login |

Kiderült, ki lesz a The Walking Dead-crossover kulcsfigurája

2017. 11. 27. 21:29 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: hírek, ,

Elrejthetem a tovább mögé, de szerintem aki nem akar infókat, az is bele fog futni így vagy úgy, főleg, hogy erősen fogják reklámozni, hiszen a pár hete bejelentett crossover-nek ez a lényege. Ergó, nem meglepő módon egy The Walking Dead-színész lesz állandó szereplő a 4. évadtól a Fear The Walking Dead-ben – ami egyben azt is jelenti, hogy a TWD-ből eltűnik. (Tippre nem ölik meg, mert akkor nem így jelentették volna be.)

Szóval a tovább mögött lehull a lepel.

Lennie James, azaz Morgan karaktere lesz benne a Fear The Walking Dead-ben – hogy meddig, azt nem tudni, de tippre legalább egy teljes szezont.

Hogy mi egyéb oka van, azt nem tudom – lehet, hogy kreatív, lehet, hogy a szükség az oka. Az biztos, hogy James-nek nemsokára indul egy sorozata Angliában, és talán nem akartak teljesen lemondani róla, és a Fear forgatási ciklusa jobban fekszik neki, gondolom, idővel kiderülnek a részletek is. Hivatalosan egyébként talán azt sem mondták ki, hogy a TWD-ben nem fog szerepelni, csak ennyi hangzott el:

Even though Morgan is going to be featured on Fear, he has a lot of story left on The Walking Dead. Morgan’s arch on The Walking Dead Season 8 positioned him for the story on Fear. It was also important to see Fear‘s world and characters through new yet familiar eyes.”

Mindenesetre a jelenléte adhatja magát, hiszen anno mégiscsak közönségkedvenc volt, és a múltjának egy nagyobb szelete nem ismert, szóval lehet mit mesélni róla.

UPDATE: Facebook-on élőben közvetítették James a díszletben töltött első napját.

11 hozzászólás Ne habozz!

randomguy23 - 2017. 11. 27. 23:51

Masszív nyereség a FTWD-nek, fájó veszteség az anyasorozatnak. Ironikus, hogy napjainkban pont utóbbira férne rá egy alapos erősítés, még ha ott Jézus második eljövetele sem hozná el a feltámadást. Egy szó mint száz, dacára a sorozat(ok) gyászos kreatív / szakmai oldalának, Lennie James színészi teljesítménye mindig is a legjobbak közt volt. Ez az FTWD-ben sem fog változni, csak aztán aknázzák is ki a benne rejlő potenciált.

Quantumleap - 2017. 11. 28. 06:27

Lövésem nincs, vajon idő és logika tekintetében hogyan oldják meg, hogy hitelesen legyen benne. Azt aligha hiszem, hogy a FTWD-ben ugranának előre négy évet.

winnie - 2017. 11. 28. 07:13

nem emlékszem már sok mindenre, de van pár év, amit nem fedtek le morgan esetében, szóvak pár hétre vagy hónapra összehozhatják őket, nem?

dexike3 - 2017. 11. 28. 07:23

@quantumleap:
szerintem sem ez várható. Morgan egészen a Terminus-ig, pontosabban a 3. évadig és utána az 5. évadig nem volt látható. lövésem sincs mennyi időt ölel ez fel. de az 5. előtt ugye tudjuk, hogy “clear” volt, majd zárkába került és monk lett belőle. ez utóbbi el tartott vagy egy-másfél évig is, ami a Rick-ék utolérésével zárult. nem hiszem, hogy ez az időszak az, amit bemutatnak majd.
inkább, ami az 1. rész és a 3. évad között történt. bár nem tudom, hogy varázsolják át a keleti partról a nyugatira Morgan-t, meg mit is keresne ott. vagy fordítva Atlanta mellett mit keresne a Clark család arrafelé, de kivárjuk szépen. Duane-t sem “támasztják fel” (hacsak nem lesz egy helyettese), valahol a halála után kellene játszódnia a történetnek.

Mate815 - 2017. 11. 28. 08:16

Kurva idegesítő már Morgan az eredetiben is, alig várom, hogy meghaljon erre néznem kell a búval baszott pofáját a Fearben is? Remek…

Quantumleap - 2017. 11. 28. 08:25

dexike3: Az ötödik évadban 2-3 alkalommal voltak stáblista utáni jelenetek Morgannel, ahogy Rickék nyomait követi. Rendesen valóban csak az évadzáróban jelent meg.
Na igen, ha Morgan gyereke szerepelne a sztoriban, akkor őt másnak kellene játszania. De ha a halála után játszódik, akkor az őrült Morgant kellene kapnunk, aki bárkit legyilkol, akivel találkozik. És végig ezt néznénk a negyedik évadban, ahogy Madisonék viaskodnak vele?

dexike3 - 2017. 11. 28. 08:30

@quantumleap: ettől tartok én is, vagy egy nyakatekert story-tól, amibe beleerőltetik a karakterét. de ha cool badass lesz akkor jöhet.
azért a sajtókép elég spoileres, de lehet Nick csak flashbackben tér vissza :)

Bertollnok - 2017. 11. 28. 22:38

Volt valami élő bejelentkezés a Talking Deadben, ahol Lennie könnyeivel küszködve mondott fájó búcsút a TWD stábnak, nem? Nem láttam az adást, csak olvastam. Szóval, nem fix, hogy igaz.

De ez már alapból elég masszív spoiler, illetve, mivel azt is elmondták, hogy még bőven van elmesélni való sztori Morganről (LOL), ez nálam egyenértékű azzal, hogy van egy kb. tuti befutó a szezonvégi halállottón.

Akárhogy is válnak meg tőle végül, az mindenesetre furcsa, hogy eddig mennyire ódzkodtak a spoilerektől, próbáltak mindent hétpecsétes titokként leplezni, erre most meglépik ezt.

dudli - 2017. 11. 29. 04:44

@dexike3: Remélem te sem gondolod komolyan, hogy Nick meghalt volna. :D

winnie - 2017. 11. 29. 05:38

“Szóval, nem fix, hogy igaz.”

mire gondolsz? lelép a twd-ből, elbúcsúzott.

az, hogy bőven van mit mesélni morganről, szerintem annyit jelent, hogy szerepelni fog, nem száll ki azonnal, és az, hogy bejelentették éppen azért spoiler, mert így szinte biztos, hogy nem fog meghalni. (a twd-sek addig sonequa martin green star trekes szerződését sem engedték bejelenteni, míg meg nem halt a sorozatban.)

szóval alapból éppen azért nem spoiler a dolog, mert nem lő el semmit a hír a történetével kapcsolatban, csak annyit, hogy a másik sorozatban fog szerepelni. a twd-ben kiderül, mi lesz a sorsa. nyilván meg is halhat, de nem erre fogadnék.

(ha pedig spoiler, a promóció és a hosszabb élettartam a fearnek úgy tűnik, übereli mindezt:)

Bertollnok - 2017. 12. 01. 03:52

Szerintem magáért beszél az eset. De pont, hogy az ellenkezőjét sugallja, mint amire fogadnál.

Utánaolvastam azóta kicsit jobban, és a beszámolók alapján az a gyanúm, hogy Lennie elszólhatta magát a távozásról az adásban. Ezt a tüzet próbálták utána oltani azzal a kamudumával, hogy még rengeteg sztori vár elmesélésre Morganről.

Ha csak ideiglenesen átruccanna az ftwd-be, akkor nem hiszem, hogy ekkora feneket kellene keríteni ennek az egésznek. Merthát a 8. évad forgatása úgyis befejeződött, és ha nem nyírják ki, akkor egy későbbi évad folyamán még bármikor visszatérhet (akár már a következőre is). Nem kéne hozzá ez a QQ és dráma (állítólag a stáb is szanaszét siratta). Nálam ez egyértelműen azt jelenti, hogy Morgan walking dead.

És hát mivel a timeline-ja erősen limitált lehet csak a fearben (hacsak nem lesz egy brutál timejump), a 4. évad után végleg búcsút inthetünk neki. Nem mintha bánnám, rém idegesítő, totál kattant forma. Csak eddig ez a fajta gondatlanság nem volt jellemző a twd-re.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz