login |

Az igazság az, amit eladsz

2017. 12. 03. 14:15 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: kampány,

Jövő hét közepén teszi elérhetővé a Hulu szélhámosos, látnokos sorozatának, a Shut Eye-nak a teljes második szezonját, aminek első szezonjában Jeffrey Donovan a cigánymaffia által uralt Los Angeles-i látnokpiacon próbál valahogy a felszínen maradni. Normális plakátot nem nagyon találok, csak az alábbiakat, de legalább linkelhetem a 2. évados előzetest.

Sajnos nincs róla írásunk, de egyszer csak elkezdem. Mivel úgy tűnik, hogy vendégbloggerünk sem lesz, így inkább csak azt kérdezném a nézőktől kommentben, hogy 1-2 mondatban hogy lehetne legjobban vagy legvonzóbban leírni a sorozatot, vagy mihez hasonlít leginkább? Mert tényleg gőzöm sincs róla.

5 hozzászólás Ne habozz!

Silver-sama - 2017. 12. 03. 15:49

Há’ én ezt vártam anno. Viszont mivel nem volt poszt, még az 1.évad megjelenéséről sem tudtam :D Így azonban darálhatok kettőt (már ha tetszeni fog)

Casey Novak - 2017. 12. 03. 22:20

Különleges kis valalmi ez, nagyon vártam a folytatást. De hogy mihez hasonlít…? Passz. Egyáltalán nem kapkodnak, szép lassú folyású, nem sok meglepetéssel, de mégis kiszámíthatalan. Mondanám, hogy feelgood, de ahhoz túl sötét, inkább olyan feelveryweirdbutstillgood.
Még az is lehet, hogy egyszer írok róla, bár nálam ez évtizedeket is jelenthet.

winnie - 2017. 12. 04. 08:47

kiszámíthatatlan, mert nem nagyon hasonlít semmire:) pedig tényleg támaszt jelentene a posztoláshoz, meg gondolom a hulu részéről az eladáshoz is, ha lehetne valamihez hasonlítani, ha nem is sorozathoz, de a stílust.

hirtelen a complications jut eszembe, ami milyen jó kis sorozat volt, de annyira nem tudtam párhuzamot vonni vele semmihez.

Casey Novak - 2017. 12. 04. 20:22

Nem 100%, hogy nem hasonlít semmihez, de az én limitált mentális címlistámon nincs ilyen :)

Hülyeség, és nem tudom megindokolni, mert semmi közük egymáshoz, de stílusilag valamiért a Ray Donovan mocorog a fejemben ezzel kapcsolatban. Történetileg semmiképp, de hangulatban nálam egy polcon vannak. A sztoikus karakterek, meg a folyamatos kavarás, nem tudom.

Casey Novak - 2017. 12. 04. 20:35

(és nem Jeffrey Donovan miatt :D )

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz