login |

Agents of SHIELD: kezdett az 5. évad

2017. 12. 03. 21:03 - Írta: superpityu

36 hozzászólás | kategória: kritika,

Elkezdődött az Agents of SHIELD új szezonja, s bár a premier nem lett a legjobb, de legalább kimondottan újoncnéző-barátnak nevezhető – talán ez megmentheti a sorozatot az idei kaszától. Szóval, aki akar egy próbát tenni a sorozattal, annak itt van a premier első 17 perce.

This has to be the coolest we’ve ever looked.

Szóval itt hagytuk abba tavaly, most pedig láthattuk azt, hogy hőseink milyen új helyzetbe keveredtek idén. Egyelőre annyit tudok mondani, hogy rohadt érdekes irányt vett a sorozat ezzel a fordulattal, ráadásul még a filmes vonallal sem kell így foglalkozniuk, amit én annyira nem bánok.

De menjünk a spoilerekért a tovább után. 

Időutazás! Űr! Földönkívüliek! Darabjaira hullott Föld!

Van mit emészteni a dupla premier után, mert elég sok dolog történt és tetszik, hogy egy teljesen új világ nyílt meg a sorozatban. Annyi biztos, hogy aki szokott jegyzetelni, annak volt mit írni, mert annyi egysorost öntöttek ránk, hogy szinte biztos vagyok benne, hogy volt olyan, ami felett elsiklottam.

Szóval a csapat, mínusz Fitz egy monolith segítségével az űrben találják magukat, és akkor itt jön egy csomó csavar, amire nem nagyon lehetett számítani. Szereplőink a jövőben járnak, a Föld elpusztulása után x évvel. Az emberiség egy kolóniája a Kree fennhatósága alatt szenved, és próbál fennmaradni. Itt kapcsolódik be a történetbe Coulson és csapata.

Viszont egy prófécia szól egy csapatról, akik majd a múltból érkezve megmentik az emberiséget. Persze a hívők nagy részét kinyírta a Kree, de páran még mindig hisznek az érkezésükben.

I’m a biologist, but sure, I can invent time travel, just give me a minute.

Annyi biztos, hogy előzetesben sokan nem erre számítottak. Meglátjuk mit hoznak ki ebből a helyzetből, de kimondottan érdekes az emberek helyzete. Ráadásul Jemma máris a szembekerült a főgonosszal. És gondolom a copfos Kree lány is addig golyózza ki az embereket, amíg valamelyik ügynökünk fájdalmas kínhalálban nem fogja részesíteni.

Az új emberi szereplők közül nem sokat ismertünk meg. De Deke érdekes karakter, aki biztosan a hőseink oldalán fog kikötni, hiába tűnik úgy, hogy csak a saját magával foglalkozik. Tess pedig kissé ugyan suta kislánynak tűnik elsőre, de tuti, több van benne, mint amit az első benyomás sugall.

De az igazi meglepetés talán az volt, amikor Deke szembesíti Daisy-t, hogy ő okozta a Föld pusztulását. Lesz még itt biztosan valami csavar, de egyelőre emésztgessük ezt kicsit. Mármint azt, hogy ezek szerint Quake olyan erős inhuman lenne, hogy képes egy egész bolygó szétszedésére.

Tetszett a nyitány, de azért volt hiányérzetem is bőven. Fitz hanyagolása mondjuk teljesen érthető, kellett ez a 80 perc a jövőben, hogy nagyjából be tudjuk lőni, mire is számítsunk.

36 hozzászólás Ne habozz!

Popeye - 2017. 12. 03. 21:17

A premier a legjobb lett az eddigiekhez képest.

Cardas - 2017. 12. 03. 21:26

Az egyetlen bajom az volt vele, hogy időutazós téma. szóval nem igazán építi az aktuális MCU-t, nem bővíti a világot, hanem egy másik korszakba röpít minket, amit úgyis megakadályoznak és nem fog létezni, szóval nulla előrelépés lesz (legalábbis ebből kiindulva).
A humor viszont nagyon adta, eddig ennyire nem rémlik. mintha mindenki olyan szövegeket kapott volna amin mosolyogni lehet. kicsit fura volt azért, néha karakteridegennek tartottam.

Balumedve - 2017. 12. 03. 21:29

Nekem kifejezetten tetszett a nyitány. Bár az új helyszínről valamivel többet is elárulhattak volna. Azt értettem, hogy az emberiség maradéka rossz körülmények között él, de egyelőre káosznak tűnik az egész rendszer, amiben vergődnek. Na, de van még idejük bővebben bemutatni a szép új világot.

Egyébként, Mack régen is ilyen vicces volt? Az előző évadban elég morcos volt, arra meg már nem emlékszem milyen volt a régebbi évadokban.

abba - 2017. 12. 03. 21:33

Szerintem elképesztő volt a nyitány. Mit nekem Infinity War, sokkal jobb a Shield világa.
Persze, vettek kölcsön rendesen, de mégis nagyon klassz, komplex világot sikerült létrehozni. Annyi lehegőséget tartalmaz!

Fitz hiányzott, de nélküle is isteni volt a rész – Iain de Caestecker amúgy filmet forgat, ezért is hiányzott a premierből.

Deke ígéretesnek tűnik, szerintem a színész is jól megoldotta a dolgokat. Chloe Bennetnek meg olyan kémiája van mindenkivel, hogy sosem lehet tudni, össze akarják-e hozni az illetővel, avagy sem. :)

Azt hittem, a Frameworköt már nem lehet fokozni, de ez nagyon ütött!

Mikkamakka - 2017. 12. 03. 21:39

Cardas: pont azért volt a tavalyi framework meg a mostani időutazás is hogy szabadon kielhessek a kreativitásukat, ne kössék a filmes univerzum korlátai.kulonben csak olyat csinálhatnanak ami nincs hatással a mozis univerzumra

Amúgy eddigi legjobb premier, elég egyértelmű h új nézőkre gyúrnak, simán bárki bekapcsolódhat

Silver-sama - 2017. 12. 03. 21:39

Baromira élveztem az egészet! Királyság, hogy egyből két részt is kiadtak, így kvázi egy filmélményt nyújtott. Több, mint elégedett voltam a CGI-al, a karakterek közül senki sem idegesített, és persze az új irányvonalak is nagyon tetszettek. Tényleg egyre jobb lesz ez a sorozat.

zolij - 2017. 12. 03. 21:49

de szép is lenne ha kiderülne, hogy Thanos vágta haza a Földet ezen az idővonalon. Persze úgy sem ez lesz a feloldás, de na.

Llew - 2017. 12. 03. 21:51

Nagyon tetszett. A tavalyi évad annyira nem jött be, de ez most visszaadta a hitem. A dumák óriásiak voltak.

bullseye - 2017. 12. 03. 22:11

Szerintem Jemma inventni tudja az időutazást nem eventni.

De azért kíváncsi leszek a magyarázatra, hogy hogyan okozhatta Quake a Föld pusztulását, ha ugye ott sem volt. Itt is jönnek a multiverzum Földek?

Wall-E - 2017. 12. 03. 22:26

Aggódtam az elején a rengeteg egysoros, quipping miatt, hogy felveszik az utóbbi 3 marvel film vígjáték vonalát, ami abszolút nem a SHIELD stílusa, ennek teljesen jól áll, hogy komoly, nagy a tét és a szeretett karakterek miatt működik is, de szerencsére olyan 20 perc után már visszavettek, de az elején nagyon feltűnő volt. Összességében nagyon érdekes volt az egész, továbbra is hőn szeretett sorozataim egyike.

Wall-E - 2017. 12. 03. 22:27

Még egy gondolat, elnézést, ez akár tudatos is lehetett, amit a stílussal kapcsolatban említek, ugye amit írtok, hogy új nézők szerzése, ez a fajta hangulat megteremtheti az asszociációt a népszerű filmek és eközött, hogy Marvel-Marvel.

LaCRossE - 2017. 12. 03. 22:29

“De az igazi meglepetés talán az volt, amikor Deke szembesíti Daisy-t, hogy ő okozta a Föld pusztulását.”

Na azért ez szerintem távolról sincs így, legalábbis alapos okom van ezzel nem egyetérteni.

És ezt amiatt gondolom így, amikor Tess azt a választ adja, a “miért pusztult el a Föld” kérdésre, hogy mindenki máshogy válaszolna. Deke valamiért Daisyt hibáztatja, de nem lepődnék meg, ha semmi köze sem lenne a történtekhez.

(zárójelesen, az sem lenne teljesen logikátlan lépés, ha összekötnék a sorozatot valahogy az Infinity War-ral, bár erre nagyon picike esélyt látok)

Egyébként a nyitány nagyon bejött, kíváncsi vagyok, milyen hamar tudják le ezt a szálat, mikor jutnak vissza a jelenbe. Úgy érzem, egy egész évadot erre áldozni talán sok lenne.

cato - 2017. 12. 03. 22:29

Ami nekem sántított az a darab Föld mutatása. Nem vagyok csillagászati szakértő, geológus meg főleg nem, de hogy a fenébe maradtak meg azon a karéjon a felhők meg a víz? AZ hogy Quake csinálta nem is olyan légből kapott. Teszem azt ha mondjuk a Szent András törésvonal fölött szórakozott – vagy valahol hasonló kritikus ponton előidézhetett egy ehhez hasonló kataklizmát. A többi amúgy egész klassz volt.

zolij - 2017. 12. 03. 22:41

cato: csak egy tipp, de szerintem meg van fagyva az egész (a maradék gravitáció meg nem elég erős ahhoz, hogy lerántsa).

Neoprimitiv - 2017. 12. 03. 22:42

Nem akarom rangsorolni, hogy melyik évadnyitónál volt jobb, de a tavalyinál pl. biztosan. Vicces volt látni, hogy a képregényesek ötletelése mennyire nem jött be, volt egy rakás scifi kult utalás az Alien-től a Logan futásán át az Emlékmásig, és futószalagon szállított egysorosok. Ráadásul ezzel sutba dobták a “valami naggggyyyyon gonosz rosszat akar” lerágott csontot, teljesen új vizekre eveztek. Kaptunk egy csomó megválaszolatlan kérdést is (ki volt az úszkálós ember, miért nem volt Fitz a listán, mi történt a Földdel, miért kellett Virgilnek a lezárt szinten találkoznia velük, stb.), szóval hajrá.

Cardas: a Netflixes sorozataik sem kapcsolódnak egy pár utaláson túl a filmekhez, és ez jól van így. Ez egy önálló műfaj. Ellent nem fog mondani a filmekben látottaknak, az biztos, de ha már univerzumról beszélünk, akkor miért kellene mindent ugyanarra a témára felépíteni? Ez az univerzum egy másik része.

majsz - 2017. 12. 04. 07:07

@Cardas A frameworkben eltöltött idő sem építi úgymond a világot, de a karaktereket igen (már ha az író meg a színész tudja ábrázolni), ez itt is érvényes.
Nem tudom meddig lesznek itt, a premier alapján nem csak 2 részig így egy nagyon kicsit olyan érzést kelt, mintha kerülnék az “aktuális” földet, hogy a frameworkből kvázi azonnal a jövőbe kerültek. Viszont eddig érdekes abból a szempontból, hogy olyan helyzetet teremtett ami jó sok kérdést vet fel, ami egy része még mindig megválaszolatlan.

Mate815 - 2017. 12. 04. 07:29

Nagyon gagyi volt. 80as évek zs filmjeit idézi ez az új helyszín,látszik, hogy csak azért vannak ide bezárva mert csökkent a budget. A gonoszok nevetségesen néznek ki, a főgenya konkrétan röhej, nem hittem el, hogy ezt komolyan gondolták. Kár ezért a sorozatért.

majsz - 2017. 12. 04. 11:22

@Mate815 ez azért erős leszólás, főleg ha csak a technikai oldaláról beszélsz. Szerintem a alienek ahhoz képest, hogy tv budget minimalistán de elég jól kivitelezettek. Ha meg már budget.. egy bottle epizód nagyon nem így néz ki. Az hogy a “bezártság” neked így jött le, attól még nem olcsó, sőt az alien maszkolás, az űrhajó/föld/kutyaszörny CGI illetve a spacerally kifejezetten költséges móka. Nem beszélve nem kis számú statisztát vonultatott fel a két rész, így ha “ZS”-nek is ítéled ne a lóvé miatt tedd :)

Gadam - 2017. 12. 04. 12:32

Egyeretrek Mate815-tel. Valoszinuleg a csatorna valamennyi kreativ beleszolast es csokkentett budgetet kert a folytatasert cserebe.

Eddig a sorozat tele volt kulteri jelenetekkel, amik ha jol tudom eleg koltsegesek, az evadnyito duplaresz meg talan 6-7 studioban felepitett diszlett elott zajlott. A CGI tenyleg koltseges, de az elozo evadhoz kepest sokkal kevesebb volt abbol is ebben a duplareszben.

Az elso 40 percben teljesen AOS-idegen szovegeket adtak a karakterek szajaba, ami nekem Mack eseteben volt a legfurabb. Az eroltett one-linerek es kiszolasok idonkent eroltettek voltak, latszik hogy ukazra szulettek (mondjuk, amikor Yo-Yo megkerdezte, hogy nincs-e a S.H.I.E.L.D.-nek valami urbeli divizioja, valami spear vagy ilyesmi, azon nevettem [ld. S.W.O.R.D.] ).

Ez nem jelenti azt, hogy osszessegeben ne tetszett volna a nyitany. Remelem, hogy a kompromisszumokkal egyutt is sikerul egy jo evadot kihoznia a keszitoknek, es a nezettseg is kicsit magahoz ter.

Neoprimitiv - 2017. 12. 04. 13:15

Gadam: a csatorna nem “kér beleszólást”, van neki, mivel a saját gyártó cégével készítteti saját maga számára, ráadásul a tulajdonos kreatív ötletéből.

Csökkenő nézettségű sorozatoknál mindig előjön a költség kérdése és utána a nézők mindig megpróbálnak mindent arra fogni. Ilyen tömény mennyiségű CGI messze nem volt jellemző eddig a sorozatra, bár a következő részekben valószínűleg visszavesznek majd belőle.

Én úgy látszik egy másik AoS-t néztem négy évig, ha a humor és az egysorosok “idegenek” a sorozattól – eddig is bőven volt benne, hál’istennek. Az meg teljesen a van rajta sapka vagy nincs kategória, hogy az egyik néző szerint erőltetett, hogy a sorozat utal a Marvel univerzum és eddig nem mutatott részére, a másik néző meg azt panaszolja, hogy miért nem kapcsolódik még jobban.

Azt nem igazán értem, mi az, hogy “ukázra született”? Az egész nyár azzal telt, hogy a képregény olvasók kvázi előre megírták az évadot “Coulson & Co. és a SWORD” témakörben. Ez a szöveg nem ukáz volt, hanem egy poén a készítőktől a sorozatot nem csak a képernyőn követőknek: bocs fiúk, tévedtetek.

Yamagato - 2017. 12. 05. 09:07

Nem tudtam, hogy oldják meg egyszerre az űrbe költözést és a költségcsökkentés, de meglett a megoldás: űr/jövő = régi gyártelep. Plusz ezt a be vagyunk zárva egy disztópokus helyen témát most járták körbe a frameworkkel. Nem lettem lelkes az új évad iránt, de a ghost riderből is elég izgalmas sztorit hoztak ki a gyenge kezdés után, remélem most is így lesz.

Neoprimitiv - 2017. 12. 05. 10:38

Yamagato: a Framework se disztópikus, se bezárt nem volt. Éppen ellenkezőleg, gyakorlatilag csak a képzelet és a vágyaik szabtak határt. Persze, az ellenállás bujkált, de az ő helyük sem volt disztópikusabb mint a sztenderd SHIELD bázis bármelyik évadban.

Neoprimitiv - 2017. 12. 05. 10:42

Ja, még annyit: egy csillogó, neonfényes űrállomás-belső díszlet felépítése költségszinten ugyanott van, mint egy rozsdásnak és lepusztultnak látszó űrállomásé, szóval ennek semmi köze a költségcsökkentéshez. A külső felvételek (várható) csökkenésének már inkább, díszletben forgatni egy sorozatot jellemzően olcsóbb.

Ayrons - 2017. 12. 05. 13:46

Csalódás nekem az egész egy kaotikus valami volt ezzel a bezártságérzéssel. Nagyon remélem ,hogy nem itt fogunk lenni végig , hanem bolygókra megyünk stb. Űrbe vagyunk de az egész egy földalatti bunkernek érződik. Ha már űr akkor a határ a végtelenség de várjunk csak ja nem mert nincs költségvetés. Mert alapból kényszerből lett berendelve ez. Lehetett volna SWORD is itt de nem megyünk a jövőbe de ott is egy kis szűk térben mozgunk vélhetőleg sokáig.

Malachi - 2017. 12. 05. 17:57

simán azt hittem, hogy Thanos verte szét a Földet, de fene tudja mit hoznak ki ebből. az is lehet, hogy párhuzamos univerzumban vannak, bár annak ellentmond, hogy elvileg tényleg csak az időben utaztak. de lesz itt valami csavaros megoldás a végére, mert gondolom nem mennének úgy tovább, a készítők, hogy “oké, akkor Daisy biztosan szétkapja a Földet ekkor és ekkor, addig meg lesz valami”.

amúgy hozta a szokott szintet, és bár nekem sem tetszik ez az egyforma rozsdás folyosókból és egy fehérre meszelt szobából álló világ, gondolom csak az évad feléig tart majd ez a fejezet, ahogy az elmúlt pár évben mindig. mondjuk az űrhajók odavertek, a második rész főcíménél borsódzott a hátam, az nagyon szép kép volt.

Neoprimitiv - 2017. 12. 05. 18:52

Malachi: Daisy szerepe ebben a koncepcióban egy “kicsit” kusza, de lehet, hogy ha elég sokat iszom, akkor megértem.

Ha ő (meg a többiek) elhoppanálnak a Földről 2017-ben és átugranak hetven évet, akkor onnantól kezdve, hogy bezsákolták őket nem csinálhatott itt semmit. Hacsak nem arra fut majd ki a sztori, hogy sikerül visszamenniük az időben és utána jön a Big Bang.

hummel - 2017. 12. 05. 20:18

A Daisy szétkapta a bolygót felvetésbe egyelőre nem képzelnék sokat bele. Még azt sem tudni ez a Framework mennyire hiteles adatokból lett felépítve, a történelmet ugye a győztesek írják – a hajón lévő emberek őseit még a bolygó szétesése előtt gyűjthette be a kree, vagyis biztosan volt valamilyen konfrontáció.

Nekem tetszett a rész. Némelyik jelenet kifejezetten humorosra sikerült. Fenn az első képhez szöveg sem kell.

Azért remélem idővel hőseink visszajutnak a saját idejükbe és ott is rendet tesznek, hiszen az LMD szál nem lett teljesen elvarrva.

e-batta - 2017. 12. 06. 12:18

Én arra lennék kíváncsi, hogy milyen lényekből állt a csapat, amelyik az időutazó kőoszlophoz vitte őket, és mi volt a céljuk ezzel. A vezetőjük “levetette” az emberi bőrét, és úgy tűnt a zuhanyzó tejüvegén keresztül, hogy nem kree, hanem valami más.

Enzo - 2017. 12. 07. 00:53

Macknek meg a többieknek nem voltak eddig vicces egysorosaik?? Ti milyen sorozatot néztetek akkor? -.-

(Részletesebb vélemény hamarosan)

Szles - 2017. 12. 07. 12:24

Azért Jemmával kapcsolatban deja vu-m van. 3. évad is így indult, egyedül, idegen helyen.

Nebojsa - 2017. 12. 07. 13:44

Az egysorosak mindent vittek! Több ilyet kérünk még.
Ekkora metapoénokat rég nem láttam sorozatban :D

Enzo - 2017. 12. 09. 13:09

5×01-02 (pótlás kedd-szerdáról)

Olyan cold opennel indítottunk, elgondolkoztam hogy vajon jó sorozatot nézek-e… :D
Elég WTF volt, ahogy Coulsonék elrablója egyszer csak levetette a bőrét :O

A főszál hatalmas helyszínváltása már kvázi rebootként fogható fel, és már most az elején ellőtték a trailer alapján általam nagyon várt szörnyvadászatot – új nézők behozása a cél, felteszem. Még a főcím is megújult! (Amúgy tiszta The Expanse ez az űrállomásos téma…)
Szegény Fitz, már komolyan nevetséges, hogy mindig elválasztják őket Simmons-szal. A csapatnak mintha fel se tűnt volna, hogy nincs ott, amíg nem mondta asszem Virgil. A képeslapos “Working on it.” üzenetén jót röhögtem :D

Darabkák:
– Na, Ghost Rider kiszállt, van ám pénz CGI rémisztő csótánylényekre meg lézerfegyveres lövésekre! Külön pluszpont, hogy Skye amolyan emlékeztetőként rákérdezett a Coulson-GR alkura, de egyelőre nem tudtunk meg semmit.
– Ez a Deke nevű arc első pár jelenetében (ruházata miatt is) tiszta Starlord utánérzés volt :D
– Micsoda új szavakat használnak itt az űrbázison, csak úgy röpködnek a furcsa kifejezések: enyészet, metrum…

Az első rész vége eléggé ott volt a szeren…pedig még eszembe is jutott vmikor előtte, hogy miért ne utazhattak volna nemcsak térben, időben is a maveth-i kő fehér tesójával…és tényleg! Ütős lett a felfedezés, a szétrobbantott Föld pedig nemtom hogy fizikailag mennyire valid, de a maga módján szép, látványos.

#hétidézetei:
“-Well, I don’t have many details, but I do know we’re in space.
-Yeah, that makes sense. That’s the one thing we haven’t done yet.” :D

“-So, wait, that one doesn’t have the blowtorch or the laser gun or anything?
-First of all, I’m not Inspector Gadget. And second of all, the authorities would’ve confiscated it. Prison’s bad enough without being down an appendage.
-First rule of Boy Scouts is always come prepared.” :DD

“This has to be the coolest we’ve ever looked.” :D

Ez meg mekkora S.W.O.R.D./Inhumans utalás már:
“-So, wait, S.H.I.E.L.D. doesn’t have a space division called S.P.E.A.R. or something? Really? I always thought you guys had people hiding on the moon.”

A második részről inkább csak ilyen darabka-jellegűeket írtam fel, szépen építkeztünk minden szálon, kezdenek látszódni a főbb irányvonalak. Remélem azért kapunk “jelent” és Fitzet is a későbbiekben…

Darabkák:
– A Sharknado-s beszélgetésen felsírtam, zseniális volt :D :D
– Már az előző részen jót mosolyogtam azon, ahogy a csapat lereagálta a framework-ös ötletet :D De Skye “kirándulása” alapján nem jártak olyan messze részben az igazságtól…
– Ez a megújulás(/renewal) “játék” kicsit Battle Royale utánérzés, hát feldobja az “unalmas hétköznapokat”, az biztos :O Nekem bejött ez a szál, remélem néha random bedobják, hogy megkavarja a történéseket.
– Hát Liz Henstridge-nek nem lesz vastag a szövegkönyve egy darabig, úgy érzem… :D
– A vége még nagyobbat ütött, mint az első részé. Még akkor is, ha Tess szerint mindenkinek megvan a saját sztorija a Föld elpusztulásáról, ez egy komoly gyomros lehetett Skye-nak, hogy ő a felelős a bolygó elpusztításáért…

#hétidézetei (Simmons sziporkázott):
“First rule of IT: Turn it off and turn it back on again.” :D
“Well, I’m a biologist, but sure, I can invent time travel. Just give me a minute.” :D

Neoprimitiv - 2017. 12. 09. 14:24

Chloe Bennet nagyon rákapott az akciójelenetek ízére :)
A látogatóba érkező Naccsasszony és a sleppje vajon kifélék-mifélék voltak? Ahhoz képest, hogy eddig a kreek tűntek a felsőbbrendű, galaxis urai fajnak, itt szemmel láthatóan alárendeltként viselkedtek a smurfök.

Neoprimitiv - 2017. 12. 09. 23:19

Azt azért hozzá kell tenni, hogy bár Daisy akciózása nagyon látványos, a plot bosszantóan buta. “Saving Agent Simmons” – oké, ez rendben van. De az, hogy egy elvileg okos, intelligens valaki egy tök ismeretlen környezetben, menekülési lehetőség nélkül elkezd rambózni, hogy majd ő megtalálja és kihozza, mert azzal majd minden megoldódik – ez elég sovány.

DarkEagle - 2017. 12. 10. 00:21

Igazából egyetlen egy szóval el is cseszték az évadot. Nincs semmi súlya innentől az egésznek. Multiverzum! Ergo, Daisy valóban felrobbantotta a bolygót csak, hogy nem ez a Daisy és a csapat nem csak szimplán a jövőbe utazott hanem egy másik univerzumba.

Az évad egyébként eddig nem rossz de hiányzik nagyon Fitz és az újak se túl szerethetőek. Ez a macsó csávó, Deke vagy mi a franc a neve, dobálózik itt hosszútávú tervvel de szerintem csak a saját bőrét menti mindig, a csaj akinek fogalmam sincs a nevéről meg annyira be van parázva hogy értelmeset nem látunk tőle. Ami szomorú, hogy a társaság rögtön benyomatta magába azokat a kütyüket ahelyett hogy harcolnának. Elvégre harcoltak ők már rosszabb ellenféllel is. Ha Daisy simán lenyomott két Kree katonát erő nélkül nagyjából akkor nehogy már ők ne tudják. Az emberekkel meg úgysem kell foglalkozniuk mert ha hazajutnak ez az egész úgysem történik meg az ő szemszögükből. Annyira utálom az ilyen mentsük meg a jövőt hogy legyen hova haza térni sztorikat mert rögtön az első mondatnál megbukik mind. Elvégre a jövő nincs hatással a múltra.

Ezek a piros szemű izék valószínűleg a felsőbbrendű Kreek mert van belőlük fehér bőrű is. Mondjuk azt nem tudom minek gyűjtenek Inhumaneket mert remélem nem csak annyi lesz hogy Inhuman viadalokat szeretnek szervezni.

Arra is kíváncsi leszek, hogy Dove Cameron kit fog alakítani mert nagyon felhypeolták a szerepét. No meg, hogy bemutatják-e vajon S.W.O.R.D.-öt.

mSO - 2017. 12. 10. 23:35

Baromira jó élmény volt ez az első három rész… viszont az ív arra utal, hogy ezt darálva érdemes nézni, nem egyenként.

Kiemelendő:

– zene: űrscifis, komor, néhol Aliens dallamokkal
– poénok, kikacsintások, utalások: rég nem nevettem ennyit
– az eddigiektől és a MCU-tól függetlenedés: végre saját teret kaphatott a sorozat
– epizodikusság helyet szorosan összefüggő történet
– az ellenség (Kree) kezelése, nem féltek bemutatni a kegyetlenségüket és az emberek kiszolgáltatottságát

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz