüljön?

25 hozzászólás Ne habozz!

DarthMalgus - 2017. 11. 14. 19:16

Old republic jöhet minden mennyiségben!!!!
Persze csak ha minőségi feldolgozás!!
Vagy az első sith törzs ,mandalori háború szinte korlátlan lehetőségek vannak benne csak könyörgöm menjenek vissza pár ezer évet akár 10 ezret is ne megint az legyen hogy 20-30 évet ugrunk a 9 rész után!!

DarkEagle - 2017. 11. 14. 19:17

Egy szó: JÓ! :D

Kissur - 2017. 11. 14. 19:33

Szerintem legyen heti nyomozó sorozat! CSI:Jakku :D

Hegedda - 2017. 11. 14. 19:34

Egy kérésem lenne, ne legyen a prequel sequeljének a rebootjának spinoffja. :D

Komolyra fordítva az erővonalat:
Időben valahol a Köztársaság elbukása idején kellene kezdeni, az Ellenállás kialakulása-fejlődése jó alapanyag lehetne.

Eddy21 - 2017. 11. 14. 19:36

Mondjuk rábízhatnák azokra akik az Old Republic átvezetőit készítik. Azokba a 6 perces videókba több eredetiség és ötlet van, mint az új Star Wars mozik bármelyikébe.

Brynden Rivers - 2017. 11. 14. 19:38

Ez nem kérdés, ilyen legyen :)
https://youtu.be/NuNvCOUy1Ts?t=10m45s

Még jobb lenne ha Revanról szólna, de ez sajnos lehetetlen.

A lényeg hogy ne megint a Skywaker-éra alatt/előtt/után játszódon (a fiatal Han Solo film is mekkora rókabőr-húzás), hanem több ezer évvel korábban, a Régi köztársaság idején.

Hegedda - 2017. 11. 14. 19:42

Az X-wing könyvek is jók lennének.

Edete - 2017. 11. 14. 20:01

Aayla Secura sorozatot akarok. Lehetőleg alvilági környezetben, tele meztelenséggel, fajok közti erotikával, meg halálpálcákkal. Sok halálpálcával.

sidewinder - 2017. 11. 14. 20:03

Szerintem az eredeti terv lenne a jó!Csempészek,bűnözők,tolvajok,csillagközi maffia :)
!

Thorongil - 2017. 11. 14. 20:28

nyomozós sorozat egy random wokkie nyomozóval és Jar-Jar Bings mint tanácsadó, ahol teljesen jelentéktelen ügyek után nyomoznak, pl űrgyorshajtás,tilosban parkolás…

levadász - 2017. 11. 14. 20:50

az fontos hogy 18+ legyen és ne legyen semmi köze a klónháborúkhoz
de van egy olyan érzésem hogy csinálnak valami korhatár nélküli fiatal Yoda sztorit

szóval legyen benne sok sith meg űrlénycsöcs, szóval egy ilyen Trónok Harca Star Wars köntösben kaliberű sorozatot szeretnék :D :D

anti234 - 2017. 11. 14. 21:03

Én a legjobban annak örülnék, ha egy jedi útját követnénk végig a padawan korától egészen addig, amíg neki lesz padawan-ja, szerintem nagyon érdekes lenne, de egy sötét tónusú alvilági story is nagyon tetszene.

A lényeg, hogy jóval a filmek előtt játszódjon, és az számomra már félsiker lenne. :)

shanuss - 2017. 11. 14. 21:16

Mindenképp Old Republic!!!!!!!!!! Vagy egy jedi padawan élete a klomhaboru alatt röviden majd a 66-os parancsot hogy élte túl. De mindenképp egy Old Republicot neznek meg

Avera - 2017. 11. 14. 21:18

Jó lenne már egy vérbeli mandalóriai sztori, a közösségről, az életükről, hitvallásukról, mondjuk egy fejvadász szemén keresztül (így jöhet az epizodikus stílus).

Vagy állandó társakkal vagy mondjuk szólóként indulva, de a pilotban kapott új társsal – amiből lehet romantikus szál, lehet “buddy cop” felállás, stb. – bázisként működő hajóval, legalább annyi poénnal, mint a TOR univerzum mando fejvadászai és persze az örök tipródással a pénz/becsület között.

A célpontok között lehetnek jedik, sithek, huttok, droidok, stb. standard kánon lények – igy kvázi a teljes SW univerzum is megjelenhetne (lények és helyszínek is) a sorozat egy-egy részében, hogy ne legyen panasz.

polovcev - 2017. 11. 14. 21:27

Én egy ismert univerzumon túli sorozatot szeretnék. Verődjön valami csempész pl. a Chissek közé- ala Zahn- és próbáljon meg ott boldogúlni, túlélni. Akkor gyakorlatilag bármit bele lehetne vinni, mert nem ütközne a fősodorral és az ismert SW történelemmel. Ugyanakkor ellehet benne dobálni utalásokat az aktuális politikai viszonyokról, jedi-sith szembenállásról stb.

perelli - 2017. 11. 14. 22:27

Szerintem a Halálcsillag tervét kellene eljuttatni a lázadókhoz.

mSO - 2017. 11. 14. 23:34

Vagy Palpatine fiatal klónja vadászik Rey gyerekeire

juhaszvik - 2017. 11. 15. 07:32

Alapból ezekre a kérdésekre mindig az a válaszom, hogy mindegy (= a halálcsillag vécés nénieiről is), ha jó a forgatókönyv, karakterek stb.
Ellenben egy eredetsztorira kíváncsi lennék. Nem muszáj old republicnak lennie, mondjuk egy scifi világ, amiben tényleg felébred az erő, ahol a prejedik segítenek felépíteni a köztársaságot, stb.

Ayrons - 2017. 11. 15. 07:46

Biztos .hogy nem lesz 18+ mivel SW és attól az távol áll nagyon-
Old Republic jöhet de én egy Köztársaság kora i jöhet Palpatine központtal vagy az alvilág bemutatása.

Peter Wiggin - 2017. 11. 15. 08:46

Nekem 2 téma lenne érdekes, az egyik egy Battlestar Galactica stílusú vadászpilótás sorozat sok dogfight-tal, minimális felszíni jelenetekkel (álmodik a nyomor).

A másik az pedig valamilyen Game Of Thrones szintű jedi-sith-es téma (lehet akár Old Republic, hogy a sok álmodozó is megkapja a magáét, bár az MÁR NEM KÁNON!!!!), jó sok kavarással.

Ahogy a filmbuzin is megírtam ehhez képest szerintem egy poszt-Skywalker éra Jedi Akadémia sorozat lesz az első élőszereplős sok-sok tini, vagy afelé hajló szereplővel, Young Adult köntösben. Ha bővíteni akarják a nézői bázist és nyitni a fiatalok felé (jelenleg szerintem 2 célcsoportban erős a Star Wars, 14 év alatt és 30 felett) akkor (sajnos) ez a logikus lépés…

Dave - 2017. 11. 15. 11:55

Én Jar jar binks tündöklésének és bukásának mint Sith Lord lennék a nézője.

kyngcsy - 2017. 11. 15. 11:56

Hát az Old Republic érát adnám nagyon vagy a mandalóriai háborúkról vmit vagy a jedi huntos időszakot. De egy csak mandalóriakról szoló sorit is szívesen megnéznék csak ne megint a filmek közötti időszakban játszódjon mert abból már kicsit elegem van. Mindenképpen jót tenne ha egy új érában játszódna és elszakadnának a filmekhez közeli időszaktól.

kla - 2017. 11. 15. 12:48

Én annak örülnék a legjobban, ha a VI. és VII. rész között játszódna. Ennek a korszaknak még nem sikerült karakteres arculatot adni, pedig ráférne, és bár a TFA-ban erről sok szó nem esett, de a megjelent könyvekből egész érdekes alaphelyzet rajzolódik ki, a Köztársaság ambivalens viszonyával a Birodalom maradványaihoz, a próbálkozásokkal a galaxis konszolidálására, közben a háttérben az ébredező First Order… Ha nem közvetlenül a TFA előtt játszódna, akkor elég sok szabadsága is lehetne a készítőknek. Szóval valamilyen köztársasági “békefenntartó” osztag kalandjai érdekesek lehetnének, alvilági kapcsolatokkal, megjelenhetne benne a politika de nem túltolva… mindenesetre jó lenne kitölteni a VI és a VII közötti űrt. (nyilván nem Luke történetéről és a később lemészárolt új jedikről szólna, ez legfeljebb időnként jelenne meg).

Ha nem ez, akkor Old Republic, bár én azt elsősorban az új Rian Johnson-trilógiától várnám. De semmiképp se a a két régi trilógia alatt vagy között, mert az már iszonyú telített..

Jence4 - 2017. 11. 15. 18:16

Szerintem egyre inkább kár bolygatni ezt az univerzumot, akár merre indulsz arra jutsz ,hogy logikátlan átgondolatlan mese , amivel amúgy nincs semmi baj , hiszen ezért szeretjük , de egy sorozatban hogyan működhetne mindez, az animációt azért szeretjük mert kitör a gyerekfilm skatujából, és élvezzük hogy nekünk is szól. Akármit is kezdenek vele , ha komolyan gondolják az univerzum építést, akkor arra az eszméletlen sok “de miért”-re kell szépen sorban válaszokat adni (ahogy a Rouge one is tette) és akkor nem lesz baj , ha pedig ezt nem teszik meg akkor mocskos sokat kell költeni , ami megint nem opció mert látványban nem érhet fel egy mozihoz hiszen , a költségek lehet sosem térülnének meg. Szóval konzekvens ,ha lehet peremvidéki, könyörgöm valami peremvidéki nem jedis vackot akarok. De sorozatformátumnál elengedhetetlen a komolyan vehetőség, a következetes írás, ha ez nem lesz meg akkor mint sorozat oda kerül a az episode 1,2,3,7 mellé a szemétbe…Amúgy megjegyzem az új Star Trek is (amit amúgy kedvelek) húz néha akkora baromságokat(itt nem a külsőségek amik a szememben temetik a franchise-t, összeségében még jó, de az a negyedik epizód fájt a sok marhaságával..

nflhazafi - 2017. 11. 15. 19:19

Drath Bane? Na, az ott lenne :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz